Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Η αναπηρία δεν μπορεί να θαμπώσει την ομορφιά!

Η αναπηρία δεν μπορεί να θαμπώσει την ομορφιά! 
Η αναπηρία δεν μπορεί να θαμπώσει την ομορφιά! Αυτό το ιδιαίτερα ενθαρρυντικό μήνυμα δίνει η αθλήτρια και μοντέλο Εϊμι Μάλινς, που αν και έχει χάσει και τα δύο της πόδια, είναι η νέα πρέσβειρα μεγάλης εταιρείας καλλυντικών.
Μετά την ηθοποιό Νταιάν Κρούγκερ και τις τραγουδίστριες Μπιγιονσέ Νόουλς και Τζένιφερ Λόπεζ, η εταιρεία L’ Oreal επέλεξε την Εϊμι επειδή «ενσαρκώνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά μιας γυναίκας», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

«Οι ιέρειες της L’ Oreal Paris είναι από τις πιο ωραίες γυναίκες του κόσμου. Είναι μεγάλη μου τιμή το γεγονός ότι μπαίνω σε αυτή την οικογένεια. Το σύνθημα της εταιρείας, “Επειδή το αξίζω”, έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμένα» εξηγεί η Εϊμι.

Η 35χρονη γεννήθηκε χωρίς κόκαλα στις περόνες, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε ακρωτηριασμό και των δύο κάτω άκρων (από το ύψος του γονάτου) όταν ήταν ενός έτους.

Εμαθε, όμως, να ζει από νωρίς με την αναπηρία της και να προσπαθεί να μην αφήνει τίποτα να εμποδίζει τη διάθεσή της για ζωή. Ενώ φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο της Τζορτζτάουν, συναγωνιζόταν με αρτιμελείς αθλητές στον στίβο, ενώ πήρε μέρος και στους Παραολυμπιακούς του 1996 στην Ατλάντα, όπου έσπασε τρία παγκόσμια ρεκόρ!

Το 1999 άρχισε να κάνει μόντελινγκ για τον βρετανικό οίκο μόδας Alexander McQueen. Μάλιστα είχε προκαλέσει αίσθηση, καθώς εμφανίστηκε στην πασαρέλα με προσθετικά πόδια από ξύλο που ήταν περίτεχνα σκαλισμένα!

Η πρόεδρος του Women’s Sports Foundation, οργάνωσης για την προώθηση των γυναικείων αθλημάτων στις ΗΠΑ, έχει μάλιστα ανακηρυχτεί από το περιοδικό «People» ένας από τους πενήντα πιο όμορφους ανθρώπους στον κόσμο.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin