Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Η ιστοσελίδα του Θεοδωράκη

 
Μία νέα ιστοσελίδα άρχισε να λειτουργεί από την πρώτη Ιανουαρίου του νέου χρόνου.
Πρόκειται για την επίσημη ιστοσελίδα της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών www.mikis-theodorakis-kinisi-anexartiton-politon.gr με σύνθημα : εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία, πατριωτική αναγέννηση.


«Σήμερα βάζω εγώ μία σπίθα και περιμένω να ακολουθήσουν κι άλλες. Μέχρι η σπίθα να φουντώσει και να γίνει η καθαρτήρια φωτά που θα μας σώσει!!!»γράφει ο Μίκης Θεοδωράκης πάνω δεξιά.

Στα περιεχόμενα των πρώτων ημερών, υπάρχει μόνον η ιδρυτική διακήρυξη, που καταλήγει:

« Θα τελειώσω με ένα σύνθημα, που πιστεύω ότι εκφράζει την πεμπτουσία του Κινήματος, που απ' αυτή τη στιγμή θα αρχίσει να δημιουργείται και να εξαπλώνεται στην χώρα μας:
Η Ελλάδα ανήκει στην Ελλάδα και μόνο στην Ελλάδα!». (Μίκης Θεοδωράκης)
Θα ακολουθήσουν πολλά ενημερωτικά κείμενα σημαντικών Ελλήνων και συνεχείς αναφορές στη δραστηριότητα πολλών, αυτοργανωμένων, Κινημάτων Πολιτών που έχουν ιδρυθεί και ιδρύονται συνεχώς, σε όλη την Ελλάδα και τον Απόδημο Ελληνισμό.

Στις εκδηλώσεις της Κίνησης αναφέρεται η συγκέντρωση στο θέατρο «Ακροπόλ» στις 17 Ιανουαρίου και ώρα 18, που οργανώνουν οκτώ επιστημονικοί φορείς.

Ανάμεσά τους ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία, Ομοσπονδία Συλλόγων Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΤΕΙ, Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού, Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών, Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος και η Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών . Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Μίκης Θεοδωράκης.

Με την επικοινωνία , θα δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής όλων των χρηστών, στους μεγάλους προβληματισμούς της εποχής μας.

πηγή : newstrap

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin