Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Honda Civic: Νέο πρωτότυπο στο Detroit!Εκτός από τη Ford, στην επερχόμενη έκθεση του Detroit (τον Ιανουάριο του 2011), πολύ δυναμική παρουσία θα έχει και η Honda με το πρωτότυπο Civic. 
Το συγκεκριμένο σκίτσο που βλέπετε, αποτελεί ουσιαστικά το preview του πρωτότυπου που θα δούμε στην έκθεση NAIAS του 2011 (ή North American International Auto Show). Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία, το concept θα αποτελεί ουσιαστικά μια μελέτη (ή μια έκδοση προ-παραγωγής αν θέλετε) για το πως θα είναι η επόμενη γενιά του μικρομεσαίου μοντέλου της Honda. Να πούμε εδώ ότι η έκδοση παραγωγής το πιθανότερο είναι να παρουσιαστεί μέσα στο 2011. 

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, το εμπρός μέρος του πρωτότυπου Civic θα θυμίζει αρκετά μια πιο εντυπωσιακή εξέλιξη του ευρωπαϊκού Civic, ενώ το προφίλ του θυμίζει σε μεγάλο βαθμό το Accord Coupe που κυκλοφορεί στην αμερικάνικη αγορά. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ελαφρώς αυξημένες αναμένεται να είναι και οι διαστάσεις του νέου μοντέλου, αλλά περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε στις επόμενες μέρες.

Πηγή: e-go.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow by Email

Follow my blog with bloglovin