Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Χανιά-Σύντομα στη διάθεση του αναγνωστικού κοινού η βιβλιοθήκη του Ελευθερίου Βενιζέλου

 

Σύντομα θα ανοίξει για το κοινό, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησής της, η βιβλιοθήκη του Ελευθερίου Βενιζέλου, η οποία στεγάζεται σε χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων, όπως επισημάνθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Χανίων κ. Δημήτρη Λειψάκη και με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων.

Στην ίδια σύσκεψη έγινε ιδιαίτερη αναφορά στα υψηλά επίπεδα τα οποία κινήθηκε η δραστηριότητα των Βιβλιοθηκών του Δήμου Χανίων κατά το έτος 2010.
Ειδικότερα, τη χρονιά που πέρασε, επισκέφτηκαν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων 9.226 αναγνώστες και εγγράφηκαν 815 νέα μέλη.

Οι δανεισμοί εντός κι εκτός Βιβλιοθήκης έφτασαν τους 31.215, από τους οποίους οι 29.697 αφορούν σε έντυπο υλικό και οι 1.518 σε οπτικοακουστικό υλικό.
Χρήση διαδικτύου ( Ίντερνετ) έγινε από 1.331 αναγνώστες.

Στη συλλογή προστέθηκαν 1.398 τόμοι νέων βιβλίων, 30 τόμοι περιοδικών, 50 τόμοι εφημερίδων και 345 τεμάχια οπτικοακουστικού υλικού.

Αντίστοιχα από την Παιδική και Εφηβική Βιβλιοθήκη του Δήμου Χανίων, δανείστηκαν 18.013 τόμοι βιβλίων με εξωτερικό δανεισμό, εγγράφησαν 506 νέα μέλη και επισκέφτηκαν τη Βιβλιοθήκη 74 τμήματα σχολείων.
Στη συλλογή της προστέθηκαν με αγορά 540 τόμοι βιβλίων και 30 επιτραπέζια παιχνίδια.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow by Email

Follow my blog with bloglovin