Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Ο Αρκτούρος στην Αθήνα με “Street Animal Party”



 
Με τη διοργάνωση του Street Animal Party” την 24η Φεβρουαρίου στην οδό Ζωοδόχου Πηγής στα Εξάρχεια η οργάνωση Αρκτούρος εγκαινιάζει τα γραφεία της στην Αθήνα. Με σεμινάρια ζαχαροπλαστικής από τον Στέλιο Παρλιάρο και σεμινάρια γκράφιτι το πρόγραμμα υπόσχεται πολλά
 
«Οι αρκούδες κατεβαίνουν στην Αθήνα» και κάνουν πάρτι! Περίπου 19 χρόνια μετά την ίδρυσή του, ο Αρκτούρος επεκτείνει τις προσπάθειες του για την προστασία του περιβάλλοντος, και στις 24 Φεβρουαρίου εγκαινιάζει τα γραφεία του στην Αθήνα. Μικροί και μεγάλοι είναι καλεσμένοι στο “Street Animal Party” που θα γίνει στη Ζωοδόχου Πηγής 27, απέναντι από το πάρκο Ναυαρίνου στα Εξάρχεια. Μουσική, μασκαρέματα, face-painting, εργαστήρι graffiti και κατασκευής αξεσουάρ από ανακυκλώσιμα υλικά, γλυκά και αναμνηστικά θα περιμένουν τους φίλους της οργάνωσης. Οι υπεύθυνοι έχουν ετοιμάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν, να ενημερώσουν και να διασκεδάσουν τον κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέλιος Παρλιάρος θα ετοιμάσει σοκολατένιες λιχουδιές σε σχήμα αρκούδας που ο καθένας μπορεί να δοκιμάσει (12.00-14.00). Από τις 13.00 ως τις 15.00 ο street artist bθα σχεδιάσει μαζί με όποιον ενδιαφέρεται γκράφιτι, ενώ από τις 14.00 μέχρι τις 16.00 τα παιδάκια θα μασκαρευτούν σαν αρκούδες με μάσκες που θα φτιάξουν μόνα τους! Οι παρευρισκόμενοι μπορούν να κατασκευάσουν αξεσουάρ από ανακυκλώσιμα υλικά (14.00-17.00) ενώ θα υπάρχει και face-painting από τις 16.00 μέχρι τις 19.00. Ζωντανή μουσική με ελληνόφωνο και αγγλόφωνο ροκ θα συνοδεύει την εκδήλωση (12.00-13.30). Οι υπεύθυνοι να μοιράσουν παστέλι με μέλι, δροσερά αναψυκτικά, τυριά και αλμυρές λιχουδιές. Τέλος, όσοι θα βρεθούν εκεί θα έχουν την ευκαιρία να «κρυφοκοιτάξουν» μια αρκούδα με τα μικρά της μέσα στη φωλιά!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin