Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Τα πρωτοσέλιδα της Δευτέρας

 
 
Το σχέδιο για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων χρεών, το χρονοδιάγραμμα των αποκρατικοποιήσεων και η κάθετη πτώση των τιμών των ακινήτων, απασχολούν σήμερα τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού Τύπου.
 * ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Μπόνους 500 ευρώ στους «ημετέρους» τους!...": Η εφημερίδα γράφει ότι "«κρυφές αυξήσεις» με τη μορφή χρηματικού μπόνους που θα φτάνουν και τα 500 ευρώ το μήνα σχεδιάζει να δώσει η κυβέρνηση στους «παραγωγικούς» υπαλλήλους".
 
* ΑΥΡΙΑΝΗ: "Ισχυρό πλειοψηφικό ρεύμα οι «Αγανακτισμένοι» ενώ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κατρακυλάνε στο 16% και 17%...": Η εφημερίδα τονίζει ότι "σε πρωτοφανή ιστορικά χαμηλά βρίσκονται τα ποσοστά των δύο κομμάτων εξουσίας, του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. στη σκιά της σοβαρότερης μεταπολεμικής οικονομικής κρίσης. Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι οι αγανακτισμένοι αποτελούν πλέον πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία και ενδεχομένως να συνιστά τη μεγαλύτερη απειλή για το πολιτικό σύστημα".
* ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "ΣΔΟΕ με γερμανική περίπολο!": Η εφημερίδα γράφει "το ΣΔΟΕ βγήκε παγανιά για έλεγχο στις Σπέτσες, παρέα με... γερμανική περίπολο! Κλιμάκιο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος που βρέθηκε στο νησί των καπεταναίων για να πραγματοποιήσει ελέγχους στα καταστήματα, είχε μαζί του καθ΄όλη τη σαρανταοκτάωρη παραμονή του εκεί τηλεοπτικό συνεργείο της WEB TV του περιοδικού «Spiegel» που κατέγραφε τα πάντα".

* ΕΘΝΟΣ: "Νέα ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα χρέη": Η εφημερίδα σημειώνει ότι "στο στόχαστρο του υπουργείου Οικονομικών μπαίνουν τα ληξιπρόθεσμα χρέη. Με ταχύτατους ρυθμούς προωθεί νομοθετική ρύθμιση για να εξασφαλίσει την αποπληρωμή".
* ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Η συμφωνία της κόλασης μεταξύ Μασώνων και illouminati": Η εφημερίδα γράφει ότι "πως το άρθρο 6 του Αμερικάνικου Συντάγματος ανοίγει την κερκόπορτα για την Αλωση των Εθνών από την Παγκόσμια Κυβέρνηση και ποια τα ανησυχητικά σημάδια στην Ελλάδα".
* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Ναι στους προπηλακισμούς εναντίον βουλευτών λένε οι μισοί Ελληνες": Η εφημερίδα σημειώνει ότι "δραματικές ανατροπές στην κουλτούρα των Ελλήνων, που δεν λέγει όχι με ποσοστό 49,6% σε προπηλακισμούς εναντίον πολιτικών".
* ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Το μενίδι μπλόκαρε το ΔΝΤ!": Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "η απαστράπτουσα νέα πρόεδρος του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ανακάλυψαν, λίγο πριν υπογράψουν την εκταμίευση της 5ης δόσης, ότι δύο δήμοι της Αττικής (Ζωγράφου και Αχαρνών) ήταν «ανοιχτοί» σε ξένες τράπεζες".
* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Σερίφηδες στις εφορίες για το κυνήγι χιλιάδων οφειλετών": Η εφημερίδα γράφει ότι "με διαδικασίες-εξπρές προσλαμβάνονται 100 ιδιώτες που θα υποκαταστήσουν τους φοροελεγκτικούς μηχανισμούς για την είσπραξη 37 δισ. ευρώ".
* ΕΣΤΙΑ: "Πως θα βγούμε από το αδιέξοδο": Η εφημερίδα τονίζει ότι "η συντριπτική πλειονότης των Ελλήνων θεωρεί ότι η σημερινή κατάστασις δεν θα βελτιωθή και περιμένει τα χειρότερα. Και πράγματι. Αντικειμενικώς κρινόμενα τα πράγματα δεν επιτρέπουν αισιοδοξία".
* Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Μειώνεται στο 15% η φορολογία επιχειρήσεων": Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "τη μείωση του συντελεστή φορολογίας των επιχειρήσεων στο 15%, με ταυτόχρονη κατάργηση σειράς φοροαπαλλαγών που ισχύουν σήμερα, προωθεί το υπουργείο Οικονομικών στο πλαίσιο της φορολογικής μεταρρύθμισης".
* ΤΑ ΝΕΑ: "Κόκκινος συναγερμός στην Ευρώπη": Η εφημερίδα σημειώνει ότι "συναγερμός έχει σημάνει στις Βρυξέλλες μετά και την επίθεση των κερδοσκόπων στην Ιταλία, την τρίτη μεγαλύτερη οικονομία της ευρωζώνης, η οποία προκάλεσε έκρηξη σε επίπεδα ρεκόρ των σπρεντ των ομολόγων της και πτώση του ευρώ την Παρασκευή"
* City Press: "Φορολογική σύγχυση": Η εφημερίδα γράφει ότι "η κυβέρνηση προχωρά σε νέες ισοπεδωτικές αυξήσεις φόρων. Βενιζέλος και Οικονόμου δημιουργούν την εντύπωση ότι θα εγκαταλειφθεί στο μέλλον αυτή η πολιτική. Μεγαλώνουν η υστέρηση στους φόρους και η δυσαρέσκεια με την κυβέρνηση".
* Metro "Η ευρωζώνη σε νευρική κρίση": Η εφημερίδα αναφέρει ότι "έκτακτη σύσκεψη σήμερα στις Βρυξέλλες, για Ελλάδα και Ιταλία, υπό το φόβο μετάδοσης του ελληνικού «ιού». Στο τραπέζι και η μείωση του χρέους, τον Σεπτέμβριο οι οριστικές αποφάσεις. Πιέσεις στον εγχώριο τραπεζικό τομέα για συγχωνεύσεις".
Θεσσαλονίκη
* ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: "Κόβουν τους Βορειους από τους διαγωνισμούς" 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow by Email

Follow my blog with bloglovin