Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Εκθέσεις στο αεροδρόμιο...

 
 
Σε ένα σύγχρονο μουσείο για εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως, μετατρέπεται ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, μετά τη συνεργασία του με το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, στο πλαίσιο της οποίας σε ειδικό εκθεσιακό χώρο του αεροδρομίου θα παρουσιάζονται ανά περιόδους αποσπάσματα από μεγάλες περιοδικές εκθέσεις ή από τις μόνιμες συλλογές του Μουσείου.

    Η πρώτη παρουσίαση αφορά στη μόνιμη έκθεση του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης με τίτλο "Σκηνές από την Καθημερινή Ζωή στην Αρχαιότητα", η οποία θα διαρκέσει από τις 17 Ιανουαρίου έως τις 30 Απριλίου 2011.

    Η έκθεση προσκαλεί τον επισκέπτη σ' ένα συνοπτικό ταξίδι στο χώρο και το χρόνο. Ξεκινώντας από τον κόσμο των θεών, των ηρώων και του Έρωτα, ο θεατής συνεχίζει την περιήγησή του στον κόσμο των ανθρώπων και παρακολουθεί τις δραστηριότητες των γυναικών στον ιδιωτικό χώρο, και των ανδρών στον ιδιωτικό και τον δημόσιο χώρο, τη θρησκευτική και την επέκεινα ζωή, στο βασίλειο του Κάτω κόσμου.

    Η παρουσίαση της έκθεσης «Σκηνές από την Καθημερινή Ζωή στην Αρχαιότητα» θα πραγματοποιηθεί στο επίπεδο αφίξεων του αεροδρομίου (είσοδος 1) ενώ ο χώρος είναι προσβάσιμος για όλους τους επιβάτες και επισκέπτες του αεροδρομίου και παραμένει ανοικτός καθημερινά και καθόλη τη διάρκεια του 24ώρου.

πηγή : ana-mpa

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin