Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Η Beyonce πρωταγωνίστρια στην ταινία του Eastwood!

Από πέρυσι ήταν γνωστό ότι η σταρ της μουσικής σκηνής, Beyonce προοριζόταν από τη Warner για να πρωταγωνιστήσει σε ένα remake της διάσημης μουσικής ταινίας 'A Star Is Born'. Μεγαλύτερη είδηση από αυτή αποτελεί, ωστόσο, ότι τα ηνία της σκηνοθεσίας πρόκειται να αναλάβει ο... Οσκαρικός Clint Eastwood!

Η Beyonce θα υποδυθεί μια ανερχόμενη τραγουδίστρια, η οποία ερωτεύεται παράφορα τον μέντορά της και θρύλο της ροκ, του οποίου η καριέρα παραπέει εξαιτίας των καταχρήσεων. Η ιστορία έχει μεταφερθεί σε διάφορες εκδοχές από το 1937 κι εξής, με σταθμούς τη μεταφορά του George Cukor με τη Judy Garland, αλλά και τους ομηρικούς καυγάδες Barbra Streisand, Kris Kristofferson στην ταινία του ’76.

Αυτή θα είναι η τέταρτη μεταφορά στον κινηματογράφο, ενώ σύμφωνα με το περιοδικό Deadline, o Eastwood έχει ήδη στα χέρια του το σενάριο που διασκεύασε ο Will Fetters για να ταιριάζει στον κόσμο της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας. Ακόμα αναζητείται ο άντρας πρωταγωνιστής, με τα ονόματα που βρίσκονται στο τραπέζι αυτά των Will Smith, Diddy, Eddie Murphy, Robert Downey Jr., και Jon Hamm.

Η Beyonce έχει εμφανιστεί και στην ταινία 'Dreamgirls' το 2006. 
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin