Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Πιλότος αναφέρει επισήμως ΑΤΙΑ...

  
Η αεροπορική εταιρεία Ryanair, επιβεβαίωσε ότι στις 22 Δεκεμβρίου ο πιλότος της πτήσης  FR1397 ανέφερε ένα ΑΤΙΑ στην αρμόδια πολιτική αεροπορία, αφού οι επιβάτες της πτήσης είχαν τραβήξει συνταρακτικές φωτογραφίες μέσα από το αεροσκάφος περίπου 200 χιλιόμετρα απο το Όσλο.
 
  Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε: «Η Ryanair επιβεβαιώνει ότι ο πιλότος της πτήσης  FR1397 από το αεροδρόμιο Rygge του Όσλο προς το Gatwick του Λονδίνου, ανέφερε επισήμως την θέαση ενός  Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο 200 χλμ. νότια από τη νορβηγική πρωτεύουσα! Το πλήρωμα αντιλήφτηκε το ΑΤΙΑ, αφού το είχαν πρώτοι εντοπίσει οι επιβάτες και είχαν αρχίσει να το φωτογραφίζουν.
Η Ryanair έχει δώσει τις εικόνες στις αρχές πολιτικής αεροπορίας σε όλη την Ευρώπη σε μια προσπάθεια να διασφαλιστεί η αναφορά περαιτέρω θεάσεων.
Η Ryanair δεν σχολιάζει φήμες ή εικασίες και δεν συμφωνεί με τους ισχυρισμούς ότι το ΑΤΙΑ ήταν μια δοκιμαστική πτήση που έλαβε χώρα πριν τις 24 Δεκεμβρίου. Αυτό είναι ένα θέμα που θα εξεταστεί από τις αρμόδιες αρχές.»
 
  Οι ειδικοί πάντως επιβεβαίωσαν πως είχαν λάβει μια σειρά παρόμοιων αναφορών και ότι τέτοιες θεάσεις δεν είναι ασυνήθιστες για την συγκεκριμένη περιοχή αυτήν την εποχή του χρόνου με έναν αυξανόμενο αριθμό παρόμοιων θεάσεων να αναφέρονται μέχρι και την 25η  Δεκεμβρίου.
 
πηγή : anoixtomualos 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin