Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

PostHeaderIcon Σαν σήμερα

539 πΧ: Ο βασιλιάς της Περσίας Κύρος ο Μέγας καταλαμβάνει τη Βαβυλώνα και απελευθερώνει τους Εβραίους, που βρίσκονταν στην πόλη για 70 χρόνια εξόριστοι από την Ιουδαία.
1810: Διοργανώνεται η πρώτη «Οκτόμπερφεστ» για να εορταστούν οι γάμοι του πρίγκιπα Λουδοβίκου της Βαυαρίας με την πριγκίπισσα Τερέζα της Σαξονίας. Η γιορτή θα γίνει θεσμός αργότερα ως το μεγαλύτερο φεστιβάλ μπύρας στον κόσμο.
1944: Η Αθήνα απελευθερώνεται από τους Γερμανούς.
1953: ΗΠΑ και Ελλάδα υπογράφουν συμφωνία για το καθεστώς των αμερικανικών βάσεων στη χώρα μας.
1968: Τελετή έναρξης των 16ων Ολυμπιακών Αγώνων στην πόλη του Μεξικού.
1999: Στρατιωτικό αναίμακτο πραξικόπημα στο Πακιστάν υπό τον στρατηγό Περβέζ Μουσάραφ ανατρέπει τον πρωθυπουργό Ναβάζ Σαρίφ.



PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 12/10/2011


Βροχές και καταιγίδες στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη με βαθμιαία βελτίωση και καλό καιρό, με άνοδο της θερμοκρασίας στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 6 έως 21 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 8 έως 23 βαθμούς, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 9 έως 22 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 15 έως 22 βαθμούς.


Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι – βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς.


Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί ασθενείς στο Σαρωνικό και μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό με γρήγορη εξασθένηση.


Παροδικές νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι με σταδιακή εξασθένηση.


PostHeaderIcon Καλημέρα



Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin