Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Περί τα 7 δισ. δολ. αποτιμάται το Twitter

 
 
Περίπου στα 7 δισ. δολ. ανέρχεται η αποτίμηση του Twitter, σύμφωνα με πηγές τις οποίες επικαλείται το πρακτορείο Bloomberg. Κατά το δημοσίευμα του Bloomberg, το microblogging site που επιτρέπει στους χρήστες του να δημοσιεύουν μηνύματα έως 140 χαρακτήρων πληκτρολογίου, είναι σε συζητήσεις με επενδυτές για συγκέντρωση εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων.


PostHeaderIcon Κρατούμενες στο Πακιστάν οι χήρες του Λάντεν

 
 
Οι χήρες και τα παιδιά του Οσάμα μπιν Λάντεν που κρατούνται στο Πακιστάν θα επαναπατριστούν όταν το επιτρέψει η κυβερνητική επιτροπή που έχει αναλάβει την έρευνα για το θάνατο του αρχηγού της αλ Κάιντα.

Δεκαέξι άνθρωποι, ανάμεσά τους οι τρεις χήρες και τα παιδιά του μπιν Λάντεν, κρατούνται από τις πακιστανικές δυνάμεις ασφαλείας μετά την αμερικανική επιχείρηση στις 2 Μαΐου που κατέληξε στο θάνατο του μπιν Λάντεν, στο Αμποταμπάντ του βορειοδυτικού Πακιστάν.

PostHeaderIcon Βρήκαν σπάνια κοιτάσματα στο βυθό του Ειρηνικού


Κοιτάσματα ορυκτών που είναι γνωστά ως σπάνιες γαίες έως και χίλιες φορές μεγαλύτερα από αυτά που έχουν βρεθεί στο έδαφος, έχουν εντοπιστεί στο βυθό του Ειρηνικού, όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα του ιαπωνικού Τύπου που επικαλούνται ερευνητές.

Τα αποθέματα αυτά εκτιμάται ότι φθάνουν τα 100 δισεκατομμύρια τόνους, σύμφωνα με την καθημερινή οικονομική εφημερίδα Nikkei.

PostHeaderIcon Μπίρα: H ξανθιά θεά μάς συστήνεται

 

Ξανθιά ή μαύρη, δυνατή ή ελαφριά, weiss ή pils, όπως και να την προτιμάτε η μπίρα ταιριάζει γάντι στις καλοκαιρινές μέρες και νύχτες και ως Έλληνες την αγαπάμε πολύ. Πόσο καλά όμως, ξέρουμε την μεγάλη αδυναμία μας;

 


PostHeaderIcon Οι τουρίστες "απαξιώνουν" την Αθήνα λόγω επεισοδίων

 

Μόνο το διήμερο των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας, σε 20 ξενοδοχεία ακυρώθηκαν 8.000 κρατήσεις τουριστών, για ξενοδοχεία της πρωτεύουσας, ενώ ήδη, ακυρώνονται και συνέδρια προγραμματισμένα για το 2012 – 2013, καθώς η Αθήνα πλέον θεωρείται ανασφαλής προορισμός. Καλύτερα τα πράγματα για τους υπόλοιπους τουριστικούς προορισμούς, με τον απολογισμό για τον Ιούνιο να είναι θετικός.

PostHeaderIcon Η ομάδα χάκερ Anonymous ετοιμάζεται να δράσει και στην Ελλάδα



Η ομάδα χάκερ Anonymous που έγινε τον τελευταίο καιρό γνωστή από τις διαδικτυακές επιθέσεις που έκανε σε μεγάλες ιστοσελίδες εταιριών και κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο, ετοιμάζεται να δράσει και στην Ελλάδα.

Η ομάδα χάκερ Anonymous που έγινε τον τελευταίο καιρό γνωστή από τις διαδικτυακές επιθέσεις που έκανε σε μεγάλες ιστοσελίδες εταιριών και κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο, ετοιμάζεται να δράσει και στην Ελλάδα.

Η πληροφορία αυτή έρχεται μέσα από βίντεο το οποίο ανέβηκε στο διαδίκτυο και στο οποίο η ομάδα δηλώνει έτοιμη να αναλάβει δράση στην Ελλάδα.

Η ομάδα χάκερ Anonymous επιτέθηκε πρόσφατα στις σημαντικές κρατικές ιστοσελίδες της Τουρκίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα μέτρα που θα τεθούν σε εφαρμογή στις 22 Αυγούστου και προβλέπουν τον περιορισμό της πρόσβασης στο διαδίκτυο.

PostHeaderIcon Οι Τούρκοι αγοράζουν Ελληνικά νησιά…

1mogul
Πρόεδρος τουρκικής κατασκευαστικής εταιρίας δήλωσε στην τουρκική εφημερίδα TODAYS ZAMAN πως ενδιαφέρεται σοβαρά να αγοράσει τουλάχιστον τρία ελληνικά νησιά. Το όνομα αυτού; Fikret İnan.

Σύμφωνα με τον ίδιο έχουν βγει στο «σφυρί» ελληνικά νησιά από real estate εταιρίες και το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα διαπραγματεύεται με αυτές συνολικά έξι νησιά, αν και στο τέλος θα αγοράσει τρία. Η έκταση των νησιών αυτών κυμαίνεται από 10.000 έως 2.000.000 τετραγωνικά μέτρα.

Τα νησιά που είναι προς πώληση είναι τα ακόλουθα: Λυχνάρι, Καλτσονήσι, Μικρή Αμοργός, Καρδιώτισσα, Ναυσικά και Βούβαλο.

PostHeaderIcon Πάλευαν τη νύχτα με τις φλόγες στις Θερμοπύλες

 
 
Δεν έφτανε στους πυροσβέστες που έτρεχαν όλη μέρα για να σβήσουν πυρκαγιές στα νταμάρια, στην Ανθήλη, στο Μαρτίνο και αλλού, χθες βράδυ πέντε λεπτά πριν τα μεσάνυχτα εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αγροτική έκταση κοντά στο χωριό Θερμοπύλες και για αρκετές ώρες έδιναν μάχη με τις φλόγες.
Τελικά η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο, αφού πρώτα έκαψε 10 στρέμματα γεωργικής και αγροτικής έκτασης.

PostHeaderIcon Παπουτσής: "Μακριά τα χέρια από τη γυναίκα και το παιδί μου

Παπουτσής: "Μακριά τα χέρια από τη γυναίκα και το παιδί μου" 
 
Επίθεση σε όσους  τον απειλούν  μετά τα επεισόδια που συνέβησαν στην πλατεία Συντάγματος εξαπέλυσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.  «Δεν δέχτηκα ποτέ και δεν εντυπωσιάστηκα ποτέ ούτε από την ιδεολογική ούτε από την πολιτική τρομοκρατία κανενός.

PostHeaderIcon Χιλιάδες παιδιά ανταποκρίθηκαν στο πρόγραμμα επαναχρησιμοποίησης βιβλίων

 

Χιλιάδες βιβλία έχουν συγκεντρωθεί από τους μαθητές, στο πλαίσιο του προγράμματος επαναχρησιμοποίησης σχολικών βιβλίων, που προώθησε προς εθελοντική εφαρμογή στα σχολεία τη χρονιά που πέρασε το υπουργείου Παιδείας.  

Στις 6 Ιουνίου, Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, οι μαθητές με την εποπτεία των εκπαιδευτικών, παρέδωσαν τα βιβλία, τα οποία θα μοιραστούν στους νέους μαθητές το Σεπτέμβριο 2011. Η περίσσεια των βιβλίων θα ληφθεί υπόψη για τη μείωση των παραγγελιών της επόμενης σχολικής χρονιάς.

PostHeaderIcon Το Βυζάντιο και η ιστορική του συνέχεια σε συμπόσιο στους Δελφούς

Το Βυζάντιο και  η ιστορική του συνέχεια σε συμπόσιο στους Δελφούς 
 
Διεθνές Συμπόσιο με θέμα «Το Βυζάντιο στην ιστορική συνέχεια» θα γίνει το τριήμερο Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή (8 ως 10 Ιουλίου) στους Δελφούς στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών. Η έναρξη του συνεδρίου θα γίνει την Παρασκευή από την πρόεδρο του Δ. Σ. του Κέντρου, πρύτανη κυρία Ελένη Αρβελέρ και θα ακολουθήσει συναυλία βυζαντινής μουσικής από το Βυζαντινό Χορό «Ηδύμελον».

PostHeaderIcon Ανακάλυψαν στη Σαντορίνη εργαστήρια παραγωγής επικίνδυνου ναρκωτικού

Δυο εργαστήρια παραγωγής ναρκωτικού SKUNK εντόπισαν και κατέσχεσαν μέσα σε λίγες ημέρες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σαντορίνης. Πρόκειται για ένα ναρκωτικό που εξελίχθηκε την τελευταία πενταετία, από τη «χώρα της τουλίπας», ιδιαίτερα βαρύ και δραστικό και ουσιαστικά «μιλάμε» για μίξη ειδικής ποικιλίας χασίς με παραισθησιογόνες ουσίες που «χτυπά» αμέσως το χρήστη και δημιουργεί επικίνδυνες παρενέργειες στον οργανισμό.

PostHeaderIcon ένα πάρκο μέσα στο αεροδρόμιο του άμστερνταμ

 

Αν οι αίθουσες αναμονής των αεροδρομίων σας φαίνονται μουντές και απρόσωπες είναι γιατί δεν έχετε επισκεφθεί ακόμα την αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου schipoll στο άμστερνταμ! Ο σχεδιαστής maurice mentjens, απόφοιτος του eindhoven design academy, σχεδίασε το νέο χώρο αναμονής του αεροδρομίου που ονομάστηκε airport park. Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου ζήτησαν από το σχεδιαστή να δημιουργήσει ένα χώρο φιλικό προς τον επισκέπτη, όπου θα μπορεί κανείς να κάτσει για να περιμένει το αεροπλάνο του, να διαβάσει το βιβλίο του ή να φάει το φαγητό του.

PostHeaderIcon Βιβλίο για τη Σφαγή των Αρμενίων εκδίδει το Βατικανό


Το Βατικανό πρόκειται να συμμετάσχει στη δημοσίευση βιβλίου, που θα περιέχει έγγραφα στοιχεία και μαρτυρίες, ορισμένες ενταγμένες σε Μυστικά Αρχεία, για την "τεράστια σφαγή" των Αρμενίων την εποχή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, αποκάλυψε σήμερα ένα σημαντικό στέλεχος των Αρχείων της Αγίας Έδρας.

PostHeaderIcon H Ολλανδία ευθύνεται για την σφαγή στην Σρεμπρένιτσα

 
Το ολλανδικό κράτος ευθύνεται για τους θανάτους τριών μουσουλμάνων μετά την πτώση της Σρεμπρένιτσα κατά την διάρκεια του πολέμου στη Βοσνία την περίοδο 1992-1995, απεφάνθη την Τρίτη ολλανδικό Εφετείο επιδικάζοντας αποζημίωση στους συγγενές των θυμάτων που κινήθηκαν δικαστικά. 

PostHeaderIcon Μέσω ΑΤΜ αγοράζεις χρυσάφι

 
 
Μία ξεχωριστή γωνιά έχει το εμπορικό κέντρο στο Ουέστφιλντ του Δυτικού Λονδίνου. Εκεί υπάρχουν στη σειρά τρία μηχανήματα, εκ των οποίων το ένα λειτουργεί ως ΑΤΜ για ανάληψη μετρητών, το άλλο είναι αυτόματος πωλητής αναψυκτικών και το τρίτο χρησιμοποιείται για αγορά χρυσού 24 καρατίων.


PostHeaderIcon Σοκ από τις αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις τηλεφωνητών στη Βρετανία

 
 
Έκτακτη κοινοβουλευτική συζήτηση συγκλήθηκε για την Τετάρτη στη Βρετανία με αφορμή νεότερες σοκαριστικές αποκαλύψεις για το σκάνδαλο παρακολούθησης τηλεφωνητών κινητών τηλεφώνων από ιδιωτικούς αστυνομικούς για λογαριασμό της εφημερίδας News of the World του ομίλου Μέρντοχ.

PostHeaderIcon Ένα φίδι σταμάτησε την υπερταχεία

 
 
Μία υπερταχεία στην Ιαπωνία αναγκάστηκε να σταματήσει το ταξίδι της σήμερα καθώς ένα φίδι βρέθηκε σε ένα από τα καθίσματα, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το τρένο ακινητοποιήθηκε στο σταθμό της Μαϊμπάρα, μεταξύ της Οζάκα και του Κιόντο, ενώ οι αρχές έπιασαν το ερπετό μήκους ενός μέτρου, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Kyodo επικαλούμενο τις σιδηροδρομικές αρχές.

PostHeaderIcon Χάθηκαν 800 θέσεις εργασίας


Περίπου 800 θέσεις εργασίας χάθηκαν  μόνο απο τις ακυρώσεις κρατήσεων σε ξενοδοχεία της Αθήνας,  μετά από  τα τελευταία επεισόδια στο Σύνταγμα!
Τα στοιχεία έδωσε ο Πρόεδρος των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων κ. Γιώργος Δρακόπουλος . Ιδού η ανάλυση του:

PostHeaderIcon Πανευρωπαϊκό μέτωπο κατά των οίκων αξιολόγησης

Πανευρωπαϊκό μέτωπο κατά των οίκων αξιολόγησης 
«Μέτωπο» σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ενάντια στους οίκους πιστοληπτικής αξιολόγησης που απειλούν να «τινάξουν» στον αέρα την προσπάθεια διάσωσης της Ελλάδας, σχηματίζεται τις τελευταίες ημέρες.



PostHeaderIcon Αμύγδαλα: "Μπλοκάρουν" τις θερμίδες

Αμύγδαλα: "Μπλοκάρουν" τις θερμίδες 
 
Τα αμύγδαλα, ένα από τα πιο νόστιμα είδη ξηρών καρπών, περιέχουν πρωτεΐνες και φυτικές ίνες, αλλά και βιταμίνη Ε, που είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό.

Είναι, επίσης, μια καλή πηγή μαγνησίου, που είναι απαραίτητο στον οργανισμό μας για την παραγωγή ενέργειας, την κατασκευή και τη διατήρηση του μυϊκού ιστού, καθώς και τη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα.

PostHeaderIcon Προς νέα διεθνή ξεφτίλα με λουκέτο στην Επίδαυρο!

 

 Μετά τον καταιγισμό από πέτρες και τη ρίψη χημικών στο «στολίδι» της πόλης, την πλατεία Συντάγματος, οι (λιγοστοί;) τουρίστες μας έχουν να αντιμετωπίσουν κι άλλο ένα απρόοπτο: το ενδεχόμενο κλείσιμο της Επιδαύρου!

PostHeaderIcon Εμπορικό πάρκο στα Σπάτα αξίας 75 εκατ. ευρώ

Εμπορικό πάρκο στα Σπάτα αξίας 75 εκατ. ευρώ 
 
Με συνολική επένδυση 75 εκατ. ευρώ η REDS, του ομίλου Ελλάκτωρ δημιουργεί το Smart Park, το πρώτο υβριδικό εμπορικό πάρκο στην Ελλάδα, σε μια έκταση 91 στρεμμάτων εκ των οποίων τα 30 στρέμματα θα διαμορφωθούν ως χώροι πρασίνου. Αυτή η νέα επένδυση της REDS βρίσκεται δίπλα στο εκπτωτικό χωριό της McArthurGlen Hellas στα Σπάτα και συνολικά δημιουργείται ένας εμπορικός και ψυχαγωγικός χώρος που απλώνεται σε 110.000 τ.μ. Τον πρώτο χρόνο λειτουργίας, η διοίκηση του εμπορικού πάρκου αναμένει 1,2 εκατ. επισκέπτες και σκοπεύει να δημιουργήσει ένα σημαντικό πόλο έλξης καταναλωτών, καθώς η περιοχή, η ανατολική Αττική δεν διαθέτει άλλον παρόμοιο χώρο.

PostHeaderIcon Οι Έλληνες χάκερ ξαναχτύπησαν


Αλλοίωσαν το περιεχόμενο του e-services.gov.gr

Νέα επίθεση εξαπέλυσε η GHS (Ελληνική Hacking Σκηνή) κατά του e-services.gov.gr (Ενίσχυση Επιχειρήσεων για Την Υλοποίηση Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών) αλλοιώνοντας το περιεχόμενο της σελίδας και αναρτώντας σχετικό μήνυμα για την παιδεία και τους πολιτικούς.


PostHeaderIcon Βρετανία: Εφημερίδα υπέκλεψε μηνύματα δολοφονημένης 13χρονης

Βρετανία: Εφημερίδα υπέκλεψε μηνύματα δολοφονημένης 13χρονης 
Νέο σκάνδαλο με τηλεφωνικές υποκλοπές ξέσπασε στη Βρετανία μετά την αποκάλυψη ότι βρετανική ταμπλόιντ εφημερίδα που ανήκει στον όμιλο του Ρούπερτ Μέρντοκ παραβίασε το κινητό τηλέφωνο μαθήτριας, η οποία εξαφανίστηκε το 2002 πριν βρεθεί δολοφονημένη έξι μήνες αργότερα. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Μαρκ Λούις, η εφημερίδα «News of the World» όχι μόνο υπέκλεψε τα μηνύματα της 13χρονης Μίλι Ντόουλερ, αλλά επίσης διέγραψε ορισμένα από αυτά όταν ο προσωπικός της τηλεφωνητής γέμισε και δεν μπορούσε να δεχθεί άλλα.

Με αυτό τον τρόπο οι υπεύθυνοι της υποκλοπής θέλησαν να αδειάσουν τον τηλεφωνητή προκειμένου να δέχεται νέα μηνύματα τα οποία και άκουγαν. Αυτό περιέπλεξε τις έρευνες της αστυνομίας, ενώ έδωσε ψεύτικες ελπίδες στην οικογένεια του θύματος, που πίστεψε ότι η κοπέλα ζούσε και διέγραφε μόνη της τα μηνύματα.

Σε δήλωσή του ο κ. Λούις χαρακτήρισε τις ενέργειες της εφημερίδας «ειδεχθείς» και «ποταπές», ενώ υποστήριξε ότι η οικογένεια Ντόουλερ θα προχωρήσει σε αγωγή κατά της εφημερίδας, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο σκανδάλου με υποκλοπές σε τηλέφωνα διασημοτήτων, αθλητών και στελεχών της βρετανικής κυβέρνησης.

PostHeaderIcon Σε 24ωρη απεργία «κατεβαίνουν» την Τετάρτη οι ιδιοκτήτες ταξί

Σε 24ωρη απεργία «κατεβαίνουν» την Τετάρτη οι ιδιοκτήτες ταξί 
 
Σε 24ωρη απεργία και συμβολική περικύκλωση του υπουργείου Υποδομών θα προχωρήσουν την Τετάρτη οι ιδιοκτήτες ταξί, διαμαρτυρόμενοι για τις επερχόμενη ολική απελευθέρωση του επαγγέλματος. Οι διαμαρτυρόμενοι θα τραβήξουν χειρόφρενο σε ολόκληρη τη χώρα από τις 05.00 της Τετάρτης έως τις 05.00 της Πέμπτης.
Οι επαγγελματίες του κλάδου αντιτίθενται στην πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματος, κάνοντας λόγο για «ισοπέδωση των πάντων» καθώς η ελεύθερη αδειοδότηση θα μηδενίσει την αξία των αδειών τους. Αντίθετα, οι οδηγοί ταξί, δηλαδή οι υπάλληλοι τους, δηλώνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την εν λόγω εξέλιξη.

PostHeaderIcon Ελυσαν τον γρίφο του... εθισμού

 
Όπως αναφέρουν σε σχετική μελέτη, λιπαρές τροφές, όπως τα πατατάκια και οι τηγανητές πατάτες, "πυροδοτούν" στο σώμα την παραγωγή χημικών ουσιών, των ενδοκαναβινοειδών, που μοιάζουν πολύ με αυτές που περιέχονται στην μαριχουάνα και προκαλούν εθισμό.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής την καθηγήτρια φαρμακολογίας Ντανιέλε Πιομέλι της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Ιρβάιν, συμπέραναν ότι τα ενδοκαναβινοειδή στο έντερο παίζουν σημαντικό ρόλο, καθώς αποτελούν ζωτικό κρίκο ενός κύκλου που ωθεί το άτομο να λαχταρά ακόμα ένα πατατάκι, κι άλλο ένα κ.ο.κ.


PostHeaderIcon μαμά σήμερα να μαγειρέψεις :Κατσικάκι με αρακά και μάραθο

1 μπούτι από κατσικάκι, περίπου 1½ κιλό, κομμένο σε μερίδες
½ φλιτζ. ελαιόλαδο
½ φλιτζ. λευκό ξηρό κρασί
4 ντομάτες, ψιλοκομμένες, ή 1 κονσέρβα κονκασέ
1½ κιλό φρέσκο αρακά, καθαρισμένο
3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
1 ματσάκι μάραθο, ψιλοκομμένο
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
½ κ.σ. πελτέ ντομάτας

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 06/07/2011

 
Καλό καιρό αρχικά σε ολόκληρη τη χώρα, με σποραδικές βροχές και καταιγίδες στα βόρεια, δυτικά και κεντρικά ηπειρωτικά μετά το μεσημέρι, περιμένουμε την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 ως 30 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, 21 ως 34 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 18 ως 33 στη Δυτική Ελλάδα, 23 ως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

PostHeaderIcon Σαν σήμερα...

371 π.Χ: Οι Θηβαίοι υπό τον Επαμεινώνδα συντρίβουν τους Σπαρτιάτες στην περιοχή των Λεύκτρων Βοιωτίας και διασφαλίζουν την ηγεμονία τους στον ελλαδικό χώρο.
1785: Οι Αμερικανοί επιλέγουν το δολάριο ως τη νομισματική τους μονάδα.
1827: Αγγλία, Γαλλία και Ρωσία υπογράφουν τη «Συνθήκη του Λονδίνου», με την οποία αναγνωρίζουν την αυτονομία της Ελλάδος ως φόρου υποτελής στον Σουλτάνο. Η Οθωμανική Αυτοκρατορία απορρίπτει τη συνθήκη.
1850: Λήγει ο αποκλεισμός των ελληνικών παραλίων από το βρετανικό στόλο, μετά την ικανοποίηση μέρους των απαιτήσεων των Βρετανών στην υπόθεση Πατσίφικο.
1892: Μεγάλη απεργία στο χαλυβουργείο Κάρνεγκι στο Χόμστιντ της Πενσυλβάνιας πνίγεται στο αίμα από τους ιδιωτικούς αστυνομικούς του γραφείου Πίνκερτον. 10 οι νεκροί.
1907: Κατασκευάζεται στο Μπρούκλαντς της Αγγλίας η πρώτη τεχνητή πίστα αγώνων αυτοκινήτου, επειδή απαγορεύονταν οι αγώνες δρόμου στους δρόμους της Μεγάλης Βρετανίας.


PostHeaderIcon Καλημέρα...


PostHeaderIcon H Ιστορία του Εμφιαλωμενου νερού



Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin