Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Αυτός, αυτή και ο σωµατοφύλακας

 Ο Aλαν Τζόνσον και η γυναίκα του Λόρα σε παλαιότερη εµφάνισή τους -ανάµεσά τους,  µε «αλλοιωµένο» το πρόσωπο ώστε να µην αναγνωρίζεται, ο σωµατοφύλακας που φέρεται  να διατηρούσε σχέση µε τη Λόρα, Πολ Ράις
Το να παραιτείται του αξιώµατός του ένας πολιτικός επειδή πιάστηκε να απατά τη γυναίκα του είναι σύνηθες – τουλάχιστον στις αγγλοσαξονικές χώρες. Το να παραιτείται, όµως, επειδή πιάστηκε η γυναίκα του να τον απατάει, και µάλιστα µε τον σωµατοφύλακά του, ο οποίος διατηρούσε σχέση και µε την προσωπική βοηθό του, αυτό είναι η χαρά των βρετανικών ταµπλόιντ.

Ανακοινώνοντας την περασµένη Πέµπτη την απόφασή του να παραιτηθεί από σκιώδης υπουργός Οικονοµικών των βρετανών Εργατικών, ο Αλαν Τζόνσον επικαλέστηκε προβλήµατα στην προσωπική του ζωή. Αµέσως κυκλοφόρησε ηφήµη πως ο 60χρονος πολιτικός είχε πιαστεί «µε το χέρι στο βάζο µε το γλυκό» – για να το πούµε κοµψά.

Οπως έσπευσαν όµως να ενηµερώσουν τους αναγνώστες τους η «Daily Mail» και η «Sun», τα πράγµατα δεν είναι ακριβώς έτσι: ο Τζόνσον δεν είναι ο απατών, είναι ο απατηµένος. Η επί εικοσαετία σύζυγός του Λόρα φέρεται να διατηρούσε σχέση µε έναν από τους αστυνοµικούς που είχαν αναλάβει τη φύλαξη του Τζόνσον, όταν αυτός ήταν υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας, επί Γκόρντον Μπράουν, από τον Ιούνιο του 2009 έως τον Μάιο του 2010. Ο εν λόγω σαραντάρης σωµατοφύλακας, ο Πολ Ράις, διαζευγµένος και πατέρας ενός παιδιού, έχει τεθεί ήδη από το βράδυ της Παρασκευής σε διαθεσιµότητα. «Τα πάντα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο η σχέση άρχισε όσο ο Ράις ήταν ακόµα µέλος της οµάδας προστασίας του Τζόνσον και από το κατά πόσο η σχέση αυτή εξελισσόταν ενόσω βρισκόταν εν υπηρεσία», δήλωσε στην «Independent» αστυνοµική πηγή. «Αν η σχέση άρχισε όταν πια ο Ράις είχε µετατεθεί στη φύλαξη της (νυν υπουργού Εσωτερικών της κυβέρνησης Κάµερον) Τερίσα Μέι, τότε δεν είναι βέβαιο ότι θα θεωρηθεί πρόβληµα».

άλλες πηγες, πάντως,δηλώνουν πως «ηκαριέρα του Ράις είναι τελειωµένη». Ρόλο στη βεβαιότητά τους ίσως να παίζουν οι πληροφορίες πως οαστυνοµικός διατηρούσε, παράλληλα µε τηΛόρα, σχέση και µε τηνπροσωπική βοηθό τού Τζόνσον, την 50χρονη Τρέισι Γουίντλ, που εµφανίζεταιτώρα «συντετριµµένη από την προδοσία». Το ερώτηµα όµως είναι: για ποιον λόγο ένιωσε την ανάγκη να παραιτηθεί από σκιώδης υπουργός Οικονοµίας (αν και όχι από βουλευτής των Εργατικών) ο Τζόνσον; Κάποιοι λένε πως ήθελε περισσότερο ελεύθερο χρόνο µήπως και να σώσει τον γάµο του – µε τη Λόρα έχουν έναν 10χρονο γιο. Αλλά ηΛόρα εµφανίζεται να έχει ήδη ζητήσει διαζύγιο. Ισως λοιπόν η απάντηση να κρύβεται στον χαρακτήρατου Τζόνσον. ∆εν είναι έναςτυπικός πολιτικός.

Εργάστηκε επί 19 χρόνιαως ταχυδρόµος και για άλλα 10 στο συνδικάτο των ταχυδρόµων προτού εκλεγεί για πρώτη φορά βουλευτής το 1997. Το σκάνδαλο µε τις κοινοβουλευτικές δαπάνες δεν τον άγγιξε και πολλοί τον έβλεπαν να διεκδικεί µετά την εκλογική ήττα του Μπράουν την ηγεσία των Εργατικών. Φίλοι του λένε τώρα πως ένας από τους λόγους που δεν τη διεκδίκησε ήταν ότι δεν άντεχε στη σκέψη να µπειη προσωπική του ζωή στο µικροσκόπιο.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin