Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Φύτευε παντού χασισόδεντρα για να διώχνει τα… κουνούπια!

 

 Ήθελε –λέει- να διώξει τα… κουνούπια από το σπίτι του και γι’ αυτό φύτευε ολόγυρα… δενδρύλλια ινδικής κάνναβης ένας 36χρονος σε χωριό της Φθιώτιδας! Ακόμη κι αν ήταν έτσι, βέβαια, δεν μπορούσε να δικαιολογήσει το ότι καλλιεργούσε μια ολόκληρη χασισοφυτεία από… 42 χασισόδεντρα!

Ο 36χρονος, που δήλωσε άνεργος, είχε μόνο ένα δενδρύλλιο στον κήπο του σπιτιού του στη Γιαννιτσού Φθιώτιδας, αλλά είχε φυτέψει όλα τα υπόλοιπα γύρω από ένα παλιό και εγκαταλελειμμένο κτίσμα ακριβώς δίπλα. Όταν έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα οι άνδρες της Ασφάλειας Λαμίας, δεν βρισκόταν εκεί, αλλά τον συνέλαβαν λίγη ώρα αργότερα στο κέντρο της Λαμίας.


Κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί, ανακάλυψαν συνολικά 42 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, τα οποία είχαν ύψος από 0.40 εκατοστά ως 1.40 μ. Εκτός από αυτό που είχε φυτέψει στον κήπο του, άλλα 14 βρέθηκαν σε άλλα σημεία γύρω από το σπίτι του, ενώ σε δύο άλλα διαφορετικά σημεία βρέθηκαν οκτώ και 19 δενδρύλλια αντίστοιχα! Ο χασισοκαλλιεργητής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, που μάλλον δεν πείστηκε από τις δικαιολογίες του περί κουνουπιών!




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin