Είχαμε οίστρο...
Χρονοντούλαπο:
-
►
2013
(
5
)
- ► Ιανουαρίου ( 1 )
-
▼
2011
(
4948
)
-
▼
Φεβρουαρίου
(
568
)
-
▼
Φεβ 21
(
40
)
- Κανιβαλισμός: ο απαγορευμένος καρπός
- Οι πύλες της κολάσεως: ένα περίεργο φαινόμενο
- Facebook: Oι "αρνητές" του
- Ξηλωθείτε! Κάθε Έλληνας χρωστάει 31.000 ευρώ
- Οι γυναίκες προτιμούν τις λιχουδιές από το σεξ!
- Οικονομική κρίση και αυτοκτονίες στην Ελλάδα
- Φάρμακα από τη φύση
- Περίεργες αλήθειες για τα θαλάσσια ζώα
- Η καθιέρωση του «ΟΚ» στην παγκόσμια γλώσσα!
- Όταν το διάστημα ασχολείται με την μοναδική Ανάφη
- “Solar trackers”… το μέλλον στα φωτοβολταϊκά
- Είμαστε οι 3οι σε όλη την Ευρώπη ...σε βρωμιά
- Eγκυμοσύνη, επιλόχεια κατάθλιψη και η θέση του πατέρα
- Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα: Η "νόσος των υπολογιστών"
- Ψηφιακά φροντιστήρια για τις πανελλαδικές εξετάσεις
- Το μυστήριο του ανθρώπου που έζησε 256 χρόνια!
- Άνοιξε πανηγυρικά το Μουσείο του Καΐρου
- Ο χρόνος στο διαδίκτυο...
- Το πρώτο χορτοφαγικό χασάπικο!
- Το status στο Facebook του έσωσε τη ζωή!
- Φάτε ψάρια για πιο λαμπερό χαμόγελο
- Ελληνικό γιαούρτι «Τσομπάνη» από τούρκικη εταιρεία...
- Πάνω από 500 δισ. δολ. το ετήσιο κόστος των ΗΠΑ γι...
- Ο πεσιμισμός μειώνει την αποτελεσματικότητα των φα...
- Οι κάτοχοι ενός τηλεφωνικού αριθμού, πέθαναν μυστη...
- Ένα τρομακτικό μουσείο στη Ρωσία
- Απο την Αίγυπτο με αγάπη…(Video)
- Τα αναψυκτικά τύπου Cola επικίνδυνα για καρκίνο;
- Φτιάξτε βιβλίο...το Facebook σας...
- Μήνυση Ελληνο αμερικανού κατά Κέβιν Κόστνερ
- Γυναίκα χρειάζεται 1 εκατομμύριο φίλους στο Facebo...
- Space Beer
- Φιλικές αλλαγές για τους gay από το Facebook
- Λίμνη Βιστωνίδα: θανατώνονται δεκάδες σπάνια πτηνά
- Στους 93 οι νεκροί από τη γρίπη
- Νέες συλλήψεις δημοσιογράφων στη Τουρκία
- Γρεβενά: Καταγγελία φρίκης - Σκότωσαν, έψησαν και ...
- ΙΝΔΙΑ: Καταδίκασαν εις θάνατον... τον μοναδικό επι...
- "Χτύπημα" με μολότοφ στη Super League
- Καλημέρα...
-
▼
Φεβ 21
(
40
)
- ► Ιανουαρίου ( 1371 )
-
▼
Φεβρουαρίου
(
568
)
-
►
2010
(
804
)
- ► Δεκεμβρίου ( 804 )
Contact via email
m@il at:
Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011
Ελληνικό γιαούρτι «Τσομπάνη» από τούρκικη εταιρεία σαρώνει στην αμερικάνικη αγορά
12:45 μ.μ.
|
Αναρτήθηκε από
antgeo
|
Επεξεργασία ανάρτησης
Το «γιαούρτι Τσομπάνη είναι θεϊκό!». Η πρώτη διαφημιστική εκστρατεία της τουρκικής εταιρείας τροφίμων Agro Farma επέλεξε το συγκεκριμένο σλόγκαν,
Το «γιαούρτι Τσομπάνη είναι θεϊκό!». Η πρώτη διαφημιστική εκστρατεία της τουρκικής εταιρείας τροφίμων Agro Farma επέλεξε το συγκεκριμένο σλόγκαν, για να προωθήσει ένα ήδη αναγνωρίσιμο προϊόν στην αμερικανική αγορά, το «ελληνικό γιαούρτι».
Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, η συγκεκριμένη εταιρεία κατέχει την πρώτη θέση στην αμερικανική αγορά «ελληνικού γιαουρτιού», στην οποία δραστηριοποιούνται επίσης, οι όμιλοι τροφίμων Kraft και Danone.
Πρόκειται για «μια ταχέως αναπτυσσόμενη οικογενειακή επιχείρηση» με μόλις έξι χρόνια ζωής. Ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Agro Farma είναι ο Χαμντί Ουλουκάγια, ο οποίος γεννήθηκε στην Τουρκία, αλλά συνεχίζει στην αμερικανική αγορά την «οικογενειακή παράδοση τριών γενεών στην παραγωγή μεσογειακής διατροφής», όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της εταιρείας.
Ο υπεύθυνος της παραγωγής «ελληνικού γιαουρτιού» Μουσταφά Ντογάν, εξηγεί, ότι το μυστικό που κάνει «πραγματικά ελληνικό» τον «Τσομπάνη», δεν είναι κάποιο συστατικό, αλλά η αγάπη και το πάθος του για το προϊόν.
Πάντως, εκτός από το «συναίσθημα» που βάζουν οι άνθρωποι της Agro Farma στο γιαούρτι, τονίζουν ότι, δεν προσθέτουν συντηρητικά ή συνθετικές ύλες.
«Πιστεύουμε ότι η ιστορία του ελληνικού γιαουρτιού σε αυτή τη χώρα έχει μόλις ξεκινήσει», δηλώνει υπερήφανα ο κ. Ουλουκάγια.
Παρά τον έντονο ανταγωνισμό από τις πολυεθνικές εταιρείες, η επιχείρησή του καταγράφει θεαματικά αποτελέσματα. Την περασμένη χρονιά οι πωλήσεις του γιαουρτιού «Τσομπάνη» απέφεραν 257,3 εκατ. δολάρια στα ταμεία της εταιρείας, καταγράφοντας αύξηση 225% σε σχέση με το 2009.
Η Agro Farma σχεδιάζει να κατασκευάσει δεύτερο εργοστάσιο στις ΗΠΑ, ενώ πριν από ένα μήνα ξεκίνησε την παραγωγή του «πρώτου ελληνικού γιαουρτιού για παιδιά».
«Ο Ζορμπάς θα χόρευε ευχαρίστως ένα συρτάκι για να γιορτάσει τις θεαματικές επιδόσεις του ελληνικού γιαουρτιού», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Φιλ Λέμπερτ εκδότης της επιθεώρησης τροφίμων Lempert report.
Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα των Times της Νέας Υόρκης, οι αμερικανοί καταναλωτές δείχνουν να προτιμούν τα τελευταία χρόνια το «ελληνικό» από το κοινό γιαούρτι, καθώς θεωρείται πιο εύγευστο και υγιεινό.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου