Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Επεισόδια έξω από το προεδρικό μέγαρο στην Κύπρο

Επεισόδια έξω από το προεδρικό μέγαρο στην Κύπρο 
Σοβαρά επεισόδια δημιουργήθηκαν πριν από λίγη ώρα έξω από το προεδρικό μέγαρο της Κύπρου στην περιοχή Αγίων Ομολογητών,  όταν οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών για να διαλύσουν διαδηλωτές, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το μέγαρο για να διαμαρτυρηθούν για τις εγκληματικές αμέλειες πολιτικών που είχαν ως αποοτέκλεσμα το τραγικό συμβάν στην ναυτική βάση της Λεμεσού.

Από νωρίς το βράδι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το προεδρικό μέγαρο αγανακτισμένοι πολίτες χωρίς κομματικό προσδιορισμό , οι οποίοι ζητούσαν την παραίτηση της κυβέρνησης Χριστόφια. Ορισμένα άτομα προσπάθησαν να κατευθυνθούν προς το προεδρικό μέγαρο αλλά τους απώθησε ισχυρή αστυνομική δύναμη με δακρυγόνα.

Η κυπριακή τηλεόραση διέκοψε το πρόγραμμά της για να δείξει τα επεισόδια και αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για ρίψη πετρών,  μαρμάρων και άλλων αντικειμένων προς αστυνομικούς και εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων από την πλευρά της Αστυνομίας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα , την ημέρα της τρομακτικής έκρηξης στη ναυτική βάση είχαν συγκεντρωθεί για πρώτη φορά οι αγανακτισμένοι έξω από το προεδρικό μέγαρο και σε δημόσια κτίρια άλλων πόλεων της Κύπρου χωρίς, όμως να σημειωθούν επεισόδια.
 Οι διαδηλωτές ζητούσαν παραιτήσεις πολιτικών και να μπούν στη φυλακή οι υπεύθυνοι της τραγωδίας


πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin