Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

PostHeaderIcon ο ανθρωπος του μοχθου !



PostHeaderIcon Το τζίντζερ μπορεί να έχει αντικαρκινικές ιδιότητες

 
 
Συμπληρώματα τζίντζερ φαίνεται να μειώνουν ορισμένους δείκτες φλεγμονής στο παχύ έντερο, αναφέρει νέα έρευνα, που δημοσιεύεται στο περιοδικό ‘Cancer Prevention Research’. Η έρευνα αποτελεί αρχικό βήμα προς την κατεύθυνση της διερεύνησης της ενδεχόμενης επίδρασης των συστατικών του τζίντζερ στην πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου.
Πολλές έρευνες στην καλλιέργεια κυττάρων έδειξαν ότι το τζίντζερ είναι αντιφλεγμονώδες, δήλωσε η ερευνήτρια Suzanna M. Zick, του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν, στο Ann Arbor.
Άλλες έρευνες σε ποντίκια έδειξαν ότι το τζίντζερ μπορεί ενδεχομένως να βοηθά στην πρόληψη δημιουργίας όγκων όταν χορηγείται σε ζώα που εκτίθενται σε χημική ουσία που προκαλεί καρκίνο παχέος εντέρου.


PostHeaderIcon Πώς θα καθαρίζετε τους βαμμένους τοίχους


Οι βαμμένοι τοίχοι θέλουν τακτικό καθάρισμα, κυρίως γιατί λερώνονται εύκολα από πολλές αιτίες. Αν κάνετε ρουτίνα, το ελαφρό καθάρισμα τους, θα πετύχετε να έχουν πάντα μια όψη φρεσκάδας και θα καθυστερήσετε το βαθύ τους καθάρισμα ή το συχνό βάψιμό τους.

Συνήθως οι τοίχοι είναι βαμμένοι είτε με πλαστικές μπογιές είτε με λαδομπογιές. Οι πλαστικές μπογιές είναι μπογιές με βάση το νερό. Είναι εύκολο να πλυθούν, αφού περάσει κάποιο διάστημα από την περίοδο βαφής και στεγνώσουν καλά στον τοίχο. Οι λαδομπογιές είναι μπογιές με βάση το λάδι, είναι ανθεκτικές και πλένονται επίσης. Μπορείτε να καθαρίσετε τους βαμμένους τοίχους σας με απορρυπαντικά  γενικής χρήσης.


PostHeaderIcon Επιμένουμε και στηρίζουμε τα Ελληνικά προϊόντα



Στην προσπάθειά μας αυτή συγκεντρώσαμε κάποιες σειρές βασικών ελληνικών προϊόντων και ζητάμε από εσάς να μας βοηθήσετε να εμπλουτίσουμε τη λίστα μας…

Απορρυπαντικά πλυντηρίου
Planet, Εύρηκα Mασσαλίας, Drollio (Σκλαβενίτης). Επίσης κυκλοφορούν ταμπλέτες αλάτι για το πλυντήριο ρούχων μάρκας ΕΥΡΗΚΑ και Πλυντηρέξ

Για πλυντήριο πιάτων
ταμπλέτες Planet και υγρό Εύρηκα

Μαλακτικό ρούχων
Planet, Drollio (Σκλαβενίτης)

Υγρά πιάτων
Planet, Trylet, Eύρηκα
Υγρό τζαμιών
Planet

PostHeaderIcon Καταστρεπτική Καλημέρα ...



PostHeaderIcon Το ζώδιο σας σήμερα Παρασκευή 14 Οκτωβρίου

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Τρίτη 4 Οκτωβρίου 

Ζυγός
(24 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου). Γεμάτη επαφές και επικοινωνία η ημέρα και αυτό μπορεί να είναι ή θετικό αν το αξιοποιήσετε με μέτρο ή να σας οδηγήσει σε διάσπαση και να σας κουράσει. Αν σκέφτεστε το Σαββατοκύριακο να ταξιδέψετε ή να μετακινηθείτε κάντε το, μιας και θα σας χαλαρώσει και θα σας γεμίσει τις μπαταρίες. Δώστε προσοχή σε συμβόλαια και νομικές διαδικασίες. 
 
Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου). Συζητήσεις και επαφές με συνεργάτες ευνοούν σήμερα την προώθηση σημαντικών στόχων σας στον επαγγελματικό τομέα. Η δε δύσκολη όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας σάς εφιστά την προσοχή σε εξαπατήσεις και χαώδεις συζητήσεις που δεν περιέχουν καμία ρεαλιστική δομή. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα υγείας. 
 

PostHeaderIcon Μαμά σήμερα να μαγειρέψεις : Κοτόπουλο φρικασέ

Kotopoulo-frikase 
 

Υλικά


  • 1 (γύρω στο 1,5 κιλό) κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
  • 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια (με τα φύλλα τους)
  • 1 κιλό αντίδια
  • 2 κ.σ. άνηθος
  • 2 αυγά
  • 1 ζουμερό λεμόνι (χυμός)
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι


PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 14/10/2011

 
Σταδιακή επιδείνωση του καιρού στα ηπειρωτικά καθώς επίσης στα βόρεια και δυτικά τμήματα του Αιγαίου με βροχές και τοπικές καταιγίδες και καλό καιρό στο υπόλοιπο Αιγαίο περιμένουμε την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας και από αργά το βράδυ σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με σχετικά χαμηλό υψόμετρο.

Η θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 7 έως 17 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 12 έως 26 βαθμούς, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 13 έως 25 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 14 έως 24 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και από το απόγευμα μέτριοι. Στο Ιόνιο θα πνέουν νότιοι – νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο Βόρειο Ιόνιο ισχυροί.

Παροδικές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με τοπικές βροχές στα βόρεια και τα δυτικά τμήματα του νομού περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Αυξημένες νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι.
  

PostHeaderIcon Καλημέρα



Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin