Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 14/01/2011


Τοπικές βροχές και καταιγίδες στις Νότιες Κυκλάδες και την Κρήτη με σταδιακή βελτίωση και καλό καιρό στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας περιμένουμε την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 3 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 5 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 17 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 8 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.



Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί μέτριοι και το πρωί ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Δυτικό Κρητικό ισχυροί. Στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στα βόρεια ισχυροί.



Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι με βαθμιαία εξασθένηση.



Παροδικές νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Πηγή: meteo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin