Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon "Ορειβασία" σε παγωμένο καταρράκτη ύψους 198 μέτρων



Με το θάνατο “έπαιξαν” δύο λάτρεις της ορειβασίας, που αποφάσισαν να “κατακτήσουν” για πρώτη φορά την κορυφή ενός παγωμένου καταρράκτη στη Νορβηγία.




Ο περί ου ο λόγος καταρράκτης στο Eidfjord, “νεκρώθηκε” λόγω του δριμύτατου χειμώνα στη Νορβηγία, όπου οι θερμοκρασίες έφτασαν μέχρι και τους -15 βαθμούς Κελσίου.
Μέχρι σήμερα, κανείς δεν είχε σκεφτεί – ή τουλάχιστον τολμήσει – να “σκαρφαλώσει” στον ύψους 198 μέτρων καταρράκτη.

Μέχρι σήμερα όμως, γιατί οι Will Gadd και Christian Pondella, λάτρεις των επικίνδυνων σπορ, αψήφησαν τους κινδύνους και αποφάσισαν να φτάσουν στην κορυφή του.

Ο 40χρονος φωτογράφος από την California, Cristian Pondella, δήλωσε, προφανώς, ενθουσιασμένος για το εγχείρημά τους, πως “είναι εκπληκτικό το συναίσθημα, του να είσαι ο πρώτος άνθρωπος, που επιχειρεί κάτι τέτοιο. Η θερμοκρασία έφτανε έως και τους -10 βαθμούς όσο πιο ψηλά βρισκόμασταν. Ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες, όμως τις αντιμετωπίζαμε”.

“Ο καταρράκτης ήταν εκπληκτικής ομορφιάς... γι' αυτό άλλωστε, τον περισσότερο χρόνο μου, τον πέρασα τραβώντας φωτογραφίες. Μόλις φτάσαμε στην κορυφή, νιώσαμε ότι βρισκόμαστε στην κορυφή του κόσμου”, τόνισε ο ίδιος.

Πηγή: cosmo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin