Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 12/10/2011


Βροχές και καταιγίδες στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη με βαθμιαία βελτίωση και καλό καιρό, με άνοδο της θερμοκρασίας στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 6 έως 21 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 8 έως 23 βαθμούς, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 9 έως 22 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 15 έως 22 βαθμούς.


Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι – βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς.


Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί ασθενείς στο Σαρωνικό και μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό με γρήγορη εξασθένηση.


Παροδικές νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι με σταδιακή εξασθένηση.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow by Email

Follow my blog with bloglovin