Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Τί δείχνουν οι γυναικείες κραυγές στο σεξ;

Αν το ζευγάρι της διπλανής πόρτας σας κρατάει ξύπνιους όλη νύχτα με το θορυβώδη έρωτά του, υπάρχουν πολλές πιθανότητες ένας από τους δυο να έχει λόγο να (βροντο)φωνάζει για την τελευταία κατάκτησή του Αν η σύντροφός σου συνηθίζει να φωνάζει κατά τη διάρκεια του σεξ δεν είναι μόνο για να εκφράσει τη χαρά και την ικανοποίησή της αλλά είναι επίσης και για να δώσει σε όλους τους άλλους να καταλάβουν ακριβώς πόσο δημοφιλής και κοινωνικά ανώτερος είναι ο εραστής της- δηλαδή εσύ!


PostHeaderIcon Φοβάστε τα ύψη; Πάρτε χάπι κορτιζόλης

 
Ένα χάπι που περιέχει την ορμόνη του στρες, κορτιζόλη, μπορεί να απαλλάξει τους ανθρώπους από τον φόβο τους για τα ύψη, σύμφωνα με μία νέα ελβετική επιστημονική έρευνα. Η ορμόνη, που αποτελεί μέρος του αρχαίου μηχανισμού «μάχης ή φυγής» απέναντι στους κινδύνους, φαίνεται παραδόξως να κάνει τον εγκέφαλο πιο ικανό να επαναπρογραμματίζεται και να καταπολεμά τις χρόνιες φοβίες του, ακόμα και σε μόνιμη βάση.

PostHeaderIcon H κατάρα της μούμιας βρισκόταν στις αρτηρίες της

 
Την πρώτη περίπτωση αρτηριοσκλήρωσης στην αρχαία Αίγυπτο εντόπισε στη μούμια μιας πριγκίπισσας του 16ου αι. π.Χ. ομάδα επιστημόνων με επικεφαλής τους Άντελ Αλάμ του Πανεπιστημίου Αλ Άζχαρ του Καΐρου και Γκρέγκορι Τόμας του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια.

PostHeaderIcon Ιαπωνία: 24 μέτρα μετακινήθηκε ο βυθός από το σεισμό!

Ο βυθός κοντά στο επίκεντρο του σεισμού της 11ης Μαρτίου μετακινήθηκε περίπου 24 μέτρα ανατολικά-νοτιοανατολικά και υψώθηκε κατά περίπου 3 μέτρα, σύμφωνα με έκθεση της ιαπωνικής ακτοφυλακής.
Ο μεγέθους 9 βαθμών σεισμός που συγκλόνισε την βορειοανατολική Ιαπωνία "χτύπησε" σε βάθος 24 χιλιομέτρων, ανακοίνωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία.

PostHeaderIcon Κύκλωμα που «έβγαζε» στη ζητιανιά παιδιά και ανάπηρους

 
 Απάνθρωπο κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων, που έφερνε ανάπηρους και μικρά παιδιά από τη Βουλγαρία και τα έβαζε με τη βία και με το ξύλο να επαιτούν, εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν, το απόγευμα της Τρίτης, ένα ζευγάρι Βουλγάρων (έναν άνδρα 30 ετών και μια γυναίκα 38 ετών), οι οποίοι έκαναν τη διακίνηση των ανθρώπων.

PostHeaderIcon Στη φυλακή επειδή... σκότωσε τον κλέφτη

Στη φυλακή επειδή... σκότωσε τον κλέφτη 

Σε δεκαετή κάθειρξη για θανατηφόρο σωματική βλάβη και ένα χρόνο φυλάκιση για οπλοχρησία (10 χρόνια & 6 μήνες σε συγχώνευση) καταδικάστηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου 77χρονος από το Διακοφτό Αχαΐας.
Μετά τη δίκη που κράτησε περίπου 13 ώρες με ενδιάμεσες διακοπές (άρχισε το πρωί της Τρίτης και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα της Τετάρτης), ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στη φυλακή αφού προηγουμένως άσκησε έφεση.


PostHeaderIcon "Εικονικός Τοίχος" για την προστασία των πεζών!

"Εικονικός Τοίχος" για την προστασία των πεζών! 
Αν μη τι άλλο, η εικόνα των πεζών να τρέχουν πανικόβλητοι να φθάσουν στον απέναντι πεζοδρόμιο πριν τους… προλάβει το αυτοκίνητο είναι -δυστυχώς- κάτι συνηθισμένο στην Ελλάδα.

PostHeaderIcon Virgin Oceanic: Τουρισμός στα βάθη της θάλασσας!

Ο καινοτόμος Sir Richard Branson, ιδρυτής τους διάσημου Virgin Group, ανακοίνωσε πως στα σχέδια του εντάσσεται η πρωτοβουλία να στείλει κοινούς ανθρώπους, (και όχι εκατομμυριούχους όπως με το Space X), στα βάθη των… ωκεανών!

Η νέα ιδέα του ιδιόρρυθμου κυρίου Branson αφορά την κατασκευή ενός υποβρυχίου με μήκος περίπου 6 μέτρων που θα χρησιμοποιείται για τουρισμό στη θάλασσα, όχι όμως… επιφανείας, αλλά με δυνατότητα να μας καταστήσει κοινωνούς της εμπειρίας του Καπετάνιου Νέμο, καθώς το υποβρύχιο σκάφος θα μπορεί να καταδυθεί σε βάθος έως και 10.000 μέτρα!

PostHeaderIcon Πρώην υπάλληλος της εταιρείας Gucci κατηγορείται για hacking

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – Ο πρώην τεχνικός δικτύου της εταιρείας Gucci America Inc. κατηγορείται για παράνομη πρόσβαση εξ αποστάσεως στους υπολογιστές της εταιρείας με σκοπό να κλείσει τους servers και τη διαγραφή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


PostHeaderIcon Ομαδικός τάφος εντοπίστηκε στο Μεξικό

Ομαδικός τάφος εντοπίστηκε στο Μεξικό 

Τουλάχιστον 59 σοροί βρέθηκαν στο Μεξικό, κοντά σε τοποθεσία όπου ύποπτα μέλη καρτέλ ναρκωτικών σκότωσαν 72 μετανάστες. Η μακάβρια ανακάλυψη έγινε στο βόρειο κομμάτι της χώρας και συγκεκριμένα στο Ταμαουλίπας, γράφει το Aλ Τζαζίρα.
Οι αρχές εξετάζουν το γεγονός, τα θύματα να ληταν επιβάτες λεωφορείου που να απήχθησαν πριν δολοφονηθούν, στις 25 Μαρτίου. Οι λάκκοι βρέθηκαν σε αγροτικό οικισμό στο Σαν Φερνάντο, στην ίδια περιοχή όπου είχαν βρεθεί. στις 24 Αυγούστου του 2010, 72 πτώματα μεταναστών από την Κεντρική Αμερική, που είχαν πυροβοληθεί.
Οι αρχές κατηγορούν τα μέλη του καρτέλ ναρκωτικών "Ζέτας" για τις δολοφονίες, που βρίσκονται σε πόλεμο για τον έλεγχο της περιοχής.


PostHeaderIcon Εγκαίνια έκθεσης αρχαιοελληνικών μουσικών οργάνων

Μια διαφορετική έκθεση λειτουργεί από την περασμένη Δευτέρα στο Ελληνικό Μουσείο Μελβούρνης. Πρόκειται για μια έκθεση 42 αρχαιοελληνικών μουσικών οργάνων, που μεταφέρθηκαν από το Μουσείο του Κατακόλου Ηλείας.
Στην άγνωστη τεχνολογία των αρχαίων μουσικών οργάνων αλλά και στην τεχνολογία των αρχαίων Ελλήνων, αναφέρθηκε ο δημιουργός της συλλογής, εκπαιδευτικός Κώστας Κοτσανάς. 

PostHeaderIcon Τα αμάξια της Google στην Ελλάδα!

 

Στις 11 Απριλίου θα δούμε στους δρόμους της χώρας μας, τα αυτοκίνητα της Google σε ώρα δράσης για τις ανάγκες εμπλουτισμού του περιεχομένου του χάρτη.

Η Google ετοιμάζεται να ανανεώσει τους χάρτες της έτσι ώστε να ανταποκρίνονται όσο το δυνατόν περισσότερο στην πραγματικότητα κι έτσι αποφάσισε να ξαναβγάλει τα αμαξάκια της από το γκαράζ.

PostHeaderIcon Μαραθωνιοδρόμος νικητής ετών... 92

Το παρατσούκλι “εξολοθρευτής” ανήκει στην Γκλάρις Μπίριλ, μια 92χρονη από τη Χονολουλού η οποία κατέρριψε ρεκόρ μαραθώνιου, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι όλα είναι δυνατά, αρκεί να προσπαθήσεις!

H 92χρονη μαραθωνιοδρόμος περπάτησε με κανονικούς αλλά και γρήγορους ρυθμούς έναν δρόμο μήκους 42 χιλιομέτρων μέσα σε μόλις  9 ώρες και 53 λεπτά καταρρίπτοντας έτσι το ρεκόρ του μεγαλύτερου σε ηλικία ανθρώπου που ολοκλήρωσε μαραθώνιο. 

Ειδική χαβανέζικη τελετή πραγματοποιήθηκε προς τιμήν της Γκλάρις Μπίριλ από την Χονολουλού αφού κατάφερε να ξεπεράσει το τελευταίο ρεκόρ. Τα ρεκόρ Guinnesstelegraph. επιβεβαίωσαν το κατόρθωμα της αυτό, σύμφωνα με την ιστοσελίδα
Δεν είναι η πρώτη φορά που η 92χρονη πρωταθλήτρια κατεβαίνει σε μαραθώνιο αγώνα δρόμου. Η πρώτη της φορά ήταν σε ηλικία 86 ετών όπου υπό φυσιολογικές συνθήκες διέσχιζε 72 χιλιόμετρα κάθε εβδομάδα.
Το κατόρθωμα της αυτό “σκίασε” το προηγούμενο ρεκόρ που κατέχει ένας 90χρονος2002 Μαραθώνιο του Λονδίνου. από τη Σκωτία όταν ολοκλήρωσε το
H Μπίριλ αποκάλυψε και το μυστικό της μακροζωίας της αλλά και της νίκης της το οποίο όπως είπε είναι απλά το “να πας εκεί και να αρχίσεις να περπατάς χωρίς δεύτερη σκέψη!
“Είναι τόσο σημαντικό να σκέφτεστε θετικά, αυτό είναι που κάνει τη διαφορά”.
Η 92χρονη έχει ολοκληρώσει συνολικά πέντε μαραθώνιους στη Χονολουλού. 

πηγή

PostHeaderIcon Περισσότερες Ελληνίδες κρατούν το τιμόνι των επιχειρήσεων

Περισσότερες  Ελληνίδες κρατούν  το τιμόνι  των επιχειρήσεων 
Τα αποτελέσματα της Διεθνούς Ερευνας Επιχειρήσεων (ΙΒR) 2011 της Grant Τhornton αποκαλύπτουν ότι οι γυναίκες σήμερα κατέχουν το 20% των ανώτατων διοικητικών θέσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, ποσοστό χαμηλότερο από αυτό του 2009 (24%), και μόλις 1% μεγαλύτερο από το 2004.

PostHeaderIcon Αφήστε τα παιδιά να λερώνονται, τους κάνει καλό

imagesdirty 
Αφήστε τα παιδιά σας να παίζουν έξω και να λερώνονται. Αυτό το μήνυμα στέλνει στους απανταχού γονείς μια ομάδα επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Σαν Ντιέγκο, που διαπίστωσε πως η υπερβολική καθαριότητα βλάπτει τη ικανότητα αυτοΐασης του δέρματος.


PostHeaderIcon Απίστευτο: ζει σε σπίτι …8,3 τετραγωνικών! (video)

 
Τα ενοίκια στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Μανχάταν, έχουν ανέβει πολύ!!! Γι αυτό η 40χρονη Φελίς Κοέν, αποφάσισε να βρει κάτι που να το «σηκώνει» η τσέπη της!

Αφού έκανε λοιπόν έρευνα αγοράς βρήκε ένα οικονομικό σπίτι, το οποίο είναι μόλις 8,3 τετραγωνικά μέτρα!!

PostHeaderIcon Βρέθηκε ο αρχαιότερος βασιλικός τάφος των Μάγια

Στη Γουατεμάλα βρέθηκε ο αρχαιότερος βασιλικός τάφος των Μάγια , που χρονολογείται στο 350 πΧ, όπως ανακοίνωσαν την Τετάρτη (6/4) οι αρχαιολόγοι.

Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκε ένα θαμμένο θυμιατήριο χαραγμένο με την εικόνα του Θεού Jester, που επρόκειτο για το σύμβολο των Βασιλιάδων των Μάγια, δίπλα σε έναν σκελετό, που προφανώς είναι ο ίδιος ο βασιλιάς.

PostHeaderIcon Δυο κόρες ορίζει η συνταγή για οικογενειακή ευτυχία

Αν σκέφτεστε να αποκτήσετε οικογένεια, ξεχάστε τα όνειρά σας να κάνετε ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Το μυστικό για μια πραγματικά αρμονική οικογένεια, με λιγότερη φασαρία και καβγάδες, είναι δύο κόρες. Αυτό προκύπτει από έρευνα μεγάλης βρετανικής ιστοσελίδας για θέματα γονέων που διενεργήθηκε σε 2.116 γονείς με παιδιά κάτω των 16 ετών, αποκλείοντας τα μοναχοπαίδια.


PostHeaderIcon Το ζώδιο σας σήμερα Πέμπτη 7 Απριλίου

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Πέμπτη 7 Απριλίου 
Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Ανταγωνισµοί και εκτονωτικές συγκρούσεις σε κάθε τοµέα καλό είναι να αντιµετωπιστούν µε ωριµότητα και ψυχραιµία ώστε να αποφευχθούν ψυχοφθόρες επιθέσεις εναντίον σας. Αυτή την περίοδο καλείστε να κάνετε τη διάκριση ανάµεσα στην πραγµατική και ουσιαστική δύναµη και στα παιχνίδια επιβολής, βίας και ανεξέλεγκτης οργής που κάνουν το δίκιο σας άδικο, και µόνο δύναµη δεν είναι.

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 07/04/2011

Λίγες τοπικές βροχές στα νότια ηπειρωτικά και στην Κρήτη περιμένουμε την Πέμπτη 07 Απριλίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 ως 19 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, 9 ως 21 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 11 ως 22 στη Δυτική Ελλάδα, 12 ως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο. Τοπικά ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Τοπικές νεφώσεις περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 18 ως 19 βαθμούς. Ισχυροί βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, σχεδόν θυελλώδεις στο Ν. Ευβοϊκό.

Τοπικές νεφώσεις περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 ως 18 βαθμούς. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό, στρεφόμενοι σε μέτριους νότιους μετά το μεσημέρι.

PostHeaderIcon Καλό ξεκίνημα ρε...


Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin