Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

PostHeaderIcon Ταχίνι: θρεπτικό και απαραίτητο

 

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα εκλεκτή διατροφική επιλογή, που ενώ μπορεί να… κοστίζει λιγάκι παραπάνω σε θερμίδες, ωστόσο, αποτελεί ίσως μια από τις πιο ευεργετικές τροφές για την καλή υγεία του οργανισμού μας.

 


PostHeaderIcon Παραιτείται ο Δαλάι Λάμα

 
Ο Δαλάι Λάμα ανακοίνωσε ότι παραιτείται από πολιτικός ηγέτης της εξόριστης κυβέρνησης του Θιβέτ.
"Ηδη από τη δεκαετία του 1960 έχω επανειλημμένα υπογραμμίσει ότι οι Θιβετιανοί έχουν ανάγκη έναν ηγέτη, εκλεγμένο ελεύθερα από το λαό του Θιβέτ στον οποίο θα μπορέσω να μεταβιβάσω την εξουσία", δήλωσε ο Δαλάι Λάμα σε ομιλία του από τη Νταραμσάλα στη βόρεια Ινδία όπου ζουν εξόριστοι Θιβετιανοί. "Τώρα έχει προφανώς έρθει η ώρα να τεθεί αυτό σε ισχύ".

"Είναι για το μακροπρόθεσμο καλό των Θιβετιανών. Δεν είναι επειδή αισθάνομαι απογοητευμένος", υπογράμμισε.
Ο επικεφαλής των εξόριστων Θιβετιανών, 75 ετών και βραβευμένος με το Νόμπελ Ειρήνης, πρόσθεσε ότι θα ζητήσει μία τροπολογία η οποία θα του επιτρέψει να παραιτηθεί στη διάρκεια της επόμενης συνεδρίασης του θιβετιανού κοινοβουλίου τον Μάρτιο.
Ενας εκπρόσωπος Τύπου του Δαλάι Λάμα είχε ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο ανακοινώσει την πρόθεσή του να παραιτηθεί από τα καθηκόντά του ως επικεφαλής της εξόριστης θιβετιανής κυβέρνησης για να ελαφρύνει τον φόρτο εργασίας του και να μειώσει τον επίσημο ρόλο του, χωρίς παρόλα αυτά να εγκαταλείπει τον πνευματικό του ρόλο.
Κίνα: Είναι τέχνασμα
Η ανακοίνωση του Δαλάι Λάμα ότι εγκαταλείπει τον πολιτικό του ρόλο είναι "τέχνασμα" που έχει ως στόχο να "παραπλανήσει τη διεθνή κοινότητα", δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Ζιάνγκ Γου.
"Ο Δαλάι Λάμα μιλάει συχνά τα τελευταία χρόνια για την αποχώρησή του. Πιστεύω ότι πρόκειται για τέχνασμα προκειμένου να παραπλανήσει τη διεθνή κοινότητα", τόνισε η Ζιάνγκ στη διάρκεια της τακτικής συνέντευξης Τύπου.

πηγή

PostHeaderIcon Η νεότερη γιαγιά στον κόσμο ετών 23

Η 23χρονη Rifca Stanescu από τη Ρουμανία είναι επισήμως η νεότερη γιαγιά του κόσμου.
Στην ηλικία των δώδεκα ετών, η Rifca απέκτησε την πρώτη της κόρη Μαρία και προσπάθησε να πείσει τo κoριτσάκι της να μην κάνει τις ίδιες επιλογές με εκείνη. O γιος της Nicolae ήρθε στον κόσμο ένα χρόνο αργότερα.

Παρά τις συμβουλές της μητέρας της, η μικρή Μαρία, μόλις έφτασε στην ηλικία των έντεκα ετών έφερε στον κόσμο τον μικρό Ion.
«Είμαι χαρούμενη που έγινα γιαγιά, όμως είχα άλλα όνειρα για τη Μαρία» δήλωσε η 23χρονη γιαγιά.

PostHeaderIcon Κατά 1,3% μειώθηκαν οι επισκέπτες στα μουσεία της χώρας το Νοέμβριο

Μείωση 1,3% σημείωσε ο αριθμός των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά, αντίθετα, οι εισπράξεις αυξήθηκαν κατά 2,3% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2009. Στους αρχαιολογικούς χώρους, υπήρξε μείωση των επισκεπτών κατά 5,9% και μείωση των αντίστοιχων εισπράξεων σε ποσοστό 9,9% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2009.

PostHeaderIcon Χημικός πόλεμος στην Δούρα-Ευρωπό της αρχαιότητας

 
Ένας σωρός από ανθρώπινα οστά, λείψανα δεκαεννέα ανθρώπων, έφρασσε μια υπόγεια σήραγγα κάτω από τα τείχη της αρχαίας πόλης Δούρας-Ευρωπού καταπλήσσοντας τους Γάλλους αρχαιολόγους που την ανέσκαπταν, πάνω από ογδόντα χρόνια πριν από σήμερα. 

Γνωρίζοντας την ιστορία της πόλης, η οποία κατά την ρωμαϊκή της φάση σημαδεύτηκε από την πολιορκία της από τους Πέρσες στα μέσα του 3ου αι. μ.Χ., οι ερευνητές είδαν στα συσσωρευμένα πτώματα το αποτέλεσμα μιας μάχης σώμα με σώμα, στην υπόγεια σήραγγα που οι Πέρσες είχαν σκάψει για να εισβάλλουν στην πόλη. Δεν ήταν όμως ακριβώς έτσι.
Η ευφάνταστη θεωρία των Γάλλων δεν ικανοποιούσε τον Simon James, αρχαιολόγο από το Πανεπιστήμιο του Λέστερ στην Αγγλία. Παρατηρώντας το πέρασμα, ο James εντόπισε τα απομεινάρια μιας ουσίας που έμοιαζε με πίσσα, και η οποία είχε δημιουργήσει κρυστάλλους στα τοιχώματα. Μήπως λοιπόν οι Ρωμαίοι πέθαναν από κάποια δηλητηριώδη ουσία η οποία εντοπιζόταν στο στοιχείο αυτό;
Σύμφωνα με γραπτές μαρτυρίες, οι αρχαίοι Έλληνες είχαν ανακαλύψει τρόπους πρωτόγονου χημικού πολέμου, χρησιμοποιώντας τον καπνό καιόμενων αντικειμένων. Οι Πέρσες λοιπόν είχαν πιθανότατα διδαχθεί από εκείνους και εξέλιξαν τις μεθόδους τους. Τη μοιραία εκείνη ημέρα στη Δούρα λοιπόν, άναψαν πιθανότατα φωτιά στην ίδια τους τη σήραγγα, ενισχύοντάς την με διάφορα εύφλεκτα υλικά, απωθώντας έτσι τους εξερχόμενους Ρωμαίους. Πρόκειται ίσως λοιπόν για την πρώτη υλική ένδειξη χημικού πολέμου στην αρχαιολογία.


PostHeaderIcon Αυτόματη μηχανή τατουάζ!


Ο Chris Eckert δημιούργησε το «Auto Ink», μια αυτόματη μηχανή δημιουργίας τατουάζ! Η συσκευή βασίζεται σε τρεις άξονες για να δημιουργήσει με ακρίβεια το σχέδιο στο χέρι του ατόμου. Οπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του ο Chris Eckert, μόλις ενεργοποιηθεί ο διακόπτης, η συσκευή επιλέγει (τυχαία;) ενα σύμβολο που φαινομενικά σχετίζεται με τη θρησκεία του ατόμου, στο οποίο θα γίνει το τατουάζ!


πηγή

PostHeaderIcon ΚΟΖΑΝΗ: Εντοπίστηκαν νεολιθικές κατοικίες...

πέντε ημιυπόγειες κατοικίες, που τοποθετούνται χρονικά στην 6η χιλιετία π.Χ., έφεραν στο φως οι ανασκαφές της Λ' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων στη θέση Ίσιωμα, στη Μαυροπηγή Εορδαίας του νομού Κοζάνης... 

PostHeaderIcon Σε βλέπω... Με ακούς ;


PostHeaderIcon Σε υπόνομο βρέθηκαν κοσμήματα εκατομμυρίων

 
 Σκηνή απο κινηματογραφική ταινία θύμιζε η εξάρθρωση της συμμορίας που είχε κλέψει κοσμήματα από το κοσμηματοπωλείο του Παρισιού Harry Winston το Δεκέμβριο του 2008.

Ένα απο τα κλοπιμαία, δαχτυλίδι με διαμάντι 31 καρατίων, βρέθηκε στον γαλλικό υπόνομο αυτή την εβδομάδα, μαζί με άλλα κλεμμένα κοσμήματα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 13,4 εκατομμύρια ευρώ.

PostHeaderIcon Τα μωρά θυμούνται τις μουσικές μελωδίες που άκουγαν στην κοιλιά της εγκύου μητέρας τους!

 
Οι μητέρες μπορούν να βοηθήσουν στη μουσική καλλιέργεια του μωρού τους ήδη από την περίοδο της εγκυμοσύνης, καθώς μια νέα γαλλική επιστημονική έρευνα δείχνει ότι τα έμβρυα φαίνεται να αποτυπώνουν στους νευρώνες του αναπτυσσόμενου εγκεφάλου τους τις μελωδίες που ακούνε όσο βρίσκονται στη μήτρα και, στη συνέχεια, τις θυμούνται μετά τη γέννησή τους.

PostHeaderIcon Η φωνή των James επιστρέφει στην Ελλάδα

 

O Tim Booth, frontman των James, επισκέπτεται ξανά την Ελλάδα για τρεις συναυλίες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Όσοι παρευρέθηκαν στις συναυλίες που είχε δώσει ο Tim Booth σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας, έχουν να λένε για μοναδικές στιγμές στη συναυλιακή ιστορία της χώρας: δύο ασφυκτικά sold out, το κοινό να τραγουδάει όλους τους στίχους και ο Tim Booth να μην το πιστεύει, ενώ κοπέλες περίμεναν επί ώρες στον συναυλιακό χώρο για να του μιλήσουν.


PostHeaderIcon Κριτική στην Άγκυρα για λογοκρισία στο διαδίκτυο

 
Τη λειτουργία περισσοτέρων από μισό εκατομμύριο ιστολόγιων ανέστειλε η Τουρκία, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα, όπως καταγγέλλεται, την πειρατική μετάδοση από τα συγκεκριμένα blogs ποδοσφαιρικών αγώνων. Η διαδικτυακή κοινότητα στη γειτονική χώρα αντιδρά έντονα, υποστηρίζοντας ότι στην πραγματικότητα, με το συγκεκριμένο μέτρο, η Άγκυρα επιθυμεί να φιμώσει τους χρήστες του διαδικτύου. Η δικαστική απόφαση, μέσω της οποίας ανεστάλη η λειτουργία των ιστολογίων αφορά το σύνολο των blogs, που φιλοξενούνται στην πιο δημοφιλή πλατφόρμα στη γειτονική χώρα και παγκοσμίως, την πλατφόρμα Blogger της Google.

PostHeaderIcon Ποιο ήταν το κορίτσι που φορούσε το στεφάνι του Μεγάλου Αλεξάνδρου;

 

Όταν έφυγε από τη ζωή οι Μακεδόνες έφτιαξαν για χάρη της έναν περίτεχνο τάφο, τον γέμισαν χρυσάφι, τεχνουργήματα ανάλογα με εκείνα που βρέθηκαν στον τάφο του Φιλίππου

Στο άψυχο σώμα της τοποθέτησαν το ολόχρυσο στεφάνι που φορούσε όσο ήταν στη ζωή. Οι αρχαιολόγοι έμειναν άφωνοι.

PostHeaderIcon Γερμανικές φρεγάτες στο Ηράκλειο

Γερμανικές φρεγάτες από το λιμάνι της Αλεξάνδρειας καταπλέουν σήμερα στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Οι τρεις φρεγάτες μεταφέρουν περίπου 670 πεζοναύτες και αναμένεται να μείνουν στην Κρήτη τουλάχιστον μία εβδομάδα.

Υπό διερεύνηση τίθεται το αν η παρουσία τους στην Κρήτη σχετίζεται με την κατάσταση στη Λιβύη.

PostHeaderIcon Όχι πια Barbie στην Αργεντινή

Όχι πια Barbie στην Αργεντινή 
Η Αργεντινή έκλεισε χθες Τετάρτη τις πόρτες της σε όλα τα προϊόντα της αμερικανικής εταιρείας κατασκευής παιχνιδιών Mattel, ένα από τα πιο διάσημα παιχνίδια της οποίας είναι οι κούκλες Barbie, στο πλαίσιο μίας νέα σειράς μέτρων προστατευτισμού.

Η Ομοσπονδιακή Διεύθυνση Εισαγωγών ανακοίνωσε ότι «ανέστειλε την εισαγωγή παιχνιδίων Mattel, διότι η εταιρεία δεν παρουσίασε πιστοποιητικά προέλευσης σε 39 περιπτώσεις». Η Mattel «διέπραξε σοβαρό παράπτωμα», πρόσθεσε η Διεύθυνση σε ανακοίνωσή της.

PostHeaderIcon Μηχανικά δέντρα θα καθαρίζουν τον αέρα της Βοστώνης


Καθώς σταδιακά μετακινούμαστε από την ιστορική περίοδο των καυσίμων με βάση τους υδρογονάνθρακες, ολοένα και νέα projects βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ενώ ανακαλύπτονται νέοι τρόποι για να “επιβλέπουμε” και να επεμβαίνουμε ως προς την αντιμετώπιση της μόλυνσης…

PostHeaderIcon Ένας πιγκουίνος με... μεγάλη καρδιά

Προικισμένος από τη φύση είναι ένας μικρός πιγκουίνος, που φέρει στο στήθος του μία καρδιά. Φαινόμενο που καταγράφεται ένα στο 1 εκατομμύριο, όπως αναφέρει η φωτογράφος άγριας βλάστησης και ζώων, που έβγαλε και τη συγκεκριμένη φωτογραφία.
«Έχω κάνει περισσότερα από 30 ταξίδια στην Αρκτική και την Ανταρκτική και είναι η πρώτη φορά που συνάντησα έναν ανάλογο πιγκουίνο», δήλωσε η Sue Flood στην Daily Mail.

PostHeaderIcon Του τα ...έκαψε για να τον εκδικηθεί!

 
Ένοχη για ανθρωποκτονία και όχι για φόνο βρέθηκε μια γυναίκα από την Αδελαΐδα που έβαλε φωτιά στα γεννητικά όργανα του συζύγου της επειδή εκείνος διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση.
Το δικαστήριο δέχθηκε ότι η 44χρονη Ρατζίνι Ναραγιάν, μητέρα τριών παιδιών, "προκλήθηκε" από τον σύζυγό της όταν έμαθε για την εξωσυζυγική του σχέση και "έχασε τον έλεγχο του εαυτού της".

Στο δικαστήριο κατέθεσαν και τα δύο ανήλικα παιδιά της Ναραγιάν που ανέφεραν ότι επί χρόνια ο 47χρονος πατέρας τους, Σατίς Ναραγιάν, κακοποιούσε τη μητέρα τους.
Η Ρατζίνι Ναραγιάν χρησιμοποίησε εύφλεκτες μεθυλικές αλκοόλες για να πυρπολήσει τα γεννητικά όργανα του συζύγου της το 2008. Ο ίδιος εξέπνευσε στο νοσοκομείο μία εβδομάδα αργότερα λόγω των σοβαρών εγκαυμάτων του.
Μαζί με τον Ναραγιάν κάηκε και το σπίτι του ζεύγους αξίας 900.000 δολαρίων Αυστραλίας.


PostHeaderIcon Μήπως κορίτσι μου βάζεις πολλές φωτογραφίες στο Facebook;

Μήπως κορίτσι μου βάζεις πολλές φωτογραφίες στο Facebook; 
Πρόσφατα δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Cyberpsychology, Behavior and Social Networking η έρευνα Contingencies of Self-Worth and Social-Networking-Site Behavior του ερευνητή Δρ. Michael A. Stefanone, από το University of Buffalo.


PostHeaderIcon Δεν μπορούν να υιοθετήσουν γιατί είναι χορτοφάγοι!

 

Ζευγάρι από τη Κρήτη, δεν μπορεί να υιοθετήσει γιατί δεν τρέφεται με κρέας! Αυτή ήταν τουλάχιστον η επίσημη απάντηση της υπηρεσίας Κοινωνικής Πρόνοιας με την οποία απέρριψε την αίτηση τους για αναδοχή βρέφους!

Οι δυο Ηρακλειώτες, πρέπει να πέρασαν ένα ισχυρό σοκ όταν τους ανακοινώθηκε ότι δεν μπορούν να γίνουν γονείς λόγω της «γαλακτοχορτοφαγικής διατροφής» τους, αν και πληρούν όλα τα κριτήρια!

PostHeaderIcon Σε Καβάλα και Θεσσαλονίκη ο Νταβούτογλου - Θα προσκυνήσει στο σπίτι του Κεμάλ

 

Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, συνεχίζει και σήμερα την “ιδιωτική” του επίσκεψη στη Θράκη και στη Βόρεια Ελλάδα.

Το πρόγραμμα του περιλαμβάνει καταρχήν ξενάγηση στην όμορφη πόλη της Καβάλας. Ο Τούρκος ΥΠΕΞ λίγο πριν αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη θα επισκεφτεί και το Ξενοδοχείο ΙΜΑΡΕΤ.

PostHeaderIcon Ο κοντύτερος άνθρωπος στον κόσμο

 
Φαίνεται πως μερικές φορές ο θεός δεν δίνει σε όλους τα ίδια χαρίσματα ή καλύτερα τουλάχιστον τα βασικά...Φυσικά λόγος γίνεται για έναν 17χρονο αγόρι που έχει ύψος μόλις 55 εκατοστά και κατέχει τον τίτλο του πιο κοντού ανθρώπου στην γη.

PostHeaderIcon Εναλλακτική μόδα από ανακυκλωμένα λάστιχα πυροσβεστικής

Εναλλακτική μόδα από ανακυκλωμένα λάστιχα πυροσβεστικής 
Ο 32χρονος Μάρτιν Κλίζενερ, έχει σπουδάσει ραπτική και αφού πειραματίστηκε με σακιά από καφέ και ιστιοσανίδες για σερφ, αποφάσισε πως τα λάστιχα της πυροσβεστικής του ταιριάζουν περισσότερο σαν υλικό προκειμένου να υλοποιήσει μια ιδέα που βασίζεται στην ανακύκλωση.

PostHeaderIcon Ποια είναι η πρωτεύουσα των χάκερ

Αποτελεί την ευρωπαϊκή έδρα του διαδικτυακού εγκλήματος. Οι ειδικοί της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος την αποκαλούν "Χάκερβιλ"!

Είναι μια μικρή κουκίδα στον χάρτη της Ρουμανίας. Μια ήρεμη, βιομηχανική πόλη 120.000 κατοίκων στους πρόποδες των Τρανσυλβανικών Άλπεων, μόλις τρεις ώρες από το Βουκουρέστι. Κι όμως, η Ραμνίκου είναι ήδη διάσημος προορισμός για απανταχού κακόβουλους «χάκερ», αφού, σύμφωνα με το αμερικανικό FBI, αποτελεί την ευρωπαϊκή έδρα του διαδικτυακού εγκλήματος. Γι' αυτό και οι ειδικοί της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος την αποκαλούν «Χάκερβιλ».


PostHeaderIcon Ταινίες του Hollywood θα προσφέρει το Facebook

Οι χρήστες του Facebook θα μπορούν πια να βλέπουν και ταινίες του Χόλιγουντ στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, καθώς η Warner Bros υπέγραψε τη σχετική συμφωνία, πρώτη μεταξύ των μεγάλων κινηματογραφικών στούντιο, και αρκετά από τα φιλμ της θα είναι πια διαθέσιμα σταδιακά μέσω του Facebook, το οποίο έχει πάνω από 500 εκατ. μέλη διεθνώς.

Η συμφωνία δημιουργεί μια πολλά υποσχόμενη πηγή νέων εσόδων για το κοινωνικό δίκτυο, ειδικά αν ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες του Χόλιγουντ την πρωτοβουλία της Warner, θυγατρικής της Time Warner Inc, που έκανε λόγο σε ανακοίνωσή της για μια πειραματική κίνηση.
To Facebook,το οποίο μέχρι στιγμής βγάζει τα περισσότερα χρήματά του (σε ποσοστό πάνω από 90%) μέσω online διαφημίσεων, σύμφωνα με τα πρακτορεία Ρόιτερ και Γαλλικό, θα παίρνει το 30% των εσόδων. Οι καταναλωτές-χρήστες του θα μπορούν να πληρώνουν για να δουν την ταινία, χρησιμοποιώντας το “Facebook Credits”, ένα ψηφιακό νόμισμα που μέχρι τώρα χρησιμοποιείται σε πάνω από 400 παιγνίδια (games) και άλλες εφαρμογές του δικτύου.
Η υπηρεσία παροχής πλήρων κινηματογραφικών ταινιών (streaming) θα είναι αρχικά διαθέσιμη μόνο για μέλη του Facebook στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με αναλυτές της Γκόλντμαν Σαξ, η είδηση ξάφνιασε τη Γουόλ Στριτ, καθώς δημιουργεί μια ανταγωνιστική «σφήνα» σε προϋπάρχουσες εξειδικευμένες επιχειρήσεις ενοικίασης online βιντεοταινιών και τηλεοπτικών σειρών όπως η Netflix, ενώ ανάλογες online υπηρεσίες προσφέρουν η Apple μέσω του iTunes, η Amazon, το Hulu, το YouTube κ.α.
Προς το παρόν τουλάχιστον, όπως διευκρινίστηκε, οι χρήστες του Facebook δεν θα πληρώνουν μια σταθερή συνδρομή για την παρακολούθηση ταινιών, αλλά θα καταβάλλουν το κόστος για την ενοικίαση-παρακολούθηση κάθε επιμέρους ταινίας. Η ενοικίαση θα κοστίζει 30 Facebook Credits ή 3 δολάρια και θα επιτρέπει την παρακολούθηση της ταινίας απεριόριστες φορές για 48 ώρες.
Η πρώτη ταινία που θα είναι διαθέσιμη στην σελίδα της Warner στο Facebook, θα είναι ο «Σκοτεινός Ιππότης» του Κρίστοφερ Νόλαν, που γυρίστηκε το 2008 και αποτελεί συνέχεια του «Μπάτμαν», ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι τίτλοι στο άμεσο μέλλον. Οι χρήστες του Facebook θα μπορούν να σχολιάζουν τις ταινίες και να συνεχίζουν να επικοινωνούν με τους φίλους τους, την ώρα που βλέπουν την ταινία.
Η παρακολούθηση βίντεο αποτελεί ήδη μια πολύ δημοφιλή ενασχόληση στο Facebook, όπου δεκάδες εκατομμύρια χρήστες ανταλλάσσουν καθημερινά βιντεοκλίπ, συνήθως μικρής διάρκειας.

πηγή


PostHeaderIcon 200.000 ευρώ από τον Ν. Πατέρα για επισκευή μοτοσικλετών της ομάδας Δίας

Mε επιστολή που απέστειλε στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο Παπουτσή, ο εφοπλιστής κ. Νικόλας Πατέρας, γνωστοποίησε την απόφασή του για τη δωρεά 200.000€ για την επισκευή μοτοσικλετών των ομάδων ΔΙ.ΑΣ και Δ.ΕΛ.Τ.Α.
Για το σκοπό αυτό, ο εφοπλιστής κ. Πατέρας θα επιδώσει στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και στον Αρχηγό της Ελληνικής ΑστυνομίαςΑντιστράτηγο Ελευθέριο Οικονόμου, επιταγή με δωρεά του ποσού των 200.000 , την Παρασκευή στις 11 Μαρτίου 2011.

PostHeaderIcon Hitech ναό σχεδιάζει η Αρχιεπισκοπή Κρήτης

Πρωτοπορεί η Αρχιεπισκοπή Κρήτης και προσκαλεί στους ναούς της όχι μόνο πιστούς αλλά και όλους όσους θέλουν να ζήσουν μια εμπειρία τελευταίας τεχνολογίας γνωρίζοντας ταυτόχρονα την τέχνη της Κρητικής Αναγέννησης.

Έτσι σε μουσειακό χώρο μετατρέπεται ο πρόσφατα αναστηλωμένος ναός της Αγίας Αικατερίνης των Σιναϊτών και το παρεκκλήσι των Αγίων Δέκα, που είναι προσαρτημένο σε αυτόν.
Με τον όρο ότι δεν θα πάψουν να τελούνται εκεί περιστασιακά διάφορες ακολουθίες, θα λαμβάνουν χώρα εκθέσεις κειμηλίων που θα εκτίθενται με τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

PostHeaderIcon Καλημέρα... ;o)


Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin