Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 30/12/2010

 

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, με εξαίρεση μόνο τη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν λίγες τοπικές βροχές περιμένουμε την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 έως 8 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 1 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από -1 έως 10 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 12 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 7 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5-6 μπ. και στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 7 και πρόσκαιρα στα νότια 8 μπ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και στο Νότιο Ευβοϊκό ισχυροί αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 8 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.
 
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin