Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Video Art Festival Μηδέν 2011: Δήλωσε συμμετοχή τώρα

 
Όσοι από εσάς θεωρείτε τους εαυτούς σας «βιντεοκαλλιτέχνες», ή όσοι από εσάς ασχολείστε με την παραγωγή βίντεο, το Video Art Festival Μηδέν σας καλεί να στείλετε εγκαίρως τις συμμετοχές σας για το επόμενο πρόγραμμα προβολών, το οποίο θα φιλοξενηθεί, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, σε δημόσιους χώρους και πλατείες στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου 2011


Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του Φεστιβάλ, η πρόσκληση συμμετοχής απευθύνεται σε όλους τους δημιουργούς (άτομα, ομάδες ή οργανισμούς) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Δεν υπάρχουν θεματικοί ή άλλοι περιορισμοί, με εξαίρεση τη διάρκεια του έργου, που δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 10 λεπτά. Επιπλέον, δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων και έργων ορίζεται για τις 10 Μαρτίου 2011 (σφραγίδα ταχυδρομείου ή ηλεκτρονική αποστολή)

Στην 7η διοργάνωση του, το Festival Μηδέν εκτός από το γενικό κάλεσμα, που δεν έχει θεματικούς περιορισμούς, προτείνει και τις εξής θεματικές ενότητες:
- μια θεματική ενότητα υπό τον γενικό τίτλο “ LOL
- μια θεματική ενότητα υπό τον γενικό τίτλο “This is war
- μια θεματική ενότητα υπό τον γενικό τίτλο “Trauma
- μια θεματική ενότητα υπό τον γενικό τίτλο “Hyperform” που απευθύνεται κυρίως σε όσους ασχολούνται με το θέατρο, τον χορό, τις εναλλακτικές δράσεις κ.α και χρησιμοποιούν το βίντεο ως βασικό εργαλείο έκφρασης.

Για περισσότερεσ πληροφορίες απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ, ή επικοινωνείστε ηλεκτρονικά info@festivalmiden.gr για διευκρινήσεις.

πηγή : mauroprovato

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin