Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Το Facebook ξεπερνά τη Yahoo και γίνεται ο τρίτος μεγαλύτερος ιστοχώρος του κόσμου



Αυτό που ήταν μάλλον θέμα χρόνου να συμβεί πραγματοποιήθηκε, με το Facebook να καταφέρνει τελικά να προσπεράσει τη Yahoo και να γίνει ο τρίτος μεγαλύτερος ιστοχώρος του πλανήτη. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας Comscore, οι επισκέπτες του Facebook το Νοέμβρη έφτασαν τα 648 εκατομμύρια, ξεπερνώντας για πρώτη φορά τους ιστοχώρους της Yahoo που έμειναν στα 630 εκ. επισκέπτες.


image
Επόμενος στόχος της δημοφιλούς υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης είναι να φτάσει τη Microsoft που παραμένει σταθερά στη δεύτερη θέση, έχοντας 869 εκ. επισκέπτες παγκοσμίως κατά τον περασμένο μήνα. Την πρώτη θέση, όπως είναι αναμενόμενο, καταλαμβάνει η Google, με 970 εκ. επισκέπτες κατά το ίδιο διάστημα στο σύνολο των ιστοχώρων της.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο ρυθμός αύξησης των επισκεπτών του Facebook είναι ο ταχύτερος σε σχέση με τους άλλους δύο και δείχνει πως θα συνεχίσει να μεγαλώνει στο προσεχές διάστημα. Αν σε αυτό συνυπολογίσουμε την σημαντική άνοδο της Microsoft τους τελευταίους μήνες καθώς και την αντίστοιχη στασιμότητα της Google, δεν είναι αβάσιμο να περιμένουμε στο προσεχές μέλλον ενδιαφέρουσες διακυμάνσεις και – γιατί όχι – ακόμη και εντυπωσιακές ανατροπές.

Πηγή: freeweird.com - TechSpot


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin