Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Greenpeace κατά Nike, Adidas & Puma για σκάνδαλα με τοξίνες στην Κίνα

Το εργοστάσιο υφασμάτων του Youngor Group στο Ningbo της Κίνας 


Έρευνα της Greenpeace φέρνει στο φως στοιχεία σύμφωνα με τα οποία, κινεζική εταιρεία προμηθευτών των  Nike, Adidas, Puma και άλλων διεθνών ονομάτων ένδυσης και υπόδησης, μολύνει τον υδροφόρο ορίζοντα της χώρας με χημικά που προσβάλλουν τις ανθρώπινες ορμόνες. Σαν αποτέλεσμα, προβάλλονται ερωτήματα που αφορούν στην ευθύνη που φέρουν οι γνωστές φίρμες για τις συνεργασίες τους και την περιβαλλοντική τους συνείδηση και συμπεριφορά.  

PostHeaderIcon Kαλλιέργεια του μέλλοντος με υψηλά κέρδη η σπιρουλίνα

 
Mια σοβαρή εναλλακτική πρόταση για την εξασφάλιση ενός κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητου εισοδήματος αποτελεί η καλλιέργεια της τροφής του μέλλοντος που ακούει στο όνομα σπιρουλίνα.


PostHeaderIcon Το super market του μέλλοντος...;

 
 
Έναν πρωτότυπο super market δημιούργησε η Κολοσσιαία Βρετανική αλυσίδα super market Tesco.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας, η οποία κατέχει την δεύτερη θέση στην προτίμηση των Νοτιοκορεατών, δημιούργησαν ένα Virtual super market σε Μετρό στη Νότια Κορέα.

PostHeaderIcon Εκρήξεις σε αγωγούς φυσικού αερίου στη Συρία

 

 Κάτοικοι έκαναν γνωστό πως εκρήξεις βομβών προκάλεσαν σήμερα ζημιές σε δύο μικρούς αγωγούς φυσικού αερίου στην ανατολική Συρία, προσθέτοντας πως πρόκειται για την πρώτη επίθεση κατά της ενεργειακής δομής της χώρας αφότου άρχισε, πριν από τέσσερις μήνες, η εξέγερση κατά της εξουσίας του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ.

PostHeaderIcon To παιδί - μαγνήτης!

 

Ο Πάολο Ντέιβιντ Αμορίμ δεν είναι σαν όλους τους άλλους 11χρονους. Έχει μπερδέψει τους γιατρούς καθώς έχει τη μοναδική ιδιότητα να έλκει πάνω στο σώμα του μεταλλικά αντικείμενα.
Ο πατέρας του ανακάλυψε αυτή την ιδιότητα του γιου του όταν του ζήτησε να του φέρει ένα μαχαίρι και ένα πιρούνι. 


PostHeaderIcon Φράουλες "όπλο" κατά του διαβήτη

Ως όπλο κατά του διαβήτη μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι φράουλες σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα Αμερικανών επιστημόνων.

Η μελέτη του Ινστιτούτου Βιολογικών ΣπουδώνSalk της Καλιφόρνια που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «PLoS ONE» έδειξε πως οι φράουλες μπορούν να προστατεύσουν τον άνθρωπο έναντι στις επιπλοκές που προέρχονται από το διαβήτη. Οι ερευνητές δε διστάζουν να πουν πως η φράουλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατά του καρκίνου.

Πειράματα σε ποντίκια που έπασχαν από διαβήτη τύπου 1  έδειξαν πως η λήψη σε τακτά διαστήματα φισετίνης – φλαβονοειδές, που υπάρχει στις φράουλες, μείωνε τις επιπλοκές της νόσου.

PostHeaderIcon γιατροσόφια για τα ηλιακά εγκαύματα

 

Κάνατε το πρώτο σας μπάνιο στη θάλασσα και ξεχάσατε να βάλετε αντιηλιακό; Χμ! Καήκατε, ομολογήστε το!
Τι γίνετε όμως όταν το δέρμα κοκκινίσει από τον ήλιο και θέλετε να ανακουφιστείτε με φυσικό τρόπο;

PostHeaderIcon Ο λόρδος Βύρων στο παζάρι

Ο λόρδος Βύρων στο παζάρι 
 
Ένα αφιερωματικό βιβλίο, στο οποίο αποτίνουν μεταθανάτιο φόρο τιμής στον λόρδο Βύρωνα (1788-1824) και που για χρόνια είχε χαθεί απ' τον οικογενειακό τάφο του φιλέλληνα ρομαντικού ποιητή, βρέθηκε σε φιλανθρωπικό παζάρι στη Σαβάνα της Τζόρτζια των ΗΠΑ.

PostHeaderIcon Ρίο Ντε Τζανέιρο: Η παγκόσμια πρωτεύουσα του γκέι τουρισμού

Ρίο Ντε Τζανέιρο: Η παγκόσμια πρωτεύουσα του γκέι τουρισμού 
Σε παγκόσμια πρωτεύουσα του τουρισμού για ομοφυλόφιλους εξελίσσεται το Ρίο ντε Τζανέιρο, το οποίο θα φιλοξενήσει την ερχόμενη πενταετία τόσο το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, όσο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στο πλαίσιο αυτής της οργανωμένης προσπάθειας, τους τελευταίους μήνες, έχουν αναληφθεί πολλές πρωτοβουλίες των αρχών με στόχο την βελτίωση της ζωής των ομοφυλόφιλων, των τραβεστί και των τρανσέξουαλ στο Ρίο: μαθήματα φωνητικής για τραβεστί, προγράμματα κατά του εκφοβισμού των ομοφυλόφιλων, καθώς και μία νέα νομοθεσία, η οποία απαγορεύει τις διακρίσεις στα κέντρα διασκέδασης της πόλης.

PostHeaderIcon Φύτευε παντού χασισόδεντρα για να διώχνει τα… κουνούπια!

 

 Ήθελε –λέει- να διώξει τα… κουνούπια από το σπίτι του και γι’ αυτό φύτευε ολόγυρα… δενδρύλλια ινδικής κάνναβης ένας 36χρονος σε χωριό της Φθιώτιδας! Ακόμη κι αν ήταν έτσι, βέβαια, δεν μπορούσε να δικαιολογήσει το ότι καλλιεργούσε μια ολόκληρη χασισοφυτεία από… 42 χασισόδεντρα!

PostHeaderIcon Θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς το θερμόμετρο μετά την Παρασκευή

 
Η εβδομάδα αυτή θα είναι η πιο θερμή έως τώρα, συμφωνούν οι ειδικοί, ενώ μετερεωλόγοι φοβούνται μεγαλύτερη άνοδο της θερμοκρασίας μέσα στο Σαββατοκύριακο, αλλά και την ερχόμενη εβδομάδα.

«Περιμένουμε θερμό όλο αυτό το διάστημα, σε όλη την επικράτεια. Ειδικά αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο θα είναι το πλέον ζεστό φέτος. Τα μελτέμια που πνέουν δείχνουν να υποχωρούν, με αποτέλεσμα ακόμα και οι νησιωτικές περιοχές να επιβαρυνθούν λίγο περισσότερο...», λέει στα «ΝΕΑ» η προϊσταμένη των προγνώσεων της ΕΜΥ Αναστασία Παπακρίβου.


PostHeaderIcon Ο Χίτλερ και οι κούκλες του σεξ

 
 
Τη διαταγή της κατασκευής των κούκλων του σεξ έδωσε ο Αδόλφος Χίτλερ στις αρχές του 1940 καθώς έβλεπε τους ΝΑΖΙ στρατιώτες του να κολλάνε διάφορες σοβαρές αρρώστιες στους οίκους ανοχής που επισκέπτονταν για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ανάγκες.

PostHeaderIcon Το κομπιούτερ νίκησε το μολύβι

 
«Πάρτε μολύβι και χαρτί»: η φράση που έχει επαναληφθεί ξανά και ξανά από γενιές δασκάλων θα χάσει σύντομα το περιεχόμενό της - τουλάχιστον στην Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών. Ξέραμε πως το χαρτί γίνεται όλο και πιο σπάνιο, τώρα όμως απαγορεύθηκε και το στιλό. Διότι, τι χρησιμεύει το χειρόγραφο στην εποχή των ηλεκτρονικών υπολογιστών;
Από το ερχόμενο φθινόπωρο, τα παιδιά που κάθονται στα θρανία των σχολείων της Ιντιάνας δεν θα χρησιμοποιούν τετράδια και στιλό. Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην Ιντιανάπολη υπογραμμίζει ότι η επιλογή έγκειται στα σχολεία. Η επισήμανση όμως είναι υποκριτική. Καθώς τα σχολικά ιδρύματα, κυρίως στην Αμερική, αποτελούν μια βιομηχανία ανταγωνισμού, ποιος θα είναι αυτός που θα στείλει τα παιδιά του στη δασκάλα που, αντί να τους μαθαίνει να χειρίζονται τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, θα επιμένει στα μαθήματα υπαγόρευσης και ορθογραφίας; 

PostHeaderIcon Δροσερό σπίτι το καλοκαίρι

Δροσερό σπίτι το καλοκαίρι 
 
Τις ζεστές ημέρες, τα καυτά μεσημέρια του καλοκαιριού, το όνειρο κάθε Αθηναίου, και δη εκείνου που δεν ζει δίπλα σε …κήπο και πισίνα, είναι το δροσερό σπίτι.

Αν ψάχνετε τρόπους να νικήσετε τις υψηλές θερμοκρασίες και δεν έχετε την τύχη να ζείτε σε βιοκλιματικό σπίτι, ακολουθήστε μικρές συμβουλές, που θα μετατρέψουν τον χώρο σας σε μικρή όαση, στο τσιμέντο της πόλης.

PostHeaderIcon Θεσσαλονίκη: Παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία

 
Τραγικό θάνατο βρήκε άνδρας, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενη επιβατική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ στην περιοχή της Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό παραμένουν άγνωστεςκαι ερευνώνται από την Τροχαία που ανέλαβε την προανάκριση

PostHeaderIcon Αυτός είναι ο Έλλην πρόεδρος της Δημοκρατίας...


PostHeaderIcon Εκατομμύρια σε ΜΚΟ για να σώσει τον… Ινδικό Ωκεανό!


Ο «χορός» εκατομμύριων ευρώ σε ανύπαρκτες και ... απίθανες ΜΚΟ κρατάει χρόνια, περίπου από τη δεκαετία του '90. Στην πραγματικότητα κανένας εκ των βουλευτών και οι περισσότεροι από τους πολίτες δεν εξεπλάγησαν στο άκουσμα του κατα τα άλλα υπέρογκου ποσού των 100.000.000 ευρώ που διατέθηκαν όλα αυτά τα χρόνια ( κυρίως την τελευταία δεκαετία) σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που είτε υπήρχαν μόνο στα χαρτιά, είτε το αντικείμενό τους δεν είχε καμία συνάφεια με την Ελλάδα- κυρίως με την ελληνική πραγματικότητα.

PostHeaderIcon Ξανά υποψήφια η Μαδρίτη

<%= CmtFramework.Web.Portal.CurrentArticle.Title %> 

Μέσω ανακοίνωσης του δημάρχου της, Αλμπέρτο Ρουίθ Γκαγιαρντόν, η Μαδρίτη ενημέρωσε για την πρόθεση της να λάβει μέρος στη διεκδίκηση των Ολυμπιακών Αγώνων μαζί με τις υποψηφιότητες της  Ρώμης και της Κωνσταντινούπολης. 

PostHeaderIcon Κοροϊδία με τις αμοιβές βουλευτών


PostHeaderIcon Stop στα ψεύτικα προφίλ λέει η Google


Τέλος στα nicknames βάζει η Google με μια νέα λειτουργία της που εντοπίζει χρήστες με ονόματα λογαριασμών που δεν παραπέμπουν σε φυσικά πρόσωπα, καταργώντας τα άμεσα. Για παράδειγμα, ψεύτικο όνομα προσπάθησε να δώσει στις ΗΠΑ, χρήστης της Google ανοίγοντας λογαριασμό με όνομα το αγαπημένο video game αλλά για κακή του τύχη όμως η Google ενεργοποιώντας το ανιχνευτή της εντόπισε την ομοιότητα ενός αντικειμένου με φυσικό πρόσωπο και διέγραψε τον λογαριασμό.


PostHeaderIcon Διπλασιάζεται ο φόρος για τους χαμηλόμισθους και μάλιστα αναδρομικά

 
 

Φορολογία-τιμωρία σε όσους παίρνουν 750 ευρώ το μήνα μεικτά!
- 400 ευρώ φόρος σε όσους έχουν εισόδημα ... 12.000 το χρόνο!
- Παραδείγματα από τα ποσά που θα πληρώσουν οι μισθωτοί σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα

Μηνιαίες απώλειες στους μισθούς, από 7 έως 29 ευρώ στον ιδιωτικό τομέα, και από 8 έως 33 ευρώ στο δημόσιο τομέα φέρνει από 1ης Ιουλίου η αυξημένη παρακράτηση φόρου στους μισθούς. Ειδικά για τους χαμηλόμισθους ο παρακρατούμενος φόρος μπορεί να είναι ακόμα και διπλάσιος,

PostHeaderIcon Γυναίκα στο ανώτατο δικαστικό αξίωμα


Για πρώτη φορά από το 1834 που ιδρύθηκε ο Αρειος Πάγος τα ηνία του περνούν σε γυναίκα, καθώς χθες το Υπουργικό Συμβούλιο προήγαγε την αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου Ρένα Ασημακοπούλου, που θα είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος Αρείου Πάγου, για τα προσεχή δύο χρόνια.

Το υπουργικό επέλεξε επίσης για πρώτη φορά γυναίκα και ως Γενική Επίτροπο Διοικητικών Δικαστηρίων την επί πενταετία επίτροπο Ελένη Διακομανώλη. Παράλληλα προήγαγε σε αντιπροέδρους Αρείου Πάγου τους αρεοπαγίτες Αθ. Κουτρομάνο και Γ. Χρυσικό, σε αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας το Σύμβουλο Επικρατείας Αν. Γκότση και σε αντιπροέδρους Ελεγκτικού Συνεδρίου (ΕΣ) τον Μ. Ζυμή και την Ευφ. Κραμποβίτη.

PostHeaderIcon Εξάρθρωση κυκλώματος τοκογλύφων στη Θάσο

Τραπεζικοί υπάλληλοι και επιχειρηματίες του τουρισμού εμπλέκονται σε παρατράπεζα που έχει στηθεί τα τελευταία σχεδόν δέκα χρόνια στη Θάσο, δανείζοντας με τοκογλυφικούς όρους άτομα που δεν έχουν πρόσβαση στο νόμιμο τραπεζικό δανεισμό.

Εξάρθρωση κυκλώματος τοκογλύφων στη Θάσο
Τραπεζικοί υπάλληλοι και επιχειρηματίες του τουρισμού εμπλέκονται σε παρατράπεζα που έχει στηθεί τα τελευταία σχεδόν δέκα χρόνια στη Θάσο, δανείζοντας με τοκογλυφικούς όρους άτομα που δεν έχουν πρόσβαση στο νόμιμο τραπεζικό δανεισμό.

PostHeaderIcon Εκδίκαση της έφεσης για τον ιδρυτή του Wikileaks

Στο δικαστήριο επέστρεψε χθες ο ιδρυτής του ενοχλητικού ιστότοπου, Τζούλιαν Ασάνζ, για την εκδίκαση της έφεσης που έχει καταθέσει εναντίον της πρωτόδικης απόφασής του στη Σουηδία με τις κατηγορίες της σεξουαλικής κακοποίησης δύο γυναικών.

Ο ιδρυτής του Wikileaks Τζούλιαν Ασάνζ
Ο ιδρυτής του Wikileaks Τζούλιαν Ασάνζ

Στο δικαστήριο επέστρεψε χθες ο ιδρυτής του ενοχλητικού ιστότοπου, Τζούλιαν Ασάνζ, για την εκδίκαση της έφεσης που έχει καταθέσει εναντίον της πρωτόδικης απόφασής του στη Σουηδία με τις κατηγορίες της σεξουαλικής κακοποίησης δύο γυναικών. Ο 40χρονος Ασάνζ αρνείται το κατηγορητήριο, καταγγέλλοντας απόπειρα φίμωσης του ιστότοπου.

PostHeaderIcon ΔΝΤ: Ενημέρωση ελλήνων δημοσιογράφων μέσω τηλεδιάσκεψης


Στις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα το επόμενο διάστημα θα αναφερθεί το απόγευμα της Τετάρτης ο επικεφαλής του κλιμακίου του ΔΝΤ στην τρόικα Πολ Τόμσεν. Ο Δανός οικονομολόγος θα πραγματοποιήσει τηλεδιάσκεψη με Έλληνες δημοσιογράφους...
προκειμένου να παρουσιάσει την έκθεση αξιολόγησης του ΔΝΤ , πάνω στην οποία βασίσθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου για να εγκρίνει την πέμπτη δόση (3,2 δισ. ευρώ) προς την Ελλάδα.

PostHeaderIcon Το Οικουμενικό Πατριαρχείο θα επισκεφτεί η Χίλαρι Κλίντον

 

Η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον αναμένεται να επισκεφθεί το Οικουμενικό Πατριαρχείο το Σάββατο 16 Ιουλίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της ομογενειακής ημερήσιας εφημερίδας «Εθνικός Κήρυξ».
Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η Κλίντον θα βρεθεί την Παρασκευή και το Σάββατο στην Τουρκία, όπου θα συμμετάσχει στις συναντήσεις της Ομάδας Επαφής για τη Λιβύη, ενώ κατά την εκεί παρουσία της θα έχει επίσης συναντήσεις με τον πρόεδρο, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών της γείτονος χώρας.

PostHeaderIcon Κατεδάφιση βάσεων στις σχολές ΑΕΙ - ΤΕΙ

Μειώθηκαν δραματικά οι αριστούχοι και πολλαπλασιάστηκαν όσοι βαθμολογήθηκαν κάτω από το 10 στις φετινές γενικές εξετάσεις. Οι βάσεις κατεδαφίστηκαν. Πέφτουν ακόμα και στις περιζήτητες σχολές.

Κατεδάφιση βάσεων στις σχολές ΑΕΙ - ΤΕΙ
Πτώση των βάσεων σε όλα τα επιστημονικά πεδία, και κυρίως στις υψηλόβαθμες σχολές, φέρνει η δραματική μείωση των αριστούχων στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.

PostHeaderIcon Δικαιώθηκε η Κερατέα

Δικαιώθηκαν οι κάτοικοι της Κερατέας, καθώς απαγορεύτηκε η συνέχιση των έργων για την κατασκευή ΧΥΤΑ από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Ειδικότερα, το δικαστήριο απέρριψε την έφεση του Ελληνικού Δημοσίου κατά της απόφασης του Ειρηνοδικείου Λαυρίου που απαγόρευε την εκτέλεση έργων στο ΧΥΤΑ.

PostHeaderIcon Φωτιές σε Κρήτη, και Ζάκυνθο

 
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι φωτιές στο Ηράκλειο Κρήτης, και στο Λαγκαδά Ζακύνθου, ενώ υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η φωτιά στον Άγιο Παντελεήμονα Αναβύσσου. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο Λαγκαδά Αρεόπολης και στο Μαλανδρίνο Φωκίδος.

PostHeaderIcon Κλείνουν καταστήματα του ΟΤΕ οι Γερμανοί !!

 
Πριν προλάβουν καλά, καλά να πάρουν στα χέρια τους το 40% οι Γερμανοί ενημέρωσαν ότι θα κλείσουν περίπου 80 OTEshop και 60 σημεία εξυπηρέτησης πελατών σε όλη την Ελλάδα.
Τα σημεία πώλησης δεν είναι καταστήματα, αλλά τα σημεία όπου απλά οι πολίτες μπορούν μέχρι σήμερα να πληρώνουν τους λογαριασμούς και απασχολούν ως ένα άτομο.
Τα ΟΤΕshop θα κλείσουν κυρίως σε νησιά και τουριστικές περιοχές, όπου ήδη έχουν κλείσει άλλα 130.

PostHeaderIcon Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης

 

Συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης, με αίτημα την αναγνώριση ανεξάρτητου και κυρίαρχου παλαιστινιακού κράτους, διοργάνωσε το βράδυ η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης.


PostHeaderIcon Επεισόδια έξω από το προεδρικό μέγαρο στην Κύπρο

Επεισόδια έξω από το προεδρικό μέγαρο στην Κύπρο 
Σοβαρά επεισόδια δημιουργήθηκαν πριν από λίγη ώρα έξω από το προεδρικό μέγαρο της Κύπρου στην περιοχή Αγίων Ομολογητών,  όταν οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών για να διαλύσουν διαδηλωτές, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το μέγαρο για να διαμαρτυρηθούν για τις εγκληματικές αμέλειες πολιτικών που είχαν ως αποοτέκλεσμα το τραγικό συμβάν στην ναυτική βάση της Λεμεσού.

PostHeaderIcon Κύπρος: Σε κλίμα οργής τελούνται την Τετάρτη οι κηδείες των θυμάτων

Κύπρος: Σε κλίμα οργής τελούνται την Τετάρτη οι κηδείες των θυμάτων 
 
Κηδεύονται σήμερα, Τετάρτη, τα οκτώ από τα δώδεκα θύματα της τραγωδίας στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στην Κύπρο.

Στις 5.30 το απόγευμα θα τελεστεί η κηδεία του πλοιάρχου, διοικητή Διοικήσεως Ναυτικού, Ανδρέα Ιωαννίδη από τον Ιερό Ναό Αγίου Αρσενίου στην Αγία Φύλα Λεμεσού. Της κηδείας θα παραστεί ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β'.

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 13/07/2011

 
Ζεστό καιρό με λίγες τοπικές νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας, παροδικές βροχές και καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα βορειοανατολικά και μικρή εξασθένηση του μελτεμιού στο Αιγαίο, περιμένουμε την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 18 έως 36 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 22 έως 37 βαθμούς, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 20 έως 37 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 22 έως 31 βαθμούς, αλλά η μέγιστη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στη Νότια Κρήτη θα φτάσει στους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου.


PostHeaderIcon καλημέρα



Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin