Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Τα σπίτια του Christian Louboutin

Οι προσωπικοί χώροι του σχεδιαστή σε Παρίσι και Αίγυπτο

Οι σχεδιαστές είναι ιδιαίτεροι άνθρωποι. Δημιουργούν τέχνη και προβάλλουν την ομορφιά, με αποτέλεσμα να επιζητούν να ζουν σε ένα αντίστοιχο περιβάλλον. Έτσι, συνήθως δεν προκαλούν εντύπωση τα ασυνήθιστα σπίτια τους και κυρίως, η διακόσμηση των εσωτερικών τους χώρων.


Χώρος του διαμερίσματός του στο Παρίσι.

Ο Christian Louboutin είναι ένας από αυτούς. Ο 46χρονος σχεδιαστής παπουτσιών, με πελάτισσες όπως η Χάιντι Κλουμ, η Τζούλιαν Μουρ, η Ριάνα, η Κιμ Καρντάσιαν, η Κάιλι Μινόγκ και η Ριζ Γουίδερσπουν, κατέχει αρκετά σπίτια στα οποία μπορεί να ζει και να εμπνέεται.


Παρίσι.


Παρίσι.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παρίσι, οπότε εκεί περνά τον περισσότερο χρόνο του. Το διαμέρισμά του στην Αριστερή Όχθη έχει μεγάλους χώρους και είναι πολύ φωτεινό, με μεγάλα παράθυρα, παράξενα έπιπλα, κι ένα υπέροχο τζάκι.


Παρίσι.

Επιπλέον, στην ιδιοκτησία του έχει ένα μεγάλο κάστρο στην εξοχή της Γαλλίας, το οποίο χαρακτηρίζεται από υπέρμετρη πολυτέλεια. Πανάκριβα χαλιά, τεράστιοι πολυέλαιοι, πόρτες με ανάγλυφα και μπαρόκ επίπλωση –όλα αυτά είναι αρκετά για να εντυπωσιάσουν με την πρώτη ματιά.


Το εσωτερικό του κάστρου του στη γαλλική εξοχή.


Άλλος χώρος του κάστρου που χαρακτηρίζεται από τεράστια χαλιά και πολυελαίους.

Το σπίτι του στην Αίγυπτο είναι αρκετά διαφορετικό. Είναι σχεδόν άδειο και λίγο παράξενο, αλλά ταιριάζει με την ιδιαιτερότητα της χώρας στην οποία βρίσκεται.


Ο σχεδιαστής στο σπίτι του, στην Αίγυπτο. 
 
πηγή : stylista

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin