Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Μάικλ Ντάγκλας: Μάλλον νίκησα τον καρκίνο

Ο Michael Douglas ανακοίνωσε σε συνέντευξη του πως ο όγκος που είχε στον λαιμό έχει εξαφανιστεί, μετά την εντατική θεραπεία με χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες που υποβλήθηκε.
 
Ο διάσημος ηθοποιός τόνισε επίσης στην συνέντευξη του αυτή πως ερευνά το αν θα μπορούσαν οι γιατροί του να έχουν εντοπίσει νωρίτερα τον καρκίνο, καθώς όπως αποκάλυψε ο ίδιος άρχισε να νιώθει ότι κάτι πάει στραβά τον περασμένο Ιανουάριο, όμως ο καρκινοειδής όγκος διαγνώστηκε μόλις τον Αύγουστο.

Επίσης, ο Douglas αποκάλυψε ο όγκος σχηματίστηκε κάτω από τη γλώσσα του, πράγμα που είναι ασυνήθιστο. Ακόμη τόνισε ότι σκοπεύει να αλλάξει τις συνήθειες του, και να μείνει μακριά από το αλκοόλ και τον καπνό, διότι πρόκειται για δύο ουσίες που μάλλον βοήθησαν τον όγκο να αναπτυχθεί.

Ο Michael Douglas αναφέρθηκε και στην σύζυγο του Catherine Zeta Jones, τονίζοντας ότι στάθηκε σαν βράχος σε όλη την διάρκεια της θεραπείας του.

Ο M. Douglas σκοπεύει να παρευρεθεί με την C. Zeta Jones στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών. Ο ηθοποιός είναι υποψήφιος για το βραβείο β ανδρικού ρόλου, για τον ρόλο του στην ταινία "Wall Street: Money Never Sleeps".
Πάντως, ο Michael Douglas επανέρχεται δυναμικά στον κινηματογράφο, μετά την περιπέτεια του με τον καρκίνο, καθώς προετοιμάζεται να υποδυθεί τον Liberace, στην βιογραφική ταινία για τον πιανίστα. Στην ταινία αυτή θα παίζει και ο Matt Damon.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin