Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011

PostHeaderIcon Σε υπόνομο βρέθηκαν κοσμήματα εκατομμυρίων

 
 Σκηνή απο κινηματογραφική ταινία θύμιζε η εξάρθρωση της συμμορίας που είχε κλέψει κοσμήματα από το κοσμηματοπωλείο του Παρισιού Harry Winston το Δεκέμβριο του 2008.

Ένα απο τα κλοπιμαία, δαχτυλίδι με διαμάντι 31 καρατίων, βρέθηκε στον γαλλικό υπόνομο αυτή την εβδομάδα, μαζί με άλλα κλεμμένα κοσμήματα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 13,4 εκατομμύρια ευρώ.

Η εφημερίδα France Soir ανέφερε σε άρθρο της ότι η αστυνομία βρήκε τα κοσμήματα τα οποία ήταν τοποθετημένα σε πλαστικό κουτί περιβλημένο με τσιμέντο κοντά σε ένα σπίτι στο προάστιο του Παρισιού Σέιν-Σεν Ντενίς.

Όπως αποκάλυψε η αστυνομία, στη ληστεία, τέσσερις ένοπλοι ληστές, δύο από τους οποίους φορούσαν γυναικείες περούκες, εισήλθαν στο κοσμηματοπωλείο και μέσα σε λίγα λεπτά πήραν ρολόγια και άλλα κοσμήματα αξίας 85 εκατομμυρίων δολλαρίων.

Αρχικά η αστυνομία υποπτευόταν διεθνείς συμμορίες ληστών, όμως η προσοχή της στράφηκε στα προάστια του Παρισιού όταν ένας από τους υπαλλήλους του κοσμηματοπωλείου δήλωσε ότι οι ληστές είχαν παρισινή προφορά.

Έπειτα από ανώνυμη πληροφορία, η αστυνομία συνέλαβε 25 ανθρώπους τον Ιούνιο του
2009, εννέα από τους οποίους έχουν κατηγορηθεί για ληστεία.

Η ανακάλυψη 19 δαχτυλιδιών - ένα από τα οποία κοστίζει περισσότερα από 6 εκατομμύρια ευρώ - και τριών ζευγαριών από σκουλαρίκια στον υπόνομο έγινε έπειτα από την ανακάλυψη πολλών κοσμημάτων και χρημάτων στο σπίτι που ανήκει σε έναν από τους υπόπτους.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow by Email

Follow my blog with bloglovin