Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Οι κάτοχοι ενός τηλεφωνικού αριθμού, πέθαναν μυστηριωδώς!

 Οι κάτοχοι ενός τηλεφωνικού αριθμού, πέθαναν μυστηριωδώς!
Εταιρίας κινητής τηλεφωνίας στη Βουλγαρία, αναγκάστηκε να διακόψει τη λειτουργία λογαριασμού με συγκεκριμένο αριθμό, αφού όλοι οι κάτοχοί του οδηγήθηκαν σε πρόωρο θάνατο!
Ο "καταραμένος" αριθμός 0888 888 888 δεν είναι απλά ένα νούμερο τηλεφώνου! Πρόκειται για ένα δυσάρεστο οιωνό: όποιος είναι ο κάτοχός του, χάνει τη ζωή του! Τα περιστατικά μιλούν από μόνα τους!
Θύμα πρώτο:

Ο πρώτος κάτοχος του ήταν ο 48χρονος Βούλγαρος Vladimir Grashnov, ο οποίος άφησε τη τελευταία του πνοή το 2001, λίγες μόνο ημέρες μετά την γνωστοποιήση από τους γιατρούς ότι πάσχει από ανίατη ασθένεια.

Θύμα δεύτερο:

Ενός κακού μύρια έπονται. Ο αριθμός άλλαξε χέρια και η αρνητική ενέργεια μεταφέρθηκε αυτομάτως στον Konstantin Dimitrov, ο οποίος δολοφονήθηκε υπό άγριες συνθήκες το 2003. Η αστυνομία, κατόπιν πολύμηνης έρευνας , αποφάνθηκε πως για το γεγονός ευθύνεται η Ρώσικη Μαφία, η οποία θεώρησε πως ο Dimitrov έχωνε τη μύτη του εκεί που δεν έπρεπε (στη φωτογραφία το πτώμα του Dimitrov, όπως το βρήκε η αστυνομία) .

Θύμα τρίτο:

Το τρίτο κρούσμα σημειώθηκε το 2005. Ο επιχειρηματίας Konstantin Dishliev δολοφονήθηκε έξω από ένα ινδικό εστιατόριο στη πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια.  Ο άτυχος κάτοχος διατηρούσε παράνομη επιχείρηση διακίνησης κοκαΐνης. Η δολοφονία, σύμφωνα με το αστυνομικό ανακοινωθέν,  έγινε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

"O αριθμός που καλέσατε είναι εκτός κάλυψης δικτύου"

Ακόμα και αν κάποιος είναι δύσπιστος και καθόλου προληπτικός , σίγουρα θα λάβει υπόψη του τα τρία περιστατικά που συνδέονται άμεσα με τον αριθμό που θεωρείται επίσημα... γκαντέμης! Αν κάποιος επιχειρήσει να πληκτρολογήσει το 0888 888 888 , θα ακούσει από την άλλη γραμμή το ηχογραφημένο μήνυμα: ο αριθμός που καλέσατε είναι εκτός κάλυψης δικτύου.
Μέχρι σήμερα οι ιθύνοντες της βουλγαρικής εταιρίας τηρούν στάση ιχθύος. Για πολλούς, ακόμα και στη σκέψη αναφοράς, πλανάταιο ο φόβος του θανάτου... Για τους υπόλοιπους τα παραπάνω περιστατικά αποτελούν ένα απλό παιχνίδι συμπτώσεων - από αυτά που μόνο η ζωή μπορεί να δημιουργήσει!

Διαβάστε μία... ενδιαφέρουσα "εξήγηση" που έστειλε μία φίλη του pyles.tv. Τυχαίο; Δεν νομίζω!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin