Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 05/01/2011

Νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο και χιόνια στα ορεινά και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο της Δυτικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Στερεάς περιμένουμε την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011. Βροχές θα εκδηλωθούν επίσης από το μεσημέρι και μετά στην Πελοπόννησο και τη Δυτική Κρήτη ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 6 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 3 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 5 έως 9 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 11 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 7 έως 13 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και στο Ιόνιο ασθενείς και στον Πατραϊκό ανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί.

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές από το μεσημέρι και λίγα χιόνια στην Πάρνηθα περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι.

Συννεφιά με πιθανότητα ασθενούς χιονόνερου περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 6 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ανατολικοί ασθενείς.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin