Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Νέο κράνος Ferrari


Η γκάμα των προϊόντων με το λογότυπο της Ferrari περιλαμβάνει από ρούχα μέχρι ένα σκάκι αξίας 1.208€. Δεν είναι λοιπόν παράξενο, που σε αυτά ήρθε να προστεθεί ένα κράνος για μοτοσυκλετιστές. Ενα κράνος με χαρακτηριστικό στυλ, συνδυασμό δέρματος και αλουμινίου, που με 307€ περίπου θα το αποκτήσετε από το online κατάστημα της Ferrari.

PostHeaderIcon Ένα αμερικανικό βραβείο με άρωμα Ελλάδας

 

Φέτος, ένα από τα σημαντικότερα βραβεία γαστρονομίας, το αμερικανικό Bert Green Award της International Association of Culinary Professionals με θέμα «Culinary Writing without Recipes» είχε τα χρώματα, τα αρώματα και τις γεύσεις της Ελλάδας! 

Παραλήπτης του σημαντικού αυτού βραβείο ήταν ο διάσημος Aμερικανός κριτικός γεύσης Alan Richman (γνωστός κυρίως ως αρθρογράφος του αμερικανικού GQ, αλλά και από τις πολλές βραβεύσεις του) για τα άρθρα του «Our Big Fat Greek Food Odyssey» και «Caviar, Greek-style». 

PostHeaderIcon Ποια καλλιέργεια αποδίδει 40.000€ ανά στρέμμα ετησίως



kalliergeia-manitarion
Μια ελκυστική επένδυση, με ιδιαίτερα υψηλό εισόδημα αποτελεί η συγκεκριμένη καλλιέργεια στην Ελλάδα που αποδίδει 40.000€ ανά στρέμμα


Η καλλιέργεια μανιταριών, μάλιστα, πάει πολύ καλά στην Ελλάδα. Στη χώρα μας καλλιεργούνται σε επιχειρηματική κλίμακα δύο είδη μανιταριών, το λευκό μανιτάρι (Agaricus) και το πλευρωτό μανιτάρι (Pleurotus).
Την τελευταία 5ετία, λόγω του υψηλού κόστους, η παραγωγή του λευκού μανιταριού (Agaricus) μειώνεται με αντίστοιχη αύξηση του μεριδίου των μανιταριών Pleurotus (από 12% το 2002, πενταπλασιάστηκε και ανήλθε το 2008 σε 80%). 

PostHeaderIcon Στο νοσοκομείο με το...μαξιλάρι σας


Μελέτη δείχνει ότι τα μαξιλάρια στις νοσοκομειακές κλίνες είναι επιμολυσμένα...
με 30 επικίνδυνους μικροοργανισμούς. Εστίες επικίνδυνων μικροβίων αποδεικνύεται ότι είναι τα μαξιλάρια στα νοσοκομεία θέτοντας σε κίνδυνο την ήδη κλονισμένη υγεία των ασθενών

PostHeaderIcon Aντιμετωπίστε τα καλοκαιρινά τσιμπήματα


Είναι απίστευτο το πόσο εύκολα μπορούν να χαλάσουν οι καλοκαιρινές διακοπές μας από απρόσμενους και απρόσκλητους επισκέπτες, οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να αφήνουν τα σημάδια τους και να φεύγουν.
Μιλάμε βέβαια για τα τσιμπήματα από τσούχτρες, σφήκες, μέλισσες, σκορπιούς και φίδια. Τα τσιμπήματα από τα κουνούπια και τις σκνίπες θεωρούνται πιο αθώα και σπανιότερα δημιουργούν προβλήματα.

PostHeaderIcon Το Βατικανό ετοιμάζεται για τα υβριδικά Popemobile

Το Βατικανό ετοιμάζεται για τα υβριδικά Popemobile 

Οι πληροφορίες για μετάβαση των Popemobile – που είναι τα ειδικά αυτοκίνητα που χρησιμοποιεί ο Πάπας – σε υβριδικές εκδόσεις παίρνουν σάρκα και οστά στην απόφαση του Πάπα να αλλάξει το Mercedes SUV που καίει φυσικό αέριο με ένα κατάλληλο ηλεκτρικό αυτοκίνητο.


PostHeaderIcon Ναι στον γάμο ομοφυλοφίλων λέει η Νέα Υόρκη

 
Ο κυβερνήτης Άντριου Κουόμο νομιμοποίησε τον γάμο ατόμων του ιδίου φύλου στην Νέα Υόρκη , γεγονός που αποτελεί μια σημαντική νίκη για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων εν όψει και των επικείμενων εκλογών του 2012.
Την Παρασκευή το απόγευμα, με ψηφοφορία 33-29, οι γερουσιαστές της πολιτείας ενέκριναν την νομοθεσία περί ισότητας στο γάμο, και ο γερουσιαστής Κουόμο ο οποίος και εισήγαγε το μέτρο, ήταν και εκείνος που το υπέγραψε σε νόμο.


PostHeaderIcon Παγκόσμια μάστιγα πλέον ο διαβήτης, αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των ασθενών

Ο αριθμός των ινσουλοεξαρτώμενων αυξάνεται συνεχώς 
 
Ο αριθμός των ενήλικων διαβητικών σε όλο τον κόσμο έχει υπερδιπλασιαστεί από το 1980 και έχει φθάσει πλέον τα 347 εκατομμύρια, αριθμός πολύ μεγαλύτερος από τις αρχικές εκτιμήσεις, αναφέρει σε έρευνά της στο ιατρικό περιοδικό Lancet διεθνής ομάδα επιστημόνων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Ο αριθμός των διαβητικών είναι πολύ υψηλότερος σε σχέση με προηγούμενες εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για 285 εκατομμύρια ασθενείς παγκοσμίως.

PostHeaderIcon Η Θεσσαλονίκη απαντάει στα Σκόπια για το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου

H ευφάνταστη ομάδα των Θεσσαλονικιών frapedistas έχει ετοιμάσει την απάντηση της απέναντι στην απίστευτη πρόκληση των γειτόνων μας, να στήσουν άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων.
Great Alexander vs Yugo statue
Όπως δήλωσε αποκλειστικά στο EpicNews ο επικεφαλής της ομάδας των frapedistas, Ιάκωβος Καλαμάκης:
Μέγα Αλέξανδρο αυτοί; Yugo εμείς!
Η προκλητική ενέργεια των Σκοπιανών δεν θα περάσει! Εφόσον καπηλεύονται απροκάλυπτα την ιστορία μας έτσι και εμείς θα τους πληρώσουμε με το ίδιο νόμισμα, χρησιμοποιώντας το σημαντικότερο κομμάτι της ιστορίας τους προς όφελος μας.
Με βάση αυτό το σκεπτικό η ομάδα μας έχει προχωρήσει στην κατασκευή ενός αγάλματος Yugo, ύψους 13 μέτρων, το οποίο και θα στηθεί απέναντι από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία Θεσσαλονίκης.



PostHeaderIcon Σύγκρουση τουριστικού λεωφορείου με νταλίκα !


Ένας νεκρός και έξι σοβαρά τραυματίες είναι ο απολογισμός της σύγκρουσης τουριστικού λεωφορείου με νταλίκα, αργά τη νύχτα στα Ελληνοαλβανικά σύνορα.

PostHeaderIcon 4ο πανευρωπαϊκό ραντεβού Αγανακτισμένων

 

Βροντερό «παρών» αναμένεται να δώσουν σήμερα στην πλατεία Συντάγματος οι Αγανακτισμένοι πολίτες στο τέταρτο πανευρωπαϊκό ραντεβού τους, το οποίο θα είναι μια πρόβα τζενεράλε για τις κινητοποιήσεις των επόμενων ημερών. 

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 26/06/2011

 
Λίγες πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες τις πρωτες πρωινές ώρες κυρίως στα ανατολικά και νότια, βελτιωμένο καιρό την υπόλοιπη ημέρα με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια, επικράτηση πολύ ενισχυμένων ανέμων στα πελάγη και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Κυριακή 26 Ιουνίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 17 έως 29 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 20 έως 26 στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο και στις νότιες ακτές της Κρήτης η μέγιστη θα φτάσει στους 30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και στα νότια τοπικά θυελλώδεις, με τάσεις ενίσχυσης σε πολύ θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, ενισχυόμενοι στα βόρεια σε σχεδόν θυελλώδεις μέχρι θυελλώδεις.

Πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής της πρώτες πρωινές ώρες και λίγες νεφώσεις για το υπόλοιπο της ημέρας, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς στην πόλη της Αθήνας και στους 24 βαθμούς στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν βόρειοι ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις με εξασθένηση το βράδυ.

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 27 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι.

PostHeaderIcon Καταστρεπτική ...καθυστερημένη Καλημέρα! :P


Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin