Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Δημοσκόπηση σε Γαλλία-Γερμανία: Απειλή οι Μουσουλμάνοι…

 
Περίπου το 40 τοις εκατό των Γάλλων και Γερμανών θεωρεί το Ισλάμ ως τη ‘μεγαλύτερη απειλή’, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που δημοσιεύεται σήμερα στη γαλλική εφημερίδα Le Monde.
Στη Γαλλία, το 42 τοις εκατό των ερωτηθέντων απάντησαν ότι τους Μουσουλμάνους τους βλέπουν πρωτίστως ως απειλή παρά ως ‘παράγοντα πολιτιστικού πλούτου’.

Στη Γερμανία, το 40 τοις εκατό των ερωτηθέντων δήλωσε ότι οι μουσουλμάνοι αποτελούν απειλή.

Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων και στις δύο χώρες, δήλωσε ότι οι Μουσουλμάνοι δεν έχουν ενσωματωθεί στις κοινωνίες στις οποίες βιώνουν. Η απάντηση δόθηκε από το 68 τοις εκατό των Γάλλων ερωτηθέντων και από το 75 τοις εκατό των ερωτηθέντων στη Γερμανία.

Ως αιτίας της κακής ενσωμάτωσης των μουσουλμάνων , το 61 τοις εκατό των Γάλλων και το 67 τοις εκατό των Γερμανών αναφέρουν «την άρνησή τους να ενσωματωθούν, ενώ το 40 τοις εκατό των ερωτηθέντων στη Γαλλία και το 34 τοις εκατό στη Γερμανία πιστεύει ότι το θέμα είναι «οι μεγάλες πολιτιστικές διαφορές».

Στη Γαλλία ζουν από πέντε έως έξι εκατομμύρια μουσουλμάνοι, οι οποίοι αποτελούν τη μεγαλύτερη μουσουλμανική κοινότητα στην Ευρώπη. Στη Γερμανία υπάρχουν περί τα τέσσερα εκατομμύρια.

πηγή : echedoros-a

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin