Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

PostHeaderIcon Τα τρία καλύτερα αφροδισιακά


Ξεχάστε τα στρείδια και τη σοκολάτα. Τα πιο δυνατά αφροδισιακά βρίσκονται μέσα μας.

Τα αφροδισιακά έχουν απασχολήσει την ανθρωπότητα για αιώνες. Οι αρχαίοι Ρωμαίοι τρώγανε στρείδια, οι Κινέζοι σούπα από πτερύγιο καρχαρία ενώ οι Άραβες καμπούρα καμήλας.

PostHeaderIcon Κοκτέιλ ενεργοποίησης μεταβολισμού και εξάλειψης του λίπους

 

Κάποιες φορές ενώ κάνουμε δίαιτα η ζυγαριά κολλάει και δεν χάνουμε κιλά. Δεν φταίει η ζυγαριά αλλά ο μπλοκαρισμένος μεταβολισμός μας. Η βοήθεια έρχεται από το εξωτερικό με ένα κοκτέιλ που υπόσχεται ότι θα μας βοηθήσει όχι μόνο να ενεργοποιήσουμε τον μεταβολισμό μας αλλά και να κάψουμε λίπος. Συνδυάστε τον χυμό με δίαιτα και γυμναστική και θα έχετε σε σύντομο χρονικό διάστημα το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η παρασκευή του χυμού είναι πολύ απλή και μπορείτε να τον καταναλώσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

PostHeaderIcon Εργασιακή εφεδρεία και στη Βουλή


Μια εξαιρετικά «πρωτότυπη» ιδέα σχετικά με την εφαρμογή της εργασιακής εφεδρείας είχε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Αμοιρίδης.
Συγκεκριμένα, πρότεινε να εφαρμοστεί η εφεδρεία και στη Βουλή, καθώς ζήτησε να μην πέσει το βάρος μόνο στους δημοσίους υπαλλήλους, αλλά και στους βουλευτές. «Ας έχουμε στη Βουλή 200 άτομα, αντί 300», είπε χαρακτηριστικά.

Ίσως αυτή να είναι η μόνη πρόταση που θα βρει την πλειοψηφία των Ελλήνων σύμφωνη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει πέσει στο τραπέζι ξανά και έτυχε θετικής αντιμετώπισης από την αξιωματική αντιπολίτευση…



PostHeaderIcon Έβρος: Σύντομα η κατασκευή του φράχτη, δήλωσε ο Χρ. Παπουτσής

 
 
 Την εκτίμηση ότι η κατασκευή του φράχτη στον Εβρο θα ξεκινήσει άμεσα διατύπωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, δεδομένου ότι στις 4 Οκτωβρίου λήγει η προθεσμία υποβολής προσφορών από τις εταιρείες που θέλουν να είναι ανάδοχοι του έργου.


PostHeaderIcon Τι δίνει το Κατάρ, και τι παίρνει, το «χρυσό» deal της Qatar Holdings με την Ελλάκτωρ…

 
 
Δίνει ένα δάνειο 600 εκατ. δολαρίων για να ξεκινήσουν οι πρώτες επενδύσεις εξόρυξης χρυσού σε Ολυμπιάδα και Σκουριές Χαλκιδικής, παίρνει σε αντάλλαγμα ένα ποσοστό 10% στην εταιρεία European Goldfields, την καναδική εταιρεία παραγωγής χρυσού που ελέγχει κατά 95% την «Ελληνικός Χρυσός», στα χέρια της οποίας βρίσκεται από το 2003 η εκμετάλλευση των μεταλλείων Κασσάνδρας.


PostHeaderIcon Ολόκληρο οπλοστάσιο είχαν δύο Βούλγαροι στις Σέρρες

 
 
Όχι μόνο «κυκλοφορούσαν και οπλοφορούσαν» δυο νεαροί αλλοδαποί στις Σέρρες, αλλά είχαν μάλιστα μαζί τους ένα ολόκληρο οπλοστάσιο! Οι αστυνομικοί που τους σταμάτησαν για έλεγχο, εξετάζουν τώρα το ενδεχόμενο να εμπλέκονται σε ένοπλες ληστείες που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό στην ευρύτερη περιοχή.


PostHeaderIcon Οι 10 χώρες με τον περισσότερο χρυσό

 

Είναι ένα από τα πολυτιμότερα μέταλλα στον κόσμο, σύμβολο της δύναμης Βασιλιάδων και το βασικό νόμισμα για αιώνες αν όχι χιλιετίες. Το διεθνές νομισματικό σύστημα ήταν συνδεδεμένο στο χρυσό μέχρι και το 1971 ενώ στις μέρες μας η νομισματική αστάθεια με την αμφισβήτηση του κύρους του δολαρίου και του ευρώ τον έχει κάνει και πάλι το εναλλακτικό νόμισμα στα μάτια πολλών. Στο αφιέρωμα αυτό του XrimaNews.gr θα δούμε τις 10 χώρες με τα μεγαλύτερα επίσημα αποθέματα χρυσού. Λέμε επίσημα γιατί υπάρχουν και τα ανεπίσημα ή κρυφά, όπως για παράδειγμα αυτά των κρατών σαν τη Λιβύη.

# 10 Ινδία
clip_image001
Αποθεματική Τράπεζα της Ινδίας, Βομβάη
Εικόνα: Wikimedia Commons
Επίσημα αποθέματα χρυσού: 558 τόνοι

# 9 Ολλανδία
clip_image002
De Nederlandsche Bank, Άμστερνταμ
Εικόνα: Wikimedia Commons
Επίσημα αποθέματα χρυσού: 613 τόνοι
Nout Wellink, πρόεδρος της ολλανδικής κεντρικής τράπεζας δήλωσε ότι δεν προτίθεται να πουλήσει χρυσό.

# 8 στην Ιαπωνία
clip_image003
Τράπεζα της Ιαπωνίας, Τσούο
Εικόνα: Wikimedia Commons
Επίσημα αποθέματα χρυσού: 756 τόνοι

# 7 Ρωσία
clip_image004
Τράπεζα της Ρωσίας, Μόσχα
Εικόνα: Wikimedia Commons
Επίσημα αποθέματα χρυσού: 792 τόνοι

# 6 Ελβετία
clip_image005
Εθνική Τράπεζα της Ελβετίας, Βέρνη
Εικόνα: Wikimedia Commons
Επίσημα αποθέματα χρυσού: 1.040 τόνοι

# 5 Κίνα
clip_image006
Τράπεζα της Κίνας, το Πεκίνο
Εικόνα: Wikimedia Commons
Επίσημα αποθέματα χρυσού: 1054 τόνοι

# 4 Γαλλία
clip_image007
Banque de France, Παρίσι
Εικόνα: Wikimedia Commons
Επίσημα αποθέματα χρυσού: 2.435 τόνοι

# 3 Ιταλία
clip_image008
Banca d'Italia, Rome
Εικόνα: Wikimedia Commons
Επίσημα αποθέματα χρυσού: 2.452 τόνοι

# 2 Γερμανία
clip_image009
Εικόνα: Wikimedia Commons
Επίσημα αποθέματα χρυσού: 3.401 τόνοι

# 1 Ηνωμένες Πολιτείες
clip_image010
Federal Reserve Eccles Building, Washington DC




PostHeaderIcon Πού βρίσκονται σήμερα τα μέλη της «17Ν»;

 
 
 
Μακρινό παρελθόν αποτελούν για τους περισσότερους συλληφθέντες της μακροβιότερης οργάνωσης «17Ν» οι σκηνές με τα λευκά αλεξίσφαιρα γιλέκα και τα μαύρα τζιπ της Αντιτρομοκρατικής που τους μετέφεραν από τη ΓΑΔΑ στα δικαστήρια και από εκεί στις φυλακές Κορυδαλλού.
Εννέα χρόνια μετά, οι περισσότεροι από τους συνολικά 19 κατηγορουμένους που κάθισαν στο εδώλιο έχουν ξαναγυρίσει στην καθημερινότητά τους. Άλλοι από αυτούς έχοντας εκτίσει -όπως προβλέπει ο νόμος- τα 3/5 από τις καταδίκες που τους είχαν επιβληθεί και άλλοι έχοντας αποδοθεί «λευκοί» στην κοινωνία με αθωωτικές αποφάσεις.
Από τους 19 κατηγορουμένους που συνελήφθησαν, το καλοκαίρι του 2002, μόνο οκτώ εξακολουθούν να βρίσκονται στον Κορυδαλλό, από τους οποίους οι έξι είναι πολλάκις ισοβίτες.


PostHeaderIcon Παράταση για τα sms του τέλους ακινήτων

Παράταση για τα sms του τέλους ακινήτων 
 
Τον δρόμο τους για τη γενική γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων βρήκαν, σύμφωνα με αρμόδιο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, χιλιάδες sms φορολογουμένων μέσω των οποίων αιτούνταν εξαίρεση από το ειδικό τέλος ακινήτων και κατέληξαν σε τηλεοπτικούς σταθμούς οι οποίοι χρησιμοποιούσαν τον ίδιο πενταψήφιο αριθμό λήψης μηνυμάτων.
Μετά το αλαλούμ, το υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να δώσει σήμερα παράταση της προθεσμίας αποστολής μηνυμάτων η οποία κανονικά έληξε χθες.
Το υπουργείο Οικονομικών κάλεσε την Πέμπτη ανέργους, πολυτέκνους και άτομα με ειδικές ανάγκες που δικαιούνται απαλλαγή ή καταβολή μειωμένου τέλους ακινήτων να στείλουν ένα μήνυμα από το κινητό τους τηλέφωνο στο 54160 αναγράφοντας ΕΤΑ, κενό, τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου αυτού που δικαιούται την απαλλαγή, κενό και τον αριθμό παροχής της ΔΕΗ (από τον αριθμό παροχής εξαιρείται το πρώτο νούμερο και καταγράφονται τα επόμενα οκτώ ψηφία μέχρι την παύλα).

PostHeaderIcon Η χρυσή δεκαετία της σπατάλης

 

 Μέσα σε μία δεκαετία ο προϋπολογισμός του Κοινοβουλίου υπερδιπλασιάστηκε, όπως και ο αριθμός των υπαλλήλων. Από τα 97 εκατ. ευρώ το 2000 ξεπέρασε τα 221 εκατ. το 2009. Και τότε, όπως και σήμερα, ο αριθμός των βουλευτών είναι αμετάβλητος. 

Οταν συμβαίνουν αυτά στη Βουλή, εύλογα μπορεί να βγάλει κανείς τα συμπεράσματά του για τη διαχείριση του δημόσιου χρήματος και τον εκτροχιασμό των δαπανών στη γενική κυβέρνηση και στις ΔΕΚΟ. Η χρονιά που οι δαπάνες αυξήθηκαν περισσότερο από κάθε άλλη φορά ήταν το 2005. Ανέβηκαν κατά 19% και από τα 133 εκατ. ευρώ σκαρφάλωσαν στα 158 εκατ. Η τριετία με τις μεγαλύτερες αυξήσεις είναι μεταξύ 2004 και 2006. 

PostHeaderIcon BMW και Hugo Boss: Δυο μεγάλα ονόματα συνδεδεμένα με τον ναζισμό

Rs77NaziSidecar 
 
Επρεπε να περάσουν περισσότερα από εξήντα χρόνια από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου για να σηκωθεί το πέπλο που σκέπαζε τη δραστηριότητα δύο μεγάλων ονομάτων made in Germany την περίοδο του ναζισμού, αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ. Το ένα όνομα είναι του Ούγκο Μπος, ιδιοκτήτη της ομώνυμης μάρκας ρούχων.
 

PostHeaderIcon Tο Χόλιγουντ ενώνει τις δυνάμεις του με τους «Αγανακτισμένους» της Νέας Υόρκης

Η Σούζαν Σάραντον στους «Αγανακτισμένους» της Νέας Υόρκης 
 
Πολλοί διάσημοι σταρ έσπευσαν να ενώσουν τις «φωνές» τους με τους Αγανακτισμένους της Νέας Υόρκης. Η Σούζαν Σάραντον, ο Μάικλ Μουρ, η Γιόκο Όνο, ο Μάικ Ράφαλο ήταν μερικοί μόνο από όσους τάχθηκαν με τους διαδηλωτές ή κατέβηκαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης, για να λάβουν μέρος στην πορεία «Καταλάβετε τη Γουόλ Στριτ».

«Το να αγωνίζεται κανείς για την ελευθερία, για τη δικαιοσύνη και την ισότητα είναι όσο πιο "αμερικανικό" γίνεται. Είστε πραγματικά εναντίον αυτού;» έγραψε το Σάββατο ο ηθοποιός Μαρκ Ράφαλο στο Tweeter.

PostHeaderIcon  Αυξάνεται ο μέσος όρος ζωής στην Ελλάδα

 

Σε εθνικό επίπεδο, κατά την περίοδο 1991-2006, ο μέσος όρος ζωής στην Ελλάδα αυξάνεται κατά 2.43 έτη στους άνδρες και κατά 2.20 έτη στις γυναίκες, με το συνολικό κέρδος ζωής των ανδρών να επιμερίζεται περίπου ισόποσα ανάμεσα στη δεκαετία 1991-2001 (1.16 έτη) και την πενταετία 2001-2006 (1.27 έτη), σε αντίθεση με τις γυναίκες, που σημειώνουν υψηλότερα κέρδη στην πρώτη περίοδο (1.25 έτη) σε σχέση με τη δεύτερη (0.95 έτη).

Όμως, λόγω της διαφοράς της διάρκειας των δύο περιόδων, τα ετήσια κέρδη και στα δύο φύλα αναδεικνύουν την πενταετία 2001-2006 ως την πιο δυναμική, όσον αφορά τους ρυθμούς μεταβολής στο προσδόκιμο ζωής.

PostHeaderIcon Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων: Απαισιόδοξη νότα η συρρίκνωση των φιλοζωικών σωματείων


Κάθε δευτερόλεπτο σφάζονται παγκοσμίως 1.680 ζώα εκτροφής, πάνω από 50 δισεκατομμύρια το χρόνο, ενώ μόνο στις ΗΠΑ θανατώνονται 27 εκατομμύρια την ημέρα για να καταλήξουν στο τραπέζι του ανθρώπου. Οι συνθήκες αυτής της εντατικής εκμετάλλευσης, όπως στα πτηνοτροφεία ή εκτροφεία βοοειδών είναι άθλιες, και πέρα από τη βάναυση μεταχείριση των ζώων, απειλούν και την υγεία των ανθρώπων, αλλά και την περιβαλλοντική και τροφική αλυσίδα.

Η Λιάνα Αλεξανδρή, διευθύντρια της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας, αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «η υπερεκμετάλλευση για όλο και περισσότερο κέρδος, οδηγεί καταρχάς στο βασανισμό και στη θανάτωση των παραγωγικών ζώων, τα οποία στη σύντομη ζωή τους δέχονται ορμόνες, φάρμακα και βιομηχανοποιημένες τροφές. Άμεσος αποδέκτης είναι ο άνθρωπος και η καταστροφή του περιβάλλοντος, γιατί τίποτα δεν χάνεται στη φύση και ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται».

PostHeaderIcon Δικηγόρος ανακαλύπτει ότι έχει 70 παιδιά!

 
 

Αντιμέτωπος με μια ασυνήθιστη είδηση ήρθε ο 33χρονος Αμερικανός δικηγόρος Ben Seisler, όταν ανακάλυψε ότι είναι πατέρας περίπου 70 παιδιών, βάσει του σπέρματος που έδινε σε Τράπεζα Σπέρματος της Βιρτζίνια στα φοιτητικά του χρόνια.
 
Ο Seisler είχε καταφύγει σε αυτή τη λύση όντας ακόμη φοιτητής, για να μπορεί να πληρώνει τις νομικές του σπουδές, λαμβάνοντας περίπου 150 δολάρια για κάθε δωρεά.

PostHeaderIcon Απονέμεται το Νόμπελ Ιατρικής

 
 
Με το Νόμπελ Ιατρικής ανοίγει σήμερα ο κύκλος των βραβεύσεων για το 2011. Η ανακοίνωση θα γίνει στις 12.30 το μεσημέρι, από το Ινστιτούτο Καρολίνσκα της Στοκχόλμης. Στο μεταξύ, οι φοιτητές του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ απένειμαν και φέτος τα βραβεία αντιΝόμπελ, παρωδία των πραγματικών.

PostHeaderIcon Ειδικό τέλος ακινήτων: διευκρινήσεις από ΔΕΗ


Ανακοίνωση σχετικά με την επιβολή ειδικού τέλους στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος εξέδωσε η ΔΕΗ.
Η ΔΕΗ διευκρίνησε ότι, σύμφωνα με το νόμο που ψηφίσθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2011 για την επιβολή έκτακτου ειδικού τέλους ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ), ορίζονται τα εξής:

PostHeaderIcon Ρωμαίος και Ιουλιέτα με σοκαριστικό τέλος

 
Ναχάλ Σαχάμπι και Μπενάμ Γκάντζι. Μέχρι πρόσφατα, ένα ερωτευμένο νεαρό ζευγάρι με όνειρα για το μέλλον. Σήμερα, νεκροί. Αυτοκτόνησαν και οι δύο, με διαφορά τεσσάρων εβδομάδων, θύματα ενός καθεστώτος που κατέστρεψε τις ζωές τους μόνο και μόνο επειδή ο Μπενάμ μοιραζόταν το διαμέρισμά του με έναν ακτιβιστή υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ηδη η ιστορία τους απέκτησε τίτλο: ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα του Ιράν.

PostHeaderIcon Εντυπωσιακό θέαμα, φωσφορίζοντα κύματα!

 

Στο επίκεντρο της προσοχής μικρών και μεγάλων βρίσκεται τις τελευταίες δύο εβδομάδες η παραλιακή ζώνη της Κομητείας του Σαν Ντιέγκο στις ΗΠΑ.

Οι επισκέπτες βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα πραγματικά εντυπωσιακό θέαμα καθώς τα κύματα φωσφορίζουν ένα ζωηρό μπλε χρώμα την ώρα που «σκάνε» στην ακτή.

Ο βιοφωτισμός παράγεται από ένα είδος άλγης που είναι γνωστή με την ονομασία «κόκκινο κύμα».

PostHeaderIcon Οι 20 χειρότερες πόλεις για παρκάρισμα στον κόσμο

 
Πόσες ώρες (ή ημέρες) της ζωής σας έχετε περάσει προσπαθώντας να βρείτε θέσεις στάθμευσης; Εάν είστε κάτοικος στο Νέο Δελχί ή στο Bangalore, πιθανότατα πάρα πολλές. Ωστόσο στο Σικάγο οι κάτοικοι είναι πανευτυχείς με την στάθμευση μιας και δεν τους προκαλεί άσχημα συναισθήματα, σύμφωνα με τον πρώτο δείκτη στάθμευσης που έχει γίνει ποτέ από την IBM για τους χώρους, μια κατάταξη των συναισθηματικών και οικονομικών αντίκτυπων που έχει η διαδικασία αυτή σε 20 διεθνείς πόλεις.

PostHeaderIcon Google VS Facebook

 
 
Εντυπωσιακή είσοδο στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης έχει κάνει το Google+ το οποίο ήδη απολαμβάνει 43 εκατομμύρια μέλη σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο συνιδρυτής και ανεπίσημος στατιστικολόγος του Google+, ο Paul Allen.

Σίγουρα την πρώτη θέση κατέχει το Facebook -πάνω από 800 εκ. μέλη- λόγω της μακροχρόνιας παρουσίας του. To Google από την άλλη είναι το νούμερο ένα site σε επισκεψιμότητα, εξαιτίας αυτού, απολαμβάνει μια εντυπωσιακή εισροή νέων μελών, με μια αύξηση 30% (περίπου 10 εκατομμύρια) σε νέα μέλη. Ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί αφότου η Google θέσει στην υπηρεσία του Google+ τους τεράστιους πόρους του online marketing και advertising που έχει στη διάθεσή της.


PostHeaderIcon Ιερέας σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

 
Ένας ιερέας αλλά και άλλα πρόσωπα υπεράνω υποψίας, είναι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μεταξύ των 15 ατόμων, που κατηγορούνται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για διακίνηση ιδιαίτερα σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω ίντερνετ.

Οι 11 από τους 15 κατηγορούμενους συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ για τους άλλους τέσσερις σχηματίσθηκε δικογραφία.

Από τους κατηγορουμένους 14 είναι Έλληνες και ο ένας αλλοδαπός.

PostHeaderIcon Μένει μια υπογραφή για τα διόδια!

 


Μία υπογραφή, από τον υπουργό Οικονομίας Ευάγγελο Βενιζέλο, απομένει, ώστε να τεθούν σε λειτουργία τα διόδια της Εγνατίας Οδού. Σε Μαλακάσι και Τύρια, οι σταθμοί είναι έτοιμοι και πολύ σύντομα, όπως εκτιμάται, οι οδηγοί θα καταθέτουν τα ευρώ τους, προκειμένου να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην Εγνατία.

PostHeaderIcon Το Διαδίκτυο μας αλλάζει τη μνήμη

Μία νέα έρευνα εξετάζει το κατά πόσον το Ιντερνετ αλλάζει τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες που δεχόμαστε και κατ’ επέκταση επηρεάζει τη μνήμη μας.
Ο χείμαρρος πληροφοριών που είναι διαθέσιμος στο Διαδίκτυο με μόλις μερικά κλικ μπορεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο συγκρατούμε πληροφορίες, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.  

47 2 thumb medium1 Το Διαδίκτυο μας αλλάζει τη μνήμηΟμως αυτό δεν σημαίνει πως γινόμαστε λιγότερο εύστροφοι ή αναλυτικοί, λένε οι ερευνητές. Η αλλαγή εκλαμβάνεται ως μία φυσική προέκταση του τρόπου με τον οποίο ήδη βασιζόμαστε σε κοινωνικά βοηθήματα μνήμης – όπως για παράδειγμα σε ένα φίλο που γνωρίζει πολύ καλά ένα συγκεκριμένο θέμα.
Πολλοί ερευνητές και αρθρογράφοι αναρωτιούνται κατά πόσον η αυξανόμενη εξάρτησή μας από το Διαδίκτυο μπορεί να αλλάζει τις νοητικές μας ικανότητες. Η συνεχής ροή πληροφοριών που δεχόμαστε μπορεί να μας κάνει πιο αφηρημένους και λιγότερο αναλυτικούς – με λίγα λόγια πιο χαζούς. Ωστόσο, υπάρχουν λίγα εμπειρικά στοιχεία σχετικά με την επίδραση του Ιντερνετ στις νοητικές μας λειτουργίες, και ειδικά στη μνήμη.

PostHeaderIcon Σκότωσε τον ίδιο του τον αδελφό, επειδή τον πέρασε για αγριογούρουνο!

 

Μία οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σε ορεινή περιοχή στην Καλλιθέα Δράμας, κατά την διάρκεια κυνηγιού  αγριόχοιρου, στο οποίο συμμετείχε ομάδα κυνηγών, ανάμεσα τους και δύο αδέρφια. Κάποια στιγμή, ο ένας από τους αδερφούς αντιλήφθηκε κίνηση πίσω από κάτι θάμνους και πυροβόλησε.

PostHeaderIcon Μπουτάρης: Νιώθω τον εαυτό μου πιο κοντά στους Τούρκους

 

«Νιώθω τον εαυτό μου πιο κοντά στους Τούρκους σε σχέση με τους Γερμανούς» λέει ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης στην τουρκική εφημερίδα Cumuriyet. «Με έναν Γερμανό δεν έχω κανένα κοινό σημείο, αλλά με έναν Τούρκο έχω ένα σωρό. 

PostHeaderIcon Απαγόρευσαν το… μίνι!

 
 
Αν επισκεφτείτε τη Νέα Υόρκη και πιο συγκεκριμένα το Μπρούκλιν, και  είστε  γυναίκα  μην κάνετε το λάθος να φορέσετε  μίνι γιατί θα σας μπουζουριάσει η αστυνομία!

Όχι δεν αστειευόμαστε! Πρόκειται για μία πολύ σοβαρή απαγόρευση που επέβαλλαν οι αστυνομικές αρχές   του Μπρούκλιν προκειμένου να αποφευχθούν οι βιασμοί. Κατά την άποψη των αστυνομικών βλέπετε οι γυναίκες προκαλούν τους άντρες με το ντύσιμό τους.


PostHeaderIcon Παρατείνονται οι εγγραφές σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ

 
Καταλήψεις σε 130 τμήματα ΑΕΙ - απειλούν με λουκέτο τα Τεχνολογικά Ιδρύματα

Παρατείνεται η προθεσμία εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας μέχρι τις 14 Οκτωβρίου...
με απόφαση του υπουργείου Παιδείας, αλλά το πρόβλημα για χιλιάδες φοιτητές δεν φαίνεται να λύνεται.

PostHeaderIcon Χωρίς λεωφορεία από τις 11:00 έως τις 17:00 τη Δευτέρα

Χωρίς λεωφορεία από τις 11:00 έως τις 17:00 τη Δευτέρα 
 
 
Αθήνα 
Νέος γύρος κινητοποιήσεων στα μέσα μεταφοράς ξεκινά από τη Δευτέρα, καθώς τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ θα ακινητοποιηθούν για τουλάχιστον έξι ώρες από τις 11 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, για να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι γενική συνέλευση.

Την ίδια ημέρα αναμένεται οι συνδικαλιστές όλων των μέσων μεταφοράς να συνεδριάσουν για να καθορίσουν τα επόμενα βήματά τους, χωρίς να αποκλείεται νέος γύρος κινητοποιήσεων.
 
πηγή 

PostHeaderIcon Daily Mail: Οι Ελληνες δημόσιοι υπάλληλοι «εκβιάζουν τον πλανήτη»

apergies_dailymail2 
 
Με δημοσίευμα κόλαφο κατά των απεργιακών κινητοποιήσεων στην Ελλάδα, η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, περιγράφει με τα μελανότερα χρώματα την κατάσταση στην Ελλάδα, με τις καταλήψεις δημοσίων κτηρίων, την άρνηση των ιδιοκτητών ταξί και άλλων κοινωνικών ομάδων, να... δεχθούν την απελευθέρωση των επαγγελμάτων τους και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις συνέπειες που θα έχει στην παγκόσμια οικονομία η "ανευθυνότητα" της Ελλάδας. 

PostHeaderIcon Κάνει... πρεμιέρα σήμερα η φοροκάρτα!

 
 

Θα αποτυπώνει ηλεκτρονικά τα ποσά δαπανών από αγορές ή από παροχές υπηρεσιών. Από σήμερα, μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να την αποκτήσει. Υπάρχουν όμως ακόμη... "κενά"!

Ειδικότερα, πρόκειται για την κάρτα στην οποία θα καταγράφονται ηλεκτρονικά οι αποδείξεις των δαπανών των φορολογούμενων, οι οποίοι θα απαλλαγούν έτσι από την υποχρέωση συγκέντρωσης των αποδείξεων σε φυσική μορφή.

PostHeaderIcon Michael Fuchs: H Eλλάδα έχει χρεοκοπήσει

 
 
Η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει, και πιθανότατα θα χρειαστεί «κούρεμα» τουλάχιστον 50% του χρέους της δήλωσε κορυφαίο στέλεχος των Χριστιανοδημοκρατών (CDU).

Ο Michael Fuchs, αναπληρωτής πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του CDU δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα Rheinische Post ότι η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει παρά την οικονομική βοήθεια που λαμβάνει από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Πιθανότητα δεν υπάρχει άλλη λύση για μας, από το να δεχθούμε τουλάχιστον 50% μείωση των χρεών της Ελλάδας» δήλωσε ο Fuchs.  


PostHeaderIcon Ζώδια: Το ζώδιο σας το μήνα Οκτώβριο

Το βασικό θέμα που πραγματεύεται ο Οκτώβριος, με μια πλειάδα πλανητών να μεταναστεύει από το Ζυγό στον Σκορπιό, την Πανσέληνο στον Κριό και τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, είναι η αλληλεπίδραση σχέσεων με οικονομικά και υπαρξιακά ζητήματα αλλά και το αντίστροφο: η αλληλεπίδραση των οικονομικών και υπαρξιακών ζητημάτων στις σχέσεις. Η Πανσέληνος στον Κριό φορτίζει έντονα με θυμό και οργή την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και η όψη με μια πλειάδα πλανητών στο Ζυγό δείχνει για άλλη μια φορά πως οι ομάδες μπορούν και γράφουν ιστορία. Η σύσφιξη των σχέσεων και η αγάπη δείχνει να είναι το αντίδοτο στα κοινωνικά και υπαρξιακά ζητήματα αυτή την περίοδο.

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 03/10/2011

 
Σποραδικές βροχές στην ανατολική Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Πελοπόννησο και Κρήτη και καλό καιρό στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε την Δευτέρα 03 Οκτωβρίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 16 ως 26 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 16 ως 27 στη Δυτική Ελλάδα, 20 ως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο. Μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο μετά το μεσημέρι.

Τοπικές νεφώσεις, περισσόυτερο αυξημένες στα βόρεια, περιμένουμε την Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 ως 26 βαθμούς. Ισχυροί βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, σχεδόν θυελλώδεις βόρειοι στο Νότιο Ευβοϊκό.

Τοπικές νεφώσεις περιμένουμε την Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 21 ως 22 βαθμούς. Μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό μετά το μεσημέρι.

PostHeaderIcon Καλημέρα - Καλή Εβδομάδα - Καλό Μήνα!!


Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin