Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Νέο Δελχί Μπαμπάς για πρώτη φορά στα 94!

 
Είναι 94 ετών, μόλις έγινε πατέρας για πρώτη φορά και υποστηρίζει φυσικά ότι είναι ο πιο μεγάλος μπαμπάς του κόσμου. Ο Ραμτζίτ Ραγκάβ, από την Χαριάνα στη Βόρεια Ινδία, χαρακτηρίζει «δώρο Θεού» την έλευση του γιου του που έφερε πρόσφατα στον κόσμο η σύζυγός του Σακουντάλα Ντέβι, η οποία έχει περάσει τα 50. 

Το ζευγάρι σχεδιάζει τώρα να κάνει και δεύτερο παιδί.
Ο κ. Ραγκάβ είναι αισιόδοξος και πιστεύει ότι θα δει το γιο του να μεγαλώνει: «Θα πεθάνω μόνο εάν με δαγκώσει ένα μαύρο φίδι», λέει χαρακτηριστικά, «και κάτι τέτοιο είναι απίθανο να συμβεί». «Ελάτε να με δείτε σε δέκα χρόνια και θα διαπιστώσετε ότι δεν έχω αλλάξει», προσθέτει ο ινδός υπερήλιξ μπαμπάς ο οποίος αποδίδει το μυστικό της μακροζωίας και της καλής υγείας του στη διατροφή του που αποτελείται από τρία λίτρα γάλα, μισό κιλό αμύγδαλα και μισό κιλό επεξεργασμένο βούτυρο (ghee) την ημέρα.

Ο γιατρός που ξεγέννησε την κυρία Ντέβι αναφέρει ότι στη φύση δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τέτοια ακραία φαινόμενα, αλλά τονίζει ότι είναι αρκετά δύσκολο για μια γυναίκα τέτοιας ηλικίας να έχει υγιή ωάρια. Προσθέτει πάντως ότι ο τοκετός ήταν φυσιολογικός και ότι το μωρό χαίρει άκρας υγείας. Ο κ. Ραγκάβ υποστηρίζει ότι είναι πάνω από 100 ετών, αλλά στα χαρτιά φαίνεται ότι είναι 94 ετών. Σε κάθε περίπτωση σπάει το ρεκόρ ενός συμπατριώτη του, ο οποίος το 2007 σε ηλικία 90 ετών έγινε πατέρας για 21η φορά. 

πηγή : tovima

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin