Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Ν. Ζηλανδία: Αντιδράσεις εκκλησίας για... "σατανιστικά" ψωμάκια!

 
Ψωμάκια με το σχήμα της πεντάλφα έχει αρχίσει να... “ψήνει” μια πιτσαρία στη Νέα Ζηλανδία αναστατώνοντας τόσο τον εκκλησιαστικό χώρο όσο και άλλους πολίτες, πιστούς ή μη. Το σλόγκαν της: “Για περιορισμένο χρόνο. Κάτι σαν τον Ιησού.”

Αντί για το παραδοσιακό χριστιανικό σταυρό, τα ψωμάκια σχηματίζουν πάνω στη ζύμη τους μια ανεστραμμένη πεντάλφα, ένα σχέδιο που θεωρείται σύμβολο του σατανισμού εδώ και αιώνες.

PostHeaderIcon Ονειρευόταν να γίνει γυναίκα-βαμπίρ και τα κατάφερε!

Ονειρευόταν να γίνει γυναίκα-βαμπίρ και τα κατάφερε! 
Από μικρή ονειρευόταν να γίνει γυναίκα-βαμπίρ και τα κατάφερε! Ο λόγος για τη Μαρία Χοσέ Κριστέρνα που παρουσίασε τον ίδιο της τον εαυτό σε έκθεση με τατουάζ στο Μοντερέι. Η 35χρονη Μεξικανή με τα άπειρα τατουάζ, τα δεκάδες piercing της και τα κέρατα από τιτάνιο που έχει δημιουργήσει στο μέτωπό της σίγουρα αποτελεί ένα ξεχωριστό θέαμα.

PostHeaderIcon Ακινητοποίησε πούλμαν για ένα… αυτόγραφο!

 
«Μπλόκο» σε διερχόμενο πούλμαν, που μετέφερε την αποστολή του Αμβούργου, έστησε Γερμανίδα αστυνομικός… για να πάρει ένα αυτόγραφο από το μεγάλο ίνδαλμά της, Μλάντεν Πέτριτς…

Όλοι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του συλλόγου ανησύχησαν, φοβούμενοι κάποιο πρόστιμο.

Οι φόβοι τους όμως δεν επιβεβαιώθηκαν, καθώς από τη μηχανή κατέβηκε μία νεαρή αστυνομικός και παρακάλεσε με πολύ ευγενικό τρόπο για ένα αυτόγραφο διά χειρός Μπλάντεν Πέτριτς.

PostHeaderIcon Ένα facebook για ...γυμνιστές

 
Οι κανόνες για τους χρήστες του Skinbook είναι σαφείς: Απαγορεύονται οι πορνογραφικές εικόνες και οι γυμνές φωτογραφίες χωρίς κεφάλι. Επίσης, απαγορεύονται τα ενοχλητικά, προσβλητικά ή σεξουαλικού περιεχομένου σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες των ανθρώπων.

PostHeaderIcon Προφυλάξτε τα μάτια σας απο τον υπολογιστή

 
Όλοι μας περνάμε αρκετές ώρες στον υπολογιστή, είτε λόγω δουλειάς…
είτε λόγω παιχνιδιού, είτε βλέποντας ταινίες, είτε χαζεύοντας στο facebook. Μερικές φορές όμως κουράζονται τα μάτια και χρειαζόμαστε επειγόντως ένα διάλειμμα.
Τι πρέπει να κάνουμε λοιπόν πλέον για να τα προστατέψουμε και να μην έχουμε προβλήματα στο μέλλον;


PostHeaderIcon Τεστ-«επανάσταση» κατά του καρκίνου του εντέρου

F1C9A51C6B6A175025EFC5300AF13712 
Ακόμα και τρεις χιλιάδες ζωές το χρόνο μπορεί να σώζει ένα νέο τεστ για τον καρκίνο του εντέρου που πήρε το «πράσινο φως» για συνέχιση των δοκιμών από την αρμόδια επιτροπή της Βρετανίας. 

Το τεστ που ονομάζεται «ευέλικτη σιγμοειδοσκόπηση» (flexible sigmoidoscopy) επιτρέπει στους γιατρούς να δουν το τοίχωμα του εντέρου και να απομακρύνουν μικρούς όγκους που ενδεχομένως να εξελιχθούν σε καρκίνο.

PostHeaderIcon Εξέδωσε οδηγό συμβουλών για... παιδόφιλους!

 

Σε δύο χρόνια υπό επιτήρηση καταδικάστηκε ο Αμερικανός Φίλιπ Γκριβς, ο οποίος έγραψε έναν οδηγό συμβουλών στους παιδόφιλους. Ο Γκριβς δήλωσε αμετανόητος στο δικαστήριο, για την κατηγορία διανομής άσεμνου υλικού που απεικονίζει ανήλικους να προχωρούν σε άσεμνες πράξεις.


PostHeaderIcon Μάνα και κόρη κακοποιούσαν σκυλιά!

Μάνα και κόρη κακοποιούσαν σκυλιά! 
Επτά αθώες ψυχούλες ταλαιπωρήθηκαν αφάνταστα και χτυπήθηκαν αλύπητα στα χέρια μιας μάνας, η οποία τα κακοποιούσε μαζί με την κόρη της.

Οι γείτονες άκουγαν κάθε βράδυ το κλάμα των ζώων και τις κραυγές αγωνίας, αλλά αδιαφορούσαν. Πήγαν στην Αστυνομία να καταγγείλουν το συμβάν όχι από φιλευσπλαχνία, αλλά επειδή έχαναν τον ύπνο τους.

PostHeaderIcon SAP Hellas: Προσφέρει δωρεάν εκπαίδευση για τους “Future Leaders”

Δωρεάν εκπαίδευση στις λύσεις της, στους νέους και τις νέες που έχουν κάνει αίτηση συμμετοχής στον πρώτο και το δεύτερο κύκλο του προγράμματος “Future Leaders” της Hay Group, η οποία υλοποιείται σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας - MBA International), θα προσφέρει η SAP Hellas.


PostHeaderIcon Στο 57,7% οι πιθανότητες χρεοκοπίας της Ελλάδας

http://www.faretra.gr/images/1_z5t8p.jpg 
Στην κορυφή της λίστας με τα κράτη που εμφανίζουν το μεγαλύτερο κίνδυνο να κηρύξουν πτώχευση στα επόμενα πέντε χρόνια παραμένει η Ελλάδα, σύμφωνα με την Έκθεση για το Κρατικό Χρέος, που συντάσσεται από την εξειδικευμένη εταιρεία CMA Datavision Bonds, που εδρεύει στη Νέα Υόρκη.


PostHeaderIcon Ουδέτερος ο Αμερικανός πρέσβης για τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο

Αποφεύγοντας να καταδικάσει τις υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω από κατοικημένα ελληνικά νησιά και της συχνά προκλητικής αποστολής τουρκικών πολεμικών πλοίων εντός των εθνικών χωρικών υδάτων (“certain waters”), ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Daniel Smith εμφανίζεται σε συνέντευξή του στην Καθημερινή να μην αντιλαμβάνεται τον καθημερινό ακήρυκτο πόλεμο στο Αιγαίο (“αν και το τι ακριβώς συμβαίνει δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο στους τρίτους”!) και επιλέγει την εποικοδομητική ασάφεια σε ό,τι αφορά το Καστελλόριζο και την ιδιότυπη γεωγραφική διαφοροποίηση που επιχείρησε πρόσφατα ο Ahmet Davutoglu όταν δήλωσε ότι το ελληνικό ακριτικό νησί δεν βρίσκεται στο Αιγαίο, αλλά στη Μεσόγειο.

PostHeaderIcon Η Χαβάη κινδυνεύει από το τσουνάμι της Ιαπωνίας

Η Χαβάη κινδυνεύει από το τσουνάμι της Ιαπωνίας 
Ερευνητές από τη Χαβάη εξέφρασαν την ανησυχία τους για το γεγονός, πως οι ακτές του Ειρηνικού Ωκεανού, κινδυνεύουν να «χτυπηθούν» από τα συντρίμμια που άφησε το τσουνάμι της Ιαπωνίας, τα οποία επιπλέουν στη θάλασσα. 

Οι ερευνητές δημιούργησαν ένα εξομοιωτή, ο οποίος δείχνει την πορεία που έχουν πάρει σκεπές, λάστιχα, χημικά και δέντρα, τα οποία επιπλέουν στη θάλασσα μετά τον
καταστροφικό σεισμό και το τσουνάμι από τα οποία επλήγη η Ιαπωνία στις 11 Μαρτίου.
Σύμφωνα με την έρευνα, αυτά θα δημιουργήσουν ένα «τεράστιο νησί» όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, το οποίο θα φτάσει αρχικά δίπλα στη Χαβάη και έπειτα στις ακτές του Όρεγκον της Ουάσινγκτον αλλά και την Καλιφόρνια, μέχρι το 2014.
Όπως τόνισε ο επικαφαλής της έρευνας, Νικολάι ΜΑξιμένκο, τα συντρίμμια αυτά θα ακολουθήσουν και αντίστροφη πορεία και θα επιστρέψουν ξανά προς τη Χαβάη.


PostHeaderIcon Νέος σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Ιαπωνία – Προειδοποίηση για τσουνάμι

 
Για τσουνάμι ύψους ενός μέτρου η προειδοποίηση
- Στην ίδια επαρχία βρίσκεται και η πόλη Σεντάι που καταστράφηκε στις 11 Μαρτίου
- Σε συναγερμό οι αρχές, αγωνία για τη Φουκουσίμα
- Ομαλή σεισμική ακολουθία δηλώνει ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών

PostHeaderIcon Μακελειό σε σχολείο στη Βραζιλία

 Μακελειό σε σχολείο στη Βραζιλία
Ένοπλος εισέβαλε νωρίτερα σήμερα σε σχολείο στο Ρίο Ντε τζανέιρο και άνοιξε πυρ εναντίον παιδιών..σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο τηλεοπτικός σταθμός GloboTV μετέδωσε ότι εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και 15 τραυματίσθηκαν. Στη συνέχεια ο δράστης, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα, αυτοκτόνησε.

PostHeaderIcon Δραματική διάσωση από φλεγόμενο κτίριο στη Χαλκοκονδύλη

 
Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης στο πρώην ξενοδοχείο «Τεγέα» επί της οδού Χαλκοκονδύλη 44.

Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε έξι άτομα (μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα από τον 8ο όροφο).

PostHeaderIcon Καταδίκη 12 μήνες φυλάκιση για τον Π. Ψωμιάδη - Τίθεται σε αργία αυτόματα ο Περιφερειάρχης

 

"Έδρασα καθ' όλα νόμιμα" δήλωσε στην απολογία του ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, αρνούμενος κάθε κατηγορία.

Από τις 9 το πρωί στην αίθουσα του Πενταµελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης κατέθεσαν οι μάρτυρες και των δύο πλευρών, ενώ το μεσημέρι, λίγο πριν τις 4, ολοκληρώθηκε και η τοποθέτηση του εισαγγελέα που ζήτησε να κριθεί ένοχος.

PostHeaderIcon Βάση στο φεγγάρι θέλει να χτίσει η Ρωσία

Μέσα σε δύο δεκαετίες από τώρα θα έχει χτιστεί η αστροναυτική βάση της Ρωσίας στο φεγγάρι, η οποία θα στοχεύει στο να ξεκινήσει από κει μια επανδρωμένη αποστολή στον Άρη.

Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν αποκάλυψε τα σχέδια της κυβέρνησης σε Συνέδριο με αφορμή τον εορτασμό των 50 χρόνων από το ταξίδι του ρώσου αστροναύτη Γιούρι Γκαγκάριν στο διάστημα.
 

PostHeaderIcon ΠΑΤΡΑ: Βίαζε 13χρονο... με απορρυπαντικό

Ενοχος για αποπλάνηση και βιασμό ανηλίκου κατά εξακολούθηση κρίθηκε εβδομηνταπεντάχρονος παντοπώλης από τον Πλάτανο Ναυπακτίας. Ο Αντώνης Πλατανιώτης καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Πάτρας σε δώδεκα χρόνια φυλάκιση, έξι λιγότερα από ό,τι είχε καταδικαστεί πρωτόδικα και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για πέντε έτη. Το γεγονός της μείωσης της ποινής δεν ικανοποίησε ιδιαίτερα τους συγγενείς του θύματος αλλά και το σύνολο της κοινής γνώμης που παρακολούθησε την ακροαματική διαδικασία.

PostHeaderIcon Το ζώδιο σας σήμερα Παρασκευή 8 Απριλίου

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Παρασκευή 8 Απριλίου 
Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου).Σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν την εξέλιξη της ζωής σας σε κάθε τομέα διακινούνται αυτή την περίοδο. Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να μετρήσει τα πράγματα και να διερευνήσει σε βάθος τις συνθήκες υλοποίησης τους. Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο σας. όσο και αν οι ευκαιρίες δείχνουν δελεαστικές εσείς παραμείνετε επιφυλακτικοί.

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 08/04/2011

 Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες νεφώσεις, άνοδο της θερμοκρασίας, αλλά και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή 8 Απριλίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 25 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 8 έως 24, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 26 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

PostHeaderIcon Καλό ξεκίνημα ρε...



Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin