Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 24/01/2011

Βροχές που τοπικά στα νότια και στο Ανατολικό Αιγαίο θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται από καταιγίδες, ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της βορειοδυτικής και βορειοανατολικής χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο, περιμένουμε την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011. Το βράδυ τοπικές χιονοπτώσεις αναμένονται και στις υπόλοιπες περιοχές της Β. Ελλάδας με τα φαινόμενα να περιοριζόνται σταδικά στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και να εντείνοται.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 ως 10 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, 4 ως 14 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 4 ως 12 στη Δυτική Ελλάδα, 13 ως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Ισχυροί νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο, με τάση περαιτέρω ενίσχυσης από το απόγευμα. Τοπικά ισχυροί δυτικοί-βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Νεφώσεις με βροχή από το απόγευμα και πιθανόν παροδική καταιγίδα, περιμένουμε την Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 12-13 βαθμούς. Μέτριοι νότιοι-νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι στο Ν. Ευβοϊκό.

Νεφώσεις με βροχή από το απόγευμα και πρόσκαιρη χιονόπτωη από αργά το βράδυ, περιμένουμε την Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 9-10 βαθμούς. Μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin