Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon «Βία(σε) με και άλλο, μπορείς….»


«Βία είναι να ξυπνάς από το χάραμα, να δουλεύεις 10 με 12 ώρες για 700 ευρώ και να μην τολμάς να πεις κουβέντα γιατί ξέρεις ότι 100 βιογραφικά περιμένουν στο γραφείο του αφεντικού σου»
«Βία είναι να είσαι άνεργος, να ψάχνεις ένα χρόνο για δουλειά και να μην σε προσλαμβάνει κανείς γιατί είσαι πάνω από τα σαράντα»
«Βία είναι να λες στα παιδιά σου ότι δεν τα πας στην θάλασσα γιατί η βενζίνη άγγιξε το 1.75 και πρέπει να κάνεις περικοπές»
«Βία είναι κλείνεις ραντεβού στο ΙΚΑ για μετά από δύο μήνες και όταν πηγαίνεις ο γιατρός να είναι απών»

PostHeaderIcon Ανακύκλωση 4 τόνων υλικών στους Special Olympics


Φέτος, η Ελλάδα φιλοξένησε το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον κόσμο, τους Αγώνες Special Olympics.
Σεβόμενη το μοναδικό αυτό θεσμό και στηρίζοντας το θάρρος και τη θέληση των αθλητών των Special Olympics, η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) είχε την τιμή να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη διοργάνωση, φροντίζοντας την αποκομιδή και αξιοποίηση όλων των ανακυκλώσιμων υλικών που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ των Special Olympics που πραγματοποιήθηκε από τις 26 Ιουνίου έως και τις 3 Ιουλίου.

PostHeaderIcon Crash test στο γρήγορο φαγητό

 
 
O γρήγορος τρόπος ζωής έχει επηρεάσει και διαμορφώνει και τη διατροφή μας με δυσάρεστες επιπτώσεις. Οι κυριότερες από αυτές είναι οι ακόλουθες:
  • οι γυναίκες σήμερα μαγειρεύουν όλο και λιγότερο
  • ο διαθέσιμος χρόνος για αγορά και παρασκευή της τροφής έχει περιοριστεί
  • τα γεύματα απέχουν όλο και περισσότερο από την τυπική μεσογειακή ή κρητική κουζίνα, που αποτελούσε παλιότερα την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα
  • τρεφόμαστε όλο και συχνότερα με γεύματα παρασκευασμένα έξω από το σπίτι
  • στηριζόμαστε όλο και περισσότερο σε υλικά όχι φρέσκα αλλά τυποποιημένα, κατεψυγμένα και προμαγειρεμένα
Οι παραπάνω αλλαγές έχουν άμεση επίπτωση στην υγεία μας, μια και η τροφή μας γίνεται από τη μια όλο και φτωχότερη σε βασικά θρεπτικά συστατικά, και από την άλλη όλο και πιο πλούσια σε επικίνδυνες και θερμιδογόνες ουσίες. Τα αποτελέσματα είναι επιβαρυντικά για την υγεία, αφού περιλαμβάνουν την παχυσαρκία, την αύξηση παθήσεων όπως ο διαβήτης, η αύξηση της χοληστερίνης, η αθηρωματικές πλάκες της καρδιάς, γαστρεντερικά προβλήματα, τροφικές αλλεργίες.


PostHeaderIcon Η 84χρονη που αποκρυπτογράφησε το δίσκο της Φαιστού

 
Μια 84χρονη από τα Χανιά, η οποία έβαλε σκοπό της ζωής της να αποκρυπτογραφήσει το μήνυμα που εμπεριείχε ο δίσκος της Φαιστού και τα κατάφερε, έβαλε τα γυαλιά στους επιστήμονες.

Περισσότερα από είκοσι
χρόνια από τη ζωή της αφιέρωσε η Ζαφειρώ Γεωργουλάκη για να λύσει, όπως υποστηρίζει, ένα μυστήριο αιώνων.

Η αποκρυπτογράφηση του δίσκου της Φαιστού αποτέλεσε όνειρο ζωής για διεθνούς φήμης επιστήμονες.



PostHeaderIcon Οι τράπεζες "ξεφορτώνονται" τα ελληνικά ομόλογα

 
Την ώρα που συνεχίζονται οι διεργασίες για τη συμμετοχή ιδιωτών επενδυτών στο δεύτερο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα πολλές τράπεζες συνεχίζουν να ξεφορτώνονται μεγάλο μέρος ελληνικών ομολόγων που κατέχουν.

PostHeaderIcon Πείτε "ναι" στη διατροφή, "όχι" στη δίαιτα

Οι επαναλαμβανόμενες δίαιτες μειώνουν το βασικό μεταβολικό ρυθμό, εξαντλούν τα αποθέματα του σώματος σε απαραίτητες βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, επιβαρύνουν το ανοσοποιητικό σύστημα και επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία του ατόμου...

“Έτσι, κάποιος ξεκινάει με όλη την καλή διάθεση και με ισχυρά κίνητρα για να χάσει κιλά, αλλά καταλήγει εξαντλημένος, δυσαρεστημένος, ψυχολογικά καταβεβλημένος και αρκετά συχνά με παραπάνω κιλά”, επισημαίνει ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Διατροφικών Μελετών & Ερευνών και διευθύνων σύμβουλος του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών - ΚΕΑΔΔ, Βαγγέλης Ζουμπανέας.

PostHeaderIcon Δάσκαλοι χρησιμοποιούσαν για κουδούνι μια... βόμβα!

 

Οι δάσκαλοι δεν είχαν σχολικό κουδούνι να σημαίνουν τα διαλλείματα και αντί αυτού προτίμησαν να χρησιμοποιήσουν το στρογγυλό μεταλλικό αντικείμενο που βρήκαν και το οποίο δεν ήταν άλλο από βόμβα!

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι υπεύθυνοι ομάδας εθελοντών στην Ουγκάντα όταν επισκέφτηκαν ένα από τα σχολεία της χώρας για να πραγματοποιήσουν ενημέρωση σε μικρούς μαθητές.

PostHeaderIcon ΑΝΩΝΥΜΟΙ - 1η ΦΑΣΗ - ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Το βίντεο των ANONYMOUS που θα παρακολουθήσετε συνοδεύετε από το ακόλουθο κείμενο:

Γίνε μέλος και ενώσου μαζί μας στο ξεκίνημα ενός κινήματος για μια πραγματική αλλαγή. anonymous1 300x240 ΒΙΝΤΕΟ: ANONYMOUS [1η ΦΑΣΗ] «ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ»

«Το Σχέδιο» 1ος χρόνος. 3 Φάσεις. Ο κόσμος της αλλαγής.
Μοιράσου το μήνυμα με όποιον μπορείς.

1η ΦΑΣΗ: Βελτίωσε τον εαυτό σου. Εξάπλωσε το μήνυμα. Γίνε το μήνυμα.

*Διδαχθείτε το σύστημα σε βάθος, τις λειτουργίες που έχουν μπει σε εφαρμογή για να εμποδίζουν τη πραγματική ελευθερία, όπως και τους μηχανισμούς μέσα στο σύστημα που ωθούν τις μάζες να αποδέχονται υποσυνείδητα να παραδώσουν τις ελευθερίες τους. 


PostHeaderIcon Στόχος …κοπριάς βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

 
 
 Έναν εύγλωτο τρόπο να δείξουν την πολιτική εικόνα της Ημαθίας βρήκαν οι πολίτες της Βέροιας. Ο κλήρος έπεσε αυτή τη φορά στο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία Θανάση Γικόνογλου, του οποίου το αυτοκίνητο «έλουσαν» με κοπριά, σύμφωνα με το seleo.gr.

PostHeaderIcon Θεσμοθέτηση διεθνούς βραβείου ελληνικού πολιτισμού από το Χάρβαρντ από: Palmografos.com - Θεσμοθέτηση διεθνούς βραβείου ελληνικού πολιτισμού από το Χάρβαρντ

image 
 
Με στόχο την προβολή της σύγχρονης πολιτιστικής δημιουργίας της χώρας μας και την ανάδειξη των επιτευγμάτων του νεότερου ελληνικού πολιτισμού, διανοητές και ερευνητές του Πανεπιστημίου του Harvard, θεσμοθέτησαν «Διεθνές Βραβείο για τον ελληνικό πολιτισμό».
Το Διεθνές Βραβείο θα απονέμεται σε ετήσια βάση και περιλαμβάνει τρεις κατηγορίες: το βραβείο Ποίησης της έδρας Σεφέρη του Χάρβαρντ, το βραβείο Πεζογραφίας και το βραβείο Κριτικού Δοκιμίου-Επιστημονικής Μελέτης.

PostHeaderIcon Το ζώδιο σας σήμερα Δευτέρα 11 Ιουλίου

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Δευτέρα 11 Ιουλίου 
 
Καρκίνος(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου). Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης από το ζώδιό σας με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο σάς εφιστούν την προσοχή σε ρήξεις, αντιπαραθέσεις και παρασκήνιο σε κάθε τομέα. Παρότι διανύουμε περίοδο διακοπών, είναι σκόπιμο να κινητοποιηθείτε, ξεμπλοκάροντας θέματα σχέσεων κα συνεργασιών που είχαν μείνει στάσιμα τον τελευταίο καιρό.

PostHeaderIcon Δημοσιογράφος πρωινής εκπομπής όμηρος απαγωγέων επί 16 ημέρες!

 
 

Πρόκειται για πολύ γνωστό πανελίστα πρωινής εκπομπής. Ο 27χρονος έπεσε στα χέρια των απαγωγέων στις 24 Ιουνίου

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες οι δράστες ήταν τέσσερις. Όταν ο 27χρονος κατέβηκε από το σπίτι του για να πάει στο κανάλι όπου εργάζεται και λίγο πριν φτάσει στο σημείο όπου είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του, έπεσαν πάνω του τον ακινητοποίησαν, τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν

PostHeaderIcon Αγώνας δρόμου με ... ψηλοτάκουνα

 
 
Στην ρωσική πρωτεύουσα πραγματοποιήθηκε το πέμπτο πρωτάθλημα δρόμου γυναικών... σε ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Οι διαγωνιζόμενες, που προέρχονταν από συνοικίες της Μόσχας, έβαλαν τις αγαπημένες τους γόβες -στιλέτο και προσπάθησαν να φτάσουν..... σώες και αβλαβείς στην γραμμή του τερματισμού, σε απόσταση 100 μέτρων από την αφετηρία.

PostHeaderIcon Ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης στο Σύνταγμα

<%= CmtFramework.Web.Portal.CurrentArticle.Title %> 

Από σήμερα ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης στην πλατεία Συντάγματος, όπως ανέφερε ο δήμαρχος της Αθήνας Γ.Καμίνης μετά τη συνάντησή του με οικονομικούς φορείς της πρωτεύουσας για την εικόνα της πόλης.

PostHeaderIcon Η κρίση καταργεί και το ... μποτιλιάρισμα

<%= CmtFramework.Web.Portal.CurrentArticle.Title %> 

Μείωση των διερχόμενων αυτοκινήτων έχει σημειωθεί στην Αττική Οδό από τις αρχές του έτους, ενώ στις εθνικές οδούς υπολογίζεται ότι κυκλοφορούν 10%-30% λιγότερα οχήματα σε σχέση με πέρυσι.

Οι Έλληνες επηρεάζονται πλέον άμεσα από την κρίση και αφήνουν πίσω μία από τις μεγαλύτερες εξαρτήσεις τους, το αυτοκίνητο.

PostHeaderIcon Οκτώ νεκροί σε τροχαίο στη Κομοτηνή

 
Οκτώ νεκροί και 4 σοβαρά τραυματισμένοι είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου που έγινε στην Εγνατία Οδό.
Το τροχαίο συνέβη στις 6:35 σήμερα το πρωί στον δρόμο Αλεξανδρούπολης - Κομοτηνής, στον κόμβο ανατολικής Κομοτηνής, σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης.

PostHeaderIcon 67% των πολιτών θέλει πρόωρες εκλογές

 


Διαφορά 1,3% στην πρόθεση ψήφου υπέρ της ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ καταγράφει νέα δημοσκόπηση για Κυριακάτικη Εφημερίδα. Το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 16,5% , η ΝΔ 17,8%, το ΚΚΕ 7,5%, ο ΛΑΟΣ 5,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ 3,6%, οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ 2,2% , η ΔΗΜΑΡ 3,1%, η ΔΗΣΥ 2,8%, το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 3,1%  και η αδιευκρίνιστη ψήφος προσεγγίζει το 35,2%. Μετά από αναγωγή το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 25,5% , η ΝΔ 27,5% , το ΚΚΕ 11,6%, ο ΛΑΟΣ 8,8%, ο ΣΥΡΙΖΑ 5,6%, οι Οικολόγοι -Πράσινοι 3,4%, η ΔΗΜΑΡ 4,8%, η ΔΗΣΥ 4,3% και το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών 4,8%.

PostHeaderIcon «Πρεμιέρα» καύσωνα σε ευρωπαϊκές χώρες με τον υδράργυρο στα ύψη

«Πρεμιέρα» καύσωνα σε ευρωπαϊκές χώρες με τον υδράργυρο στα ύψη 
 
Πιο ζεστή μέρα θα είναι η Δευτέρα από την Κυριακή στην Ελλάδα με τον υδράργυρο να φθάνει ακόμη και τους 39 βαθμούς, κυρίως στη δυτική και βόρεια χώρα.

Προειδοποίηση για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4), σε Αττική και Εύβοια, έχει εκδώσει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

PostHeaderIcon Τα πρωτοσέλιδα της Δευτέρας

 
 
Το σχέδιο για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων χρεών, το χρονοδιάγραμμα των αποκρατικοποιήσεων και η κάθετη πτώση των τιμών των ακινήτων, απασχολούν σήμερα τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού Τύπου.
 * ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Μπόνους 500 ευρώ στους «ημετέρους» τους!...": Η εφημερίδα γράφει ότι "«κρυφές αυξήσεις» με τη μορφή χρηματικού μπόνους που θα φτάνουν και τα 500 ευρώ το μήνα σχεδιάζει να δώσει η κυβέρνηση στους «παραγωγικούς» υπαλλήλους".

PostHeaderIcon ΗΛΕΙΑ: Ιερέας επιτέθηκε σε μοναχές

 
Ξεκίνησε 2 φορές τη Θεία Λειτουργία, που δεν τελείωσε ποτέ...
Μάζεψε τα ράσα του και έφυγε!
Σκηνές απείρου κάλλους στο ιστορικό μοναστήρι της Σκαφιδιάς, με πρωταγωνιστή έναν ιερέα.
Όλα του έφταιγαν του ιερέα που θα τελούσε τη Θεία Λειτουργία. Δείχνοντας από την αρχή τις προθέσεις του και την εχθρότητά του απέναντι στις μοναχές του μοναστηριού, διέταξε(!) μία ηλικιωμένη μοναχή να βγει από ιερό, κι όταν αυτή αρνήθηκε την έσπρωξε βίαια.


PostHeaderIcon Πάτρα: Ξεκίνησε σήμερα η λειτουργία του νέου λιμανιού

 

Έπιασαν λιμάνι τα δύο πρώτα πλοία από νωρίς σήμερα το πρωί.
Ξεκίνησε νωρίς σήμερα το πρωί τυπικά και ουσιαστικά η λειτουργία του νέου λιμένα της Πάτρας. Τα δύο πρώτα πλοία που έφτασαν και έδεσαν στον νέο λιμάνι ήταν στις 5.40 το πρωί το OLYMPIA PALLAS (MINOAN LINES), που εκτελεί το δρομολόγιο Βενετία- Πάτρα, ενώ στις 6 το πρωί έφτασε και το SUPERFAST 2, της γραμμής Πάτρα -Ιταλία.



PostHeaderIcon Ο αδελφός του πρωθυπουργού, σύμβουλος funds για τα ελληνικά CDS

Μια άγνωστη, αλλά παλαιά επενδυτική εταιρεία (ιδρύθηκε το 1971), που διαχειρίζεται πάνω από 8 δισ. ευρώ και πελάτες της έχει θεσμικούς αλλά και πλούσιες οικογένειες, εμφανίζει ως μέλος της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού της τον αδελφό του πρωθυπουργού, τον Αντρίκο Παπανδρέου.
Πάνω, σελίδα από -δυσεύρετη πλέον- παρουσίαση της εταιρείας, όπου φαίνονται οι δύο της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού. Κάτω, το newsletter του 2010 με τις συμβουλές για τα CDS και στον πίνακα η πορεία των ελληνικών ασφαλίστρων, όπου φαίνεται η εκτίναξή τους στις 1.000 μονάδες Πρόκειται για τη UNIGESTION, μια εταιρεία που αυτοσυστήνεται ως πρωτοπόρος στην Ευρώπη στις δραστηριότητες των Hedge Funds και του Private Equity με γραφεία στη Γενεύη, στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη, στο Παρίσι, στη Σιγκαπούρη και στα Channel Islands. 

PostHeaderIcon Αλβανοί σαρώνουν τον Γράμμο

Εξι άτομα, που μπήκαν παράνομα από τη γειτονική χώρα, εντοπίστηκαν να κόβουν ξύλα στη δασική περιοχή Τριλόφου. Συνελήφθη 64χρονος. Διέφυγαν οι συνεργοί του

Αλβανοί σαρώνουν τον Γράμμο
Οκτώ μουλάρια, έξι σαμάρια, τέσσερα αλυσοπρίονα και δέκα τσεκούρια, μαζί με μερικές στοίβες από κομμένα ξύλα, άφησαν πίσω τους Αλβανοί που εντοπίστηκαν να κόβουν δέντρα στον Γράμμο.
Η "παρέα" των έξι αλλοδαπών έφτασε πλήρως εξοπλισμένη στη δασική περιοχή Τριλόφου στον δήμο Νεστορίου Καστοριάς, είχαν ωστόσο γίνει αντιληπτοί από τις αρχές της εβδομάδας από κτηνοτρόφους, οι οποίοι και ειδοποίησαν την αστυνομία.

PostHeaderIcon Οι Αυστριακοί «ψηφίζουν» Ελλάδα…


Όσο και να προσπαθούν κάποιοι να δυσφημίσουν την Ελλάδα, δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρουν το σκοπό τους. Οι Αυστριακοί συνεχίζουν να ψηφίζουν την Ελλάδα ως έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς, γεγονός που θα έπρεπε να επαναφέρει τα χαμόγελα σε όσους εμπλέκονται με τον τουριστικό κλάδο. Όσο όμως η επίσημη ελληνική πολιτεία μένει απούσα, τόσο θα ανησυχούμε για την τουριστική κίνηση το καλοκαίρι.

PostHeaderIcon Και αν δεν βρήκατε που θα πάτε διακοπές...κάντε Κάμπινγκ σε... νεκροταφείο!

 
Μία ασυνήθιστη εμπειρία κοντά στη φύση θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι επιλέξουν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους το Sakura Cemetery Park, στην κομητεία Γιλάν, στην βορειοανατολική Ταϊβάν.

Το Sakura Cemetery Park  γίνει ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς στη χώρα για τους λάτρεις του κάμπινγκ που επιτρέπεται να στήνουν τις σκηνές τους σε έναν χώρο στάθμευσης πίσω από τους τάφους!

PostHeaderIcon Κρίσιμες συσκέψεις για το πακέτο βοήθειας στην Ελλάδα

 
 
  Οι αυξανόμενες ανησυχίες για τη μετάδοση της κρίσης στην Ευρωζώνη και για χρέος στην Ιταλία, καθώς και η εμπλοκή που παρατηρείται σε ότι αφορά τη συμμετοχή ιδιωτών στο νέο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα, θα τεθούν στο τραπέζι των συζητήσεων, στην έκτακτη πρωινή σύσκεψη την οποία συγκαλεί ο πρόεδρος της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρομπάι στις 08.00 το πρωί (09.00 ώρα Ελλάδος). .


PostHeaderIcon Ρωσία-ποταμόπλοιο: Σβήνουν οι ελπίδες για δεκάδες επιζώντες

Ρωσία-ποταμόπλοιο: Σβήνουν οι ελπίδες για δεκάδες επιζώντες 
 
Το ρωσικό υπουργείο Αντιμετώπισης Εκτακτων αναγκών ανακοίνωσε τις βραδυνές ώρες  ότι «περίπου 100 άνθρωποι αγνοούνται», ύστερα από τη βύθιση του τουριστικού ποταμόπλοιου «Bulgaria», «με 188 επιβαίνοντες--εκ των οποίων οι 150 επιβάτες», στον ποταμό Βόλγα στο ύψος του Ταρταστάν, κοντά στην πόλη Καζάν, περίπου 800 χλμ. στ ανατολικά της Μόσχας.

«Εχουν σταλεί αεροπορικώς στο Καζάν πολλοί δύτες και ψυχολόγοι», ανέφερε το ίδιο υπουργείο.

PostHeaderIcon Διπλή τραγωδία στην Ινδία από εκτροχιασμούς τρένων

Διπλή τραγωδία στην Ινδία από εκτροχιασμούς τρένων 
 
Δώδεκα βαγόνια μιας ταχείας στο κρατίδιο Ούταρ Πραντές της βόρειας Ινδίας βγήκαν την Κυριακή από τις γραμμές και συνετρίβησαν, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 53 άτομα και να τραυματιστούν τουλάχιστον 100.

Λίγες ώρες αργότερα ένας δεύτερος συρμός εκτροχιάστηκε στη βορειοανατολική Ινδία, με τον αρχικό απολογισμό να κάνει λόγο για 50 τραυματίες, οι 20 εκ των οποίων σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ κατά πληροφορίες πολλοί επιβάτες έχουν εγκλωβιστεί στα βαγόνια.

PostHeaderIcon Δέκα νεκροί από εκρήξεις σε βάση της Κύπρου

 

 Κρανίου τόπο θυμίζει η ναυτική βάση "Ευάγγελος Φλωράκης" στο Ζύγι της Κύπρου, έπειτα από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

Εκτός από τον αριθμό των νεκρών που, σύμφωνα με το κυπριακό πρακτορείο ειδήσεων, ανέρχονται σε δέκα και τον αδιευκρίνιστο αριθμό τραυματιών, μεταδίδεται ότι οι εγκαταστάσεις στη ναυτική βάση "Ευάγγελος Φλωράκης" του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς στην Κύπρο έχουν καταστραφεί σε ποσοστό 80%.

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 11/07/2011

 
Ηλιοφάνεια με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, και ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο περιμένουμε τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 17 έως 36 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 18 έως 37 βαθμούς, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 19 έως 36 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 20 έως 30 βαθμούς, αλλά η μέγιστη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα φτάσει τους 37 βαθμούς.

PostHeaderIcon καλημέραααα



PostHeaderIcon Ο ΟΤΕ μόλις πουλήθηκε στο Χρηματιστήριο...


Στις 10:32πμ σήμερα το πρωί, αποχαιρετήσαμε ακόμα ένα κομμάτι του ΟΤΕ.
Ουσιαστικά το δημόσιο δεν έχει πλέον κανένα λόγο στην εταιρεία εδώ και μερικά λεπτά.
Η τιμή των 49 εκατ. τεμαχίων ήταν 30% μεγαλύτερη από...
 την τρέχουσα.
Οι πωλήσεις ξεκίνησαν…. Με τις υγείες μας!

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin