Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Ωράριο Αρχαιολογικών Χώρων, Μουσείων και Μνημείων του Κράτους

 
Καθορίζεται ωράριο λειτουργίας 08:30 – 15:00 των Αρχαιολογικών Χώρων, Μουσείων και Μνημείων του Κράτους, ως την 31η Μαρτίου 2011, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στους πίνακες που ακολουθούν. Διευκρινίζεται ότι η προσέλευση των επισκεπτών επιτρέπεται έως και δεκαπέντε λεπτά πριν τη λήξη του ωραρίου.

Όλοι οι Αρχαιολογικοί Χώροι, τα Μουσεία και τα Μνημεία του Κράτους παραμένουν κλειστά κατά την 25η και 26η Δεκεμβρίου, 1η Ιανουαρίου και 25η Μαρτίου, επίσημες αργίες του Κράτους.

Τις ημέρες των Θεοφανείων κα της Καθαράς Δευτέρας, οι Αρχαιολογικοί Χώροι, τα Μουσεία και τα Μνημεία του Κράτους θα λειτουργούν με το ωράριο που ορίζεται στην πρώτη παράγραφο. Όσα Μουσεία παραμένουν κλειστά κάθε Δευτέρα λόγω καθαρισμού, κατά τις ανωτέρω αργίες θα λειτουργούν κανονικά για το κοινό.

Κάθε επιμέρους ρύθμιση για τη λειτουργία των Αρχαιολογικών Χώρων, Μουσείων και Μνημείων του Κράτους κατά παρέκκλιση και πέραν του καθορισμένου ωραρίου, όπως αυτό αναφέρεται στους πίνακες, θα ανακοινώνεται με σχετικό δελτίο τύπου.

πηγή : touristnews.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin