Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Οι Τούρκοι αγοράζουν Ελληνικά νησιά…

1mogul
Πρόεδρος τουρκικής κατασκευαστικής εταιρίας δήλωσε στην τουρκική εφημερίδα TODAYS ZAMAN πως ενδιαφέρεται σοβαρά να αγοράσει τουλάχιστον τρία ελληνικά νησιά. Το όνομα αυτού; Fikret İnan.

Σύμφωνα με τον ίδιο έχουν βγει στο «σφυρί» ελληνικά νησιά από real estate εταιρίες και το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα διαπραγματεύεται με αυτές συνολικά έξι νησιά, αν και στο τέλος θα αγοράσει τρία. Η έκταση των νησιών αυτών κυμαίνεται από 10.000 έως 2.000.000 τετραγωνικά μέτρα.

Τα νησιά που είναι προς πώληση είναι τα ακόλουθα: Λυχνάρι, Καλτσονήσι, Μικρή Αμοργός, Καρδιώτισσα, Ναυσικά και Βούβαλο.


Ολοκληρώνοντας θέλω να θυμίσω πως πριν 10-12 χρόνια όταν η Τουρκία βρέθηκε στην ίδια περίπου οικονομική κατάσταση με εμάς σήμερα, και εμείς διανύαμε μία από τις πλέον καλές οικονομικά περιόδους – φαινομενικά όπως αποδείχτηκε – επιλέξαμε τη διπλωματία των σεισμών, την ανταλλαγή κλάδων ελαίας μεταξύ των τότε ΥΠΕΞ εκ' των οποίων αργότερα ο Ισμαήλ Τζεμ αποδείχτηκε μέλος της Εργκένεκον που υποστήριζε υπογείως το σχέδιο «βαριοπούλα», αλλά και εκείνη της αλλαγής περιεχομένου των σχολικών βιβλίων.

Στη περίπτωση που ζητήσουμε από κάποιον εξηγήσεις περί των άνω γεγονότων, κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε αυτομάτως ως ...λαϊκιστές.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow by Email

Follow my blog with bloglovin