Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

PostHeaderIcon "Στο φως" συνέντευξη του Elvis Presley από το 1956

 
 
 Μπορεί να είχε κερδίσει τις καρδιές εκατομμυρίων γυναικών στον πλανήτη κι όμως, υπήρχαν πολλές φορές που ένιωθε μοναξιά. Αυτό είχε δηλώσει ο Elvis Presley στην ηλικία των 21 σε συνέντευξη του που έρχεται για πρώτη φορά στη δημοσιότητα.

Η συνέντευξη είχε ηχογραφηθεί στα γυρίσματα της ταινίας «Love me tender» και τέσσερα χρόνια πριν τραγουδήσει το «Are you lonesome tonight».


Στη διάρκεια αυτής ο Elvis μιλάει για τον έρωτα, τη μοναξιά και για το τι μπορεί να του επιφύλασσε το μέλλον.

«Αν είμαι ερωτευμένος; Όχι, νόμιζα ότι είχα ερωτευτεί αλλά μάλλον δεν ήμουν. Υποθέτω ότι δεν έχω γνωρίσει ακόμα την κατάλληλη. Ελπίζω όμως να μην αργήσει να έρθει γιατί μερικές φορές νιώθω μοναξιά», δηλώνει στη συνέντευξη ο Elvis Presley.

PostHeaderIcon Νέα έκτακτη εισφορά στις καταθέσεις!

 

Σε μεσοσταθμική έκτακτη εισφορά που θα φτάνει το 5% στις ιδιωτικές καταθέσεις προσανατολίζεται η κυβέρνηση προκειμένου να καλύψει τα επιπλέον 6 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος του 2012.
Σύμφωνα με την εκτίμηση της Τράπεζας της Ελλάδος (TτΕ) , οι ιδιωτικές καταθέσεις και τα κεφάλαια που βρίσκονται σε ελληνικές τράπεζες στην παρούσα περίοδο ξεπερνούν τα 170 δις. ευρώ.
Αν αποφασιστεί όμως η παραπάνω έκτακτη εισφορά, θα αναδειχθεί μια κρίσιμη μαύρη τρύπα στο ήδη καταπονημένο ελληνικό τραπεζικό σύστημα με ευθύνη της ΤτΕ.

PostHeaderIcon iPhone 4S, Ελλάδα έρχεται το Δεκέμβριο

iPhone 4S, Ελλάδα έρχεται το Δεκέμβριο
Το νέο iPhone 4S κυκλοφορεί άμεσα, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στην Αμερική ενώ στην Ελλάδα το περιμένουμε το Δεκέμβριο παράλληλα με τη διάθεσή του σε ακόμα 69 χώρες. Cosmote και Vodafone θα είναι οι πρώτες εταιρίες που θα το διαθέσουν ενώ θα περιμένουμε τις ανακοινώσεις της WIND. 


PostHeaderIcon Αμερικανική παρέμβαση για αποφυγή κλιμάκωσης της έντασης στην ανατολική Μεσόγειο


Παρέμβαση της υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Hillary Clinton σε κορυφαία στελέχη της τουρκικής κυβέρνησης σημειώθηκε σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Wall Street Journal προκειμένου να αποτραπεί η αποστολή τουρκικών πολεμικών πλοίων στη θαλάσσια περιοχή της Κύπρου. Η επικεφαλής του State Department κατέστησε σαφές στους Τούρκους συνομιλητές της ότι περαιτέρω κλιμάκωση της έντασης πιθανόν να θέσει σε κίνδυνο και τα αμερικανικά συμφέροντα καθώς στις έρευνες υδρογονανθράκων από τη Κυπριακή Δημοκρατία συμμετέχει και η εταιρεία Noble Energy Inc. με έδρα το Χιούστον. Αμερικανοί αξιωματούχοι, τους οποίους επικαλείται η εφημερίδα, ανησυχούν και για τις τουρκικές απειλές εναντίον του Ισραήλ καλώντας τη κυβέρνηση Obama να παρέμβει είτε ασκώντας μεγαλύτερη διπλωματική πίεση είτε με εντονότερη παρουσία του Αμερικανικού Ναυτικού στη περιοχή.


PostHeaderIcon "Μακάρι να χρεοκοπήσει η Ελλάδα, θα κερδίσω 700.000 δολάρια"

 
 
Για κάθε 1.100 δολάρια που πόνταρε στη χρεοκοπία της Ελλάδας, εάν αυτό συμβεί, ο Κάιλ Μπας θα κερδίσει 700.000 δολάρια. Η όλη εικόνα μοιάζει σουρεαλιστική. Ενας τύπος καθισμένος σε ένα γραφείο στο Ντάλας του Τέξας στοιχηματίζει για το μέλλον χωρών στις οποίες δεν έχει πατήσει ποτέ, ποντάροντας στο πώς θα συμπεριφερθούν άνθρωποι που δεν έχει συναντήσει ποτέ. 
 
Εάν η Ευρώπη δεν βρει απάντηση στην κρίση ο 40χρονος Τεξανός θα έχει κέρδος 65.000%. Οπως γράφουν "ΤΑ ΝΕΑ" τον  τελευταίο καιρό αγοράζει διαρκώς ράβδους χρυσού και πλατίνας, αλλά δεν σταματά να ψάχνει και για άλλες επενδυτικές ευκαιρίες. Αμερικανικά νομίσματα των 5 σεντς, για παράδειγμα. Μόλις αγόρασε 20 εκατομμύρια τέτοια νομίσματα. Στην τράπεζα τον κοίταζαν σαν χαζοί όταν το ζήτησε και τον ρώτησαν γιατί. «Μου αρέσουν», απάντησε ο Κάιλ Μπας. Στην πραγματικότητα του αρέσουν διότι το μέταλλο σε κάθε νόμισμα των 5 σεντς αξίζει 6,8 σεντς και προβλέπει ότι στα επόμενα δύο χρόνια θα αλλάξουν τη σύνθεση και εκείνος θα βγει κερδισμένος...

PostHeaderIcon Σαν σήμερα



1776: Μία ομάδα ισπανών ιεραποστόλων ιδρύει μία πόλη στα δυτικά των ΗΠΑ, που σήμερα ονομάζεται Σαν Φραντσίσκο.

1912: Ο ελληνικός στόλος, υπό το ναύαρχο Κουντουριώτη, καταλαμβάνει τη Λήμνο και κηρύσσει τον αποκλεισμό του νησιού.

1932: Ο Ιωσήφ Στάλιν καθαιρεί και εξορίζει στη Σιβηρία τους Γκριγκόρι Ζινόβιεφ και Λέον Καμένεφ, που μοιράζονταν την εξουσία μαζί του μετά το θάνατο του Λένιν. 
 
1944: Οι Ναζί βομβαρδίζουν την Αθήνα, τρεις ημέρες προτού φύγουν από την πόλη. Έξι νεκροί και 22 τραυματίες, ο απολογισμός. 
 
1965: Το τραγούδι των Beatles «Yesterday» ανεβαίνει στο Νο1 του αμερικάνικου πίνακα επιτυχιών, όπου θα παραμείνει για τέσσερις εβδομάδες.


PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 09/10/2011


Κακοκαιρία σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, χιονοπτώσεις από το βράδυ στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ορεινά, και σταδιακή αισθητή πτώση της θερμοκρασίας μετά το μεσημέρι κυρίως στα βόρεια, περιμένουμε την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011. Τα ισχυρότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται αρχικά κυρίως στο Ανατολικό Αιγαίο και στη Θράκη, ενώ από το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν εκ νέου στα ηπειρωτικά, στο Βόρειο και στο Βορειοδυτικό Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 22 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 12 έως 24 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 15 έως 22 στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και από 17 έως 24 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές.


Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις, ενώ στα βόρεια πελάγη θα στραφούν σε βορειοανατολικούς ισχυρούς, με ενίσχυση τη νύχτα σε θυελλώδεις μέχρι πολύ θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στα νότια ισχυροί.


Βροχές και καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές μέχρι νωρίς το πρωί, πρόσκαιρη βελτίωση και εκ νέου τοπικές βροχές ή καταιγίδες κατά περιόδους, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 βαθμούς. Μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.


Νεφώσεις με λίγες βροχές ή καταιγίδες κατά περιόδους κι επιδείνωση του καιρού από το βράδυ με πιθανότητα ισχυρών φαινομένων τις νυχτερινές ώρες, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα ανοικτά τοπικά σχεδόν θυελλώδεις.


PostHeaderIcon Καλημέρα!



Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin