Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon ΠΑΤΡΑ: Στο εδώλιο γυναικολόγος... για βιασμό την ώρα της έκτρωσης


την καταγγελία σε βάρος ενός μαιευτήρα από την Αμαλιάδα για βιασμό που πρωτόδικα καταδικάστηκε σε κάθειρξη 10 ετών εξετάζουν οι δικαστές του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πατρών. Στο Δικαστήριο κατέθεσαν οι πρώτοι μάρτυρες, όμως η ακροαματική διαδικασία διεκόπη για τις 21 Ιανουαρίου. 

Ο γιατρός είχε κατηγορηθεί από μία πελάτισσά του Αλβανικής καταγωγής πως την βίασε μέσα στο ιατρείο του. Η γυναίκα είχε μεταβεί στο ιατρείο στις 20 Απριλίου 2001 προκειμένου να υποβληθεί σε έκτρωση επειδή είχε λάβει αντιβιοτικά φάρμακα και φοβόταν για την υγεία του εμβρύου. 

Αφού της χορηγήθηκε αναισθητικό, ο κατηγορούμενος προχώρησε στην διακοπή της κύησης και εκμεταλλευόμενος την επίδραση του αναισθητικού την βίασε. Μάλιστα έξω από το ιατρείο περίμεναν τόσο ο σύζυγός της όσο και οι εργοδότες της στους οποίους και είχε γνωστοποιήσει την διακοπή της κύησης. 

Η νεαρή ισχυρίζεται ότι εκτός των άλλων βγαίνοντας από το ιατρείο το πρόσωπό της ήταν καλυμμένο με κραγιόν, αφού ο γιατρός τη φιλούσε όσο ήταν ναρκωμένη. Ο γιατρός από την πλευρά του αρνείται τα πάντα.

πηγή : dete

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin