Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Γρεβενά: Καταγγελία φρίκης - Σκότωσαν, έψησαν και έφαγαν αρκούδα!

 

To κεφάλι του άτυχου ζώου βρισκόταν σε περίοπτη θέση στο τραπέζι των προσκεκλημένων, που είχαν μάλιστα φωτογραφήσει τη νεκρή αρκούδα πριν και μετά το μαγείρεμα...

Άναυδοι έμειναν μέλη της περιβαλλοντικής οργάνωσης για την Άγρια Ζωή και τη Φύση, ''Καλλιστώ'', ανακαλύπτοντας ότι στο νομό Γρεβενών, κάτοικοι της περιοχής έστρωσαν τραπέζι με κυρίως πιάτο μια αρκούδα! Στο τραπέζι υπήρχε τοποθετημένο σε περίοπτη θέση το κεφάλι του ζώου.

Σύμφωνα με το ''Εθνος'' το τραπέζι ήταν οργανωμένο με μυστικότητα και οι συμμετέχοντες ήταν γνωστά μέλη της κοινωνίας της πόλης. Ωστόσο το κοινό μυστικό κυκλοφόρησε και ένας κάτοικος της περιοχής βρήκε το θάρρος να τηλεφωνήσει στην περιβαλλοντική οργάνωση ''Καλλιστώ'' για να το καταγγείλει έστω και ανώνυμα.

Με τρεμάμενη φωνή ενημέρωσε τους ανθρώπους της οργάνωσης για το γεύμα, είπε πως υπάρχει φωτογραφικό υλικό που τεκμηριώνει την καταγγελία και πως γνωρίζει τα ονόματα εκείνων που... έστησαν την όλη εκδήλωση. Πριν όμως προλάβουν να ρωτήσουν οτιδήποτε τα μέλη της οργάνωσης, τους έκλεισε το τηλέφωνο.
Η περιβαλλοντική οργάνωση απέστειλε σχετική επιστολή προς κάθε αρμόδια υπηρεσία της διεύθυνσης δασών της Περιφέρειας, του δασαρχείου, αλλά και του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.
«Η άκρως παράνομη αυτή ενέργεια και παράλληλου “κανιβαλισμού” χαρακτηρίζει με τα πιο μελανά σημεία κάποιους ευυπόληπτους κατά τα άλλα πολίτες του νομού Γρεβενών ενώ η αναμενόμενη δημοσιοποίηση του περιστατικού πρόκειται χωρίς αμφιβολία να δυσφημίσει για άλλη μια φορά την κατά τα άλλα ελκυστική λόγω φυσικού κάλλους περιοχή των Γρεβενών» ανέφερε η ανακοίνωση.

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin