Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Μεγάλα ονόματα σε ταινία για την 11η Σεπτεμβρίου

 
Ο Τζον Γκούντμαν, η Σάντρα Μπούλοκ και ο Τομ Χανκς θα πρωταγωνιστήσουν σε μία ταινία για την 11η Σεπτεμβρίου με τίτλο "Extremely Loud and Incredibly Close" ("Υπερβολικά Δυνατά και Απίστευτα Κοντά") με σκηνοθέτη τον βρετανό Στέφεν Ντάλντρι.

Η ταινία θα αφηγείται την ιστορία ενός 10χρονου αγοριού, του Οσκαρ, ο οποίος χάνει τον πατέρα του (Τομ Χανκς) στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου και αποφασίζει να κάνει ένα ταξίδι για να αντιμετωπίσει την απώλειά του.

Θα αναζητήσει στη Νέα Υόρκη πληροφορίες σχετικά με ένα κλειδωμένο κουτί που άφησε πίσω του ο πατέρας του και στην πορεία του αυτή θα συναντήσει πολλούς ανθρώπους ο καθένας από τον οποίο θα ζει το δικό του δράμα στον απόηχο των επιθέσεων, το οποίο, ωστόσο θα ταυτίζεται ως έναν βαθμό με του αγοριού.

Στην ταινία, ο Γκούντμαν θα υποδύεται έναν θυρωρό στην πολυκατοικία όπου μένει ο μικρός.

Πρόκειται για μία συμπαραγωγή της Warner Bros/Paramount , που θα βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Τζόναθαν Σάφραν Φόερ.

Την κινηματογραφική του μεταφορά θα υπογράφει ο βραβευμένος με Οσκαρ για τον "Φόρεστ Γκαμπ", Ερικ Ροθ.

Ο Ντάλντρι, δημιουργός της ταινίας "Σφραγισμένα Χείλη" ("The Reader") υπολογίζει να ξεκινήσει τα γυρίσματα τον χειμώνα ώστε να έχει ολοκληρωθεί η ταινία όταν θα συμπληρώνονται δέκα χρόνια από τις επιθέσεις.


πηγή : i-reportergr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin