Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Σάββατο 21 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Το αλκοόλ αυξάνει τις πιθανότητες εκδήλωσης καρκίνου

 

H κατανάλωση αλκοόλ, ακόμα και σε μικρές ποσότητες, αυξάνει τον κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου, σύμφωνα με την ομογενή επιστήμονα Δρ Ελένη Ζορμπά, η οποία είναι επικεφαλής του Αυστραλιανού Κέντρου Πρόληψης Καρκίνου του Μαστού και των Ωοθηκών.

PostHeaderIcon Τούρκος ο σύμβουλος του Έλληνα πρωθυπουργού …

Επί δύο χρόνια συμβουλεύει ατύπως τον Έλληνα πρωθυπουργό ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας Κεμάλ Ντερβίς, σύμφωνα με τους New York Times. Το “ένοχο μυστικό” του Ντερβίς, ο οποίος είναι υποψήφιος για τη θέση του Ντομινίκ Στρος Καν
kemaldervis Τούρκος ο σύμβουλος του Έλληνα πρωθυπουργού ...  
Άτυπος σύμβουλος του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου επί οικονομικών θεμάτων είναι εδώ και δύο χρόνια ο Τούρκος πρώην υπουργός Οικονομικών Κεμάλ Ντερβίς, σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times.


PostHeaderIcon Ποιά είναι η αγαπημένη εκπομπή της Βασίλισσας Ελισάβετ;

 

"Δεν έχω χάσει ούτε ένα επεισόδιο από το XFACTOR!". Η φράση αυτή βγήκε από το χείλη της Βασίλισσας Ελισάβετ αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοικτό!

Μάλιστα έχει ζητήσει αν χάσει ένα επεισόδιο να της το γράφουν για να το δει αργότερα!

PostHeaderIcon Ο άνθρωπος με τους 107 γάμους!

Ο άνθρωπος με τους 107 γάμους! 

Πολλοί μπορεί να ζηλέψετε, αλλά μόνο ένας είναι ο τυχερός! Ο Μπέλο Μαασάμπα, ο οποίος έχει παντρευτεί… 107 φορές

Ο μουσουλμάνος θεραπευτής από την Νιγηρία έχει παντρευτεί 107 γυναίκες και τις ικανοποιεί όλες τις γυναίκες του. Όσες του έχουν μείνει δηλαδή, γιατί έχει πάρει διαζύγιο από 12, επειδή ήταν απείθαρχες, ενώ έχουν πεθάνει μερικές ακόμα.

PostHeaderIcon ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Κέρδισε 10 δις από την ελληνική κρίση


O επικεφαλής οικονομικός αναλυτής των Financial Times Deutschland στο άρθρο του έχει τίτλο ''Ο αμαρτωλός Έλληνας πληρώνει'' και υπότιτλο '' Περίεργο, αλλά αληθινό: Κανείς δεν επωφελείται οικονομικά τόσο πολύ από την κρίση όσο η ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Είναι καιρός με αυτά τα περίπου 10 δις Ευρώ να καθησυχαστούν οι αμφισβητίες''.

PostHeaderIcon "Μετά από 37 χρόνια βρήκα την αδερφή μου μέσω facebook"

 

Η ζωή τις είχε χωρίσει, αλλά εκείνες δεν σταμάτησαν ποτέ να αναζητούν η μία την άλλη...
-Ήταν φίλες στο
Facebook, αλλά δεν ήξεραν ότι είναι αδελφές

Η Άντζελα που είναι από την Πάτρα και η Τόνια, που ζει στη Θήβα, άρχισαν να συνομιλούν τυχαία μέσα από μία κοινή ομάδα στη γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

PostHeaderIcon Οι παράνομες εξαγωγές τροφοδοτούνται από τα ηλεκτρονικά απόβλητα των επιχειρήσεων


Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα στις αναπτυσσόμενες χώρες οι επιχειρήσεις που παραλείπουν να ελέγξουν την ανακύκλωση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού, τροφοδοτούν την παράνομη εξαγωγή ηλεκτρονικών αποβλήτων.
Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από την Υπηρεσία Περιβαλλοντικών Ερευνών (ΕΠΕ) του Ηνωμένου Βασιλείου και παρουσιάζει εγκληματίες που αγοράζουν ηλεκτρονικά απόβλητα από “λιγότερο ευσυνείδητες” εταιρείες ανακύκλωσης ηλεκτρονικών υπολογιστών,
με αποτέλεσμα ο παλιός εξοπλισμός πληροφορικής να πωλείται στη μαύρη αγορά αντί να ανακυκλωθεί όπως ορίζει ο νόμος.


PostHeaderIcon Το πιο χαρούμενο σπίτι


Ο σχεδιαστής James Rizzi είναι υπεύθυνος για το Χαρούμενο σπίτι του Rizzi (Happy Rizzi House), στην πόλη Brunswick της Γερμανίας. Οι τοίχοι είναι βαμμένοι με έντονα χρώματα και φιγούρες από κινούμενα σχέδια ενώ και η αρχιτεκτονική του σχεδίαση είναι μοναδική.

Χτίστηκε στα χαλάσματα ενός παλιού παλατιού και είναι πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους. Θα θέλατε άραγε να μένετε σε ένα τέτοιο σπίτι;
Perierga.gr - Το πιο χαρούμενο σπίτι!


 Perierga.gr - Το πιο χαρούμενο σπίτι!



PostHeaderIcon Έκρηξη στο νοσοκομείο της Καμπούλ όπου εργάζονται 16 Έλληνες

image 

Ισχυρή έκρηξη μέσα στο νοσοκομείο της Καμπούλ,όπου υπηρετούν 16 Έλληνες στρατιωτικοί γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό!
Η έκρηξη ήταν ισχυρότατη,υπάρχουν νεκροί και τραυματίες οι περισσότεροι Γάλλοι.
Tο ΓΕΕΘΑ διαβεβαιώνει ότι όλοι οι Έλληνες είναι καλά στην υγεία τους.



•Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και "πολλοί" τραυματίστηκαν από την έκρηξη η οποία σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στο στρατιωτικό νοσοκομείο της Καμπούλ, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας χωρίς ωστόσο να μπορεί να προσδιορίσει την προέλευση της έκρηξης

  

PostHeaderIcon Εισαγόμενα κρούσματα λέπρας στην Ελλάδα

 

Τέσσερα περιστατικά λέπρας, εντόπισαν την Παρασκευή στην Πάτρα επιστήμονες του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).
Η ανακοίνωση του Κέντρου έχει ως εξής:
'Στο τμήμα Επιδημιολογικής Επιτήρησης και Παρέμβασης του ΚΕΕΛΠΝΟ, δηλώθηκαν τέσσερα περιστατικά λοίμωξης με mycobacterium leprae σε μέλη της ιδίας οικογένειας αλλοδαπών, που νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Αχαΐας.
Κλιμάκιο επιστημόνων του ΚΕΕΛΠΝΟ μετέβη σήμερα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου, όπου ενημερώθηκε για την πορεία των περιστατικών από την ομάδα των θεραπόντων ιατρών. 


PostHeaderIcon Φυσικό αέριο: μελέτη βιωσιμότητας για το έργο αποθήκευσης στην Καβάλ


Την υλοποίηση μελέτης βιωσιμότητας ξεκίνησε η «Energean Oil & Gas» για την επένδυση των 400 εκατ. ευρώ στον κόλπο της Καβάλας, που θα επιτρέψει τη λειτουργία υποθαλάσσιας αποθήκης φυσικού αερίου στρατηγικής σημασίας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ημερησίας, η Energean, που για τη συγκεκριμένη επένδυση έχει υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με τον ιταλικό ενεργειακό κολοσσό Edison, περιμένει τους χρηματοοικονομικούς συμβούλους, που διόρισε το ΥΠΟΙΚ για το εν λόγω έργο, να διασαφηνίσουν ποια είναι τα δικαιώματά προς πώληση του ελληνικού δημοσίου στο συγκεκριμένο κοίτασμα.


PostHeaderIcon "Τα μάρμαρα είναι παγκόσμια κληρονομιά". Δεν πωλούνται, δε δανείζονται

“Τίνος είναι τα μάρμαρα; Είναι εμπορεύσιμο είδος; Να τα βγάλουμε στο σφυρί; Μπορεί η Ελλάδα να πουλήσει τα Μάρμαρα; Δεν καταλαβαίνω πώς ένα διεθνές μουσείο, όπως το Βρετανικό, βάζει θέμα αναγνώρισης ιδιοκτησίας; Δεν υπάρχει ιδιοκτησία. Είναι παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά”, δήλωσε ο καθηγητής Αρχαιολογίας του ΑΠΘ και πρόεδρος του Μουσείου της Ακρόπολης, Δημήτρης Παντερμαλής.

Μιλώντας στο Συμπόσιο που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (20/05) στο Μουσείο Μπενάκη, με τίτλο Μουσείο Ακρόπολης, ιδεολογία, μουσειολογία, αρχιτεκτονική”, αναφερόμενος στη δήλωση περί “δανεισμού” των περίφημων γλυπτών από τον διευθυντή του Βρετανικού Μουσείου, ο καθηγητής υπήρξε χειμαρρώδης.

PostHeaderIcon Πονάτε; Σταυρώστε τα χέρια και θα περάσει!

 

Μία ενδιαφέρουσα διαπίστωση έκανε ομάδα επιστημόνων στο University College του Λονδίνου, σχετικα με το πώς ο εγκέφαλος μπορεί να ξεγελαστεί και εμείς να αποφύγουμε τον πόνο.

Για την ακρίβεια βρήκαν ότι σε περίπτωση που το χέρι μας πονάει, το να σταυρώσουμε τα χέρια μπροστά στο σώμα βοηθά να μην νιώθουμε τον πόνο.

PostHeaderIcon ΖΩΔΙΑ: Με μια άλλη ματιά


ΚΡΙΟΣ
Στον οικονομικό τομέα χρειάζεται σήμερα να κινηθείτε συνετά και συγκρατημένα. Ελέγξτε τυχόν σπατάλες και περιττές αγορές και χειριστείτε πιο υπεύθυνα τα οικονομικά σας. Κινηθείτε συνετά και αποφύγετε ακρότητες και προκλήσεις που μπορεί να σας κοστίσουν. Αν είστε μόνοι σας μπορεί να ξεκινήσετε μία καινούργια σχέση ή να ζήσετε ένα δυνατό έρωτα. Να είστε επιφυλακτικοί γιατί μπορεί να εξαπατηθείτε τώρα από κάποια άτομα και να βρεθείτε μπλεγμένοι σε ακραίες καταστάσεις.

PostHeaderIcon Καλησπέρα... :o)


PostHeaderIcon Music Times: Mr. Scruff '- Get A Move On'


PostHeaderIcon Music Times: Jet - Are You Gonna Be My Girl



PostHeaderIcon Music Times: Lenny Kravitz - Are You Gonna Go My Way


PostHeaderIcon Music Times: Edwyn Collins 'A Girl Like You'


PostHeaderIcon Music Times: Stiltskin-Inside (Original video)


PostHeaderIcon Music Times: Johnny Cash - 'Hurt"


PostHeaderIcon Music Times: Nick Cave - Into My Arms


PostHeaderIcon Music Times: Porcupine Tree - Anesthetize


PostHeaderIcon Music Times: Smokey Bandits for our hearts!


PostHeaderIcon Music Times: KB - Το κύμα


PostHeaderIcon Music Times: Calexico - Stray


PostHeaderIcon Music Times: Dousk - Anagram


PostHeaderIcon Music Times: HURTS - 'Wonderful Life'


Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin