Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Έκθεση «Εξecoνομώ Expo 2011»

 
Έκθεση για τα προιόντα και τις υπηρεσίες που αφορούν το Κρατικό Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄οίκον» θα διεξαχθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ Συντάγματος από τις 28 Φεβρουαρίου μέχρι τις 2 Μαρτίου 2011.
Η έκθεση, με την ονομασία «Εξecoνομώ Expo 2011», στοχεύει στην παρουσίαση και την ενημέρωση του κοινού για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα των εμπλεκόμενων εταιρειών και τις παρεμβάσεις τους για την εξοικονόμησης ενέργειας στον οικιακό κτιριακό τομέα.

Ειδικότερα, σκοπός της διοργάνωσης είναι να γνωρίσει ο πολίτης τις παρεμβάσεις για την εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια αλλά και να τον ευαισθητοποιήσει στα θέματα εξοικόμησης ενέργειας.

Στόχος του Προγράμματος είναι η μείωση των ενεργειακών αναγκών των παλαιών κτιρίων που χρησιμοποιούνται για κατοικία,η μείωση της ενεργειακής σπατάλης και η εξοικονόμηση χρημάτων, καθώς και η μείωση των εκπομπών ρύπων.

Στην έκθεση που διοργανώνεται από την Vertical Communications καλούνται να συμμετάσχουν εταιρείες κουφωμάτων, ηλιακής ενέργειας, υαλοπινάκων, θερμομονώσεων, εγκαταστάτες λεβητών, εγκαταστάτες φυσικού αερίου, τράπεζες, τεχνικοί σύμβουλοι, τεχνικές εταιρείες μονώσεων και εταιρείες χρωμάτων βερνικιών.

πηγή : econews

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin