Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

 
Αγωνία και απόγνωση για 110 ηλικιωμένους στο Γηροκομείο Αθηνών, οι οποίοι μέχρι σήμερα Δευτέρα θα πρέπει να έχουν αδειάσει 2 πτέρυγες του ιδρύματος. Αιτία, η αναστολή λειτουργίας τους λόγω έλλειψης του νοσηλευτικού προσωπικού.

Η πραγματική αιτία φαίνεται από τον πόλεμο... μηνύσεων που έχουν ανοίξει από το 2004 ο πατήρ Προκοπίος Μπούμπας και ο Αρχιμανδρίτης Βασ. Δρόσος ,ο πρώην και ο νυν πρόεδρος , που......
αφορούν τον παράνομο διορισμό είκοσι και πλέον ατόμων στο ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ και κακοδιαχείριση των χρημάτων καθώς και της ακίνητης περιουσίας τα τελευταία χρόνια. Εξέταση ορκωτών ελεγκτών καταδεικνύει το συγκερκιμένο πρόβλημα στη διαχείριση.

Αν παρακολουθήσετε την ρητορική του ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ, θα καταλάβετε ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο του παπαδαριού να ΄΄ απελευθερωθούν ΄΄ συγκεκριμένα οικόπεδα φιλέτα, ειδικά αυτό των 55 στρεμμάτων στο Μαρούσι, ώστε να ΄΄ορθοποδήσει΄΄ το ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ.
Θέλουν μ'αυτό τον τρόπο να πιέσουν την κυβέρνηση να κάνει τα στραβά μάτια σε υπόθεση νέου Βατοπεδίου.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του Γηροκομείου, το ίδρυμα έχει περιέλθει σε οικονομικό αδιέξοδο εξαιτίας της δραματικής μείωσης των εσόδων από τα ενοίκια και από τα τροφεία που καταβάλλουν ορισμένοι γέροντες.
Τώρα αν 1,2 εκατομμύρια ευρώ τον μήνα, από τα ενοίκια που λαμβάνει το Γηροκομείο δεν φτάνουν, σίγουρα υπάρχει πρόβλημα.

Από την πλευρά της η Νομαρχία κάνει λόγο για υπεράριθμο προσωπικό, αλλά και για κακή διαχείριση των μεγάλων δωρεών που κατά καιρούς έχει δεχτεί το ίδρυμα.


Πηγή :  ksipnistere

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin