Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Ένας Κύπριος κατέκτησε το CNN με την μουσική του

Εδώ και μία εβδομάδα -από τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου- η εκπομπή που αντικατέστησε το θρυλικό σόου του Larry King είναι στον αέρα του CNN και προβάλλεται σε περισσότερες από 212 χώρες. Ο Piers Morgan καλείται να καλύψει το τεράστιο κενό που άφησε πίσω του ο σημαντικός δημοσιογράφος αποχωρώντας από την ενεργό δράση. 

Στο πλευρό του ο Κύπριος συνθέτης Γιώργος Πελλαπαϊσιώτης, ο οποίος έχει αναλάβει τη μουσική επένδυση της εκπομπής. «Έτυχε να προσκληθούμε σε ένα cocktail party για την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ και μάθαμε από έναν από τους πολλούς παραγωγούς του “Piers Morgan Tonight” ότι ο κεντρικός παραγωγός Jonathan Wald δεν ικανοποιήθηκε από τις προτάσεις που στάλθηκαν από έναν μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων παραγωγής μουσικής, πολλές από τις οποίες είχαν βραβευθεί με Oscar και Grammy. 

Έτσι κανονίσαμε να στείλουμε στον κ. Wald δείγματα της εργασίας μας που είχαμε συνθέσει, όπως η διαφημιστική καμπάνια της Mercedes Benz, του National Geographic Channel, του BBC, της Samsung και διάφορα άλλα». Τα ευχάριστα δεν άργησαν να έρθουν: «Λάβαμε τα καλά νέα την επόμενη ημέρα» λέει ο συνθέτης. 

Είχαμε λιγότερο από τρεις εβδομάδες για να δημιουργήσουμε την ταυτότητα του μεγαλύτερου σόου της χρονιάς για το CNN. Το σόου μεταδίδεται ραδιοφωνικά τρεις φορές ημερησίως σε πάνω από 100 εκατομμύρια νοικοκυριά των ΗΠΑ και μπορούν να το δουν σε περισσότερες από 212 χώρες, συμπεριλαμβανομένων της Ελλάδας


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin