Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Τα καλύτερα παιχνίδια που παίξαμε το 2010!

 
To 2010 φεύγει και σίγουρα ήταν μία χρονιά γεμάτη για όλους τους φανατικούς gamers, μιας και οι εταιρίες έριξαν στη μάχη τα καινούρια τους όπλα



Είδαμε πολλά νέα παιχνίδια καθώς και sequels παιχνιδιών που έκαναν την έκπληξη και μας άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Gran Turismo 5 (PS3)
Ξεκινάμε με το Gran Turismo 5 (PS3) που αν και άργησε αρκετά να κυκλοφορήσει, κατάφερε κι εντυπωσίασε με τα απίστευτα γραφικά του αλλά και τις λεπτομέρειες μέσα στο παιχνίδι.
Σίγουρα όσοι το ξεκινήσουν πρόκειται να κολλήσουν πολλές ώρες μπροστά στην τηλεόραση μιας και διαθέτει πολλά επίπεδα και αμέτρητα αμάξια για οδήγηση.

Buzz! Το Απόλυτο Μουσικό Quiz (PS3)
Το νέο Buzz είναι σίγουρα το ίδιο διασκεδαστικό με τον προκάτοχό του, προσφέροντας παράλληλα πολλές νέες επιλογές αλλά και υποστήριξη του PS Move και του PS Eye.
Διαθέτει πολλές εξειδικευμένες μουσικές ερωτήσεις που σίγουρα θα κάνουν τον παίχτη να αισθανθεί οτι έχει πολύ λίγες γνώσει πάνω στη μουσική όμως την ώρα του παιχνιδιού με τους φίλους του ανταγωνισμός γίνεται μεγάλος με αποτέλεσμα το τελευταίο που μετράει είναι ποιος έχει τις γνώσεις και ποιος την ταχύτητα και την τύχη με το μέρος του...

FIFA 11 (Xbox 360, PS3, PC, Wii, PS2, PSP, DS)
Σίγουρα το νέο FIFA δεν θα μπορούσε να λείπει από τα παιχνίδια της χρονιάς μιας και οι νέες βελτιώσεις που έγιναν στα γραφικά αλλά και η επιλογή online παιχνιδιού 11 εναντίον 11 παικτών σίγουρα εντυπωσίασαν.
Η ατμόσφαιρα μέσα στο παιχνίδι είναι εξαιρετικά ρεαλιστική το ίδιο και ο χειρισμός του.

PES 2011 (PS3, Xbox 360, PC, Wii, PS2, PSP, DS)
Το νέο Pro είναι εμφανώς αλλαγμένο και πιο σοβαρεμένο όσον αφορά τη δομή του.
Διαθέτει νέο σύστημα στις πάσες, πιο ρεαλιστικά σουτ, καλύτερη κίνηση κι ένα νέο και πιο αρκετά εύχρηστο μενού διαχείρισης ομάδων.

Sports Champions (PS3)
Ένα εκπληκτικό πακέτο με αθλητικά παιχνίδια που σας δίνει μία ιδέα για τις δυνατότητες του PS Move.
Το Sports Champions διαθέτει αρκετά επίπεδα στο single player για να μπορέσει ο παίχτης να ασχοληθεί μαζί του αρκετές ώρες.
Στο παιχνίδι με 2 παίκτες η δράση είναι καταπληκτική ενώ όταν το πήραμε στα χέρια μας μείναμε με το στόμα ανοιχτό από την απίστευτη ανταπόκριση που είχε το PS Move.

The Fight: Lights Out (PS3)
Το “The Fight Lights Out” είναι σίγουρα ένας λιγότερο casual τίτλος για το PS Move κι επιτρέπει στο χρήστη να γυμναστεί μέσα διάφορους αγώνες πάλης με τον αθλητή που έχει φτιάξει, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να δείρει εικονικά και κάποιο φίλο του μέσα από την επιλογή για 2 παίχτες.

Assassin’s Creed Brotherhood (PS3, Xbox 360, PC)
Πολλοί ήταν αυτοί που είχαν αμφιβολίες σχετικά με το νέο sequel Assassin’s Creed.
Τελικά αποδείχθηκαν λάθος μιας και οι προσθήκες στο Assassin’s Creed Brotherhood ήταν τόσες πολλές αλλά και η ιστορία του τόσο καλή που όλοι έμειναν ευχαριστημένοι.
Το online παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό και σίγουρα πολλοί κόλλησαν μπροστά στην τηλεόραση για αρκετές ώρες.
Πάντως και το single player είχε αρκετά νέα χαρακτηριστικά μιας και πλέον ο παίχτης μπορεί να φτιάξει τη δική του οργάνωση των Assassin’s Guild να την αναπτύξει αλλά και να αγοράσει κτίρια στην Ρώμη!

Red Dead Redemption (Xbox 360, PS3)
Το Red Dead Redemption είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του 2010!
Είναι σαν ένα Grand Theft Auto αλλά στην άγρια δύση με πολλές μονομαχίες, πάρα πολλά, μίνι παιχνίδια, ελεύθερη εξερεύνηση, πολύ καλή παραμετροποίηση του χαρακτήρα, και φυσικά πάρα μα πάρα πολλά όπλα.

Heavy Rain (PS3)
Tο Heavy Rain έχει μία πολύ καλή κι ενδιαφέρουσα ιστορία όμως αυτό που αξίζει να δει κάποιος είναι τα γραφικά του που από μόνα τους σίγουρα θα κάνουν πολλούς να το αγοράσουν.
Επίσης το νέο update που επιτρέπει τη χρήση του PS Move δίνει μία νέα διάσταση στο gaming.

Alan Wake (Xbox 360)
Πολλοί είναι αυτοί που δεν τους άρεσε το Alan Wake μιας και οι μάχες του είναι λίγο βαρετές.
Αυτό όμως που το κάνει να ξεχωρίζει είναι το πάρα πολύ καλό σενάριο αλλά και η ατμόσφαιρά που σίγουρα κρατάει το ενδιαφέρον του παίχτη.

Halo: Reach (Xbox 360)
Το τελευταίο Halo για το Xbox 360 σίγουρα είναι ένας τίτλος που ξεχώρισε το 2010 στις κυκλοφορίες για το box 360 και αυτό γιατί τα γραφικά του σε συνδυασμό με τις φοβερά σχεδιασμένες μάχες βάζουν τον παίχτη μέσα στο παιχνίδι.

God of War III (PS3)
Σίγουρα από τις πιο αναμενόμενες κυκλοφορίες του 2010 ήταν το God of War III. Διαθέτει απλά απίστευτα γραφικά, τέλεια κινηματογραφική δράση φυσικά εκπληκτική ιστορία και φοβερές μάχες!
Με μία πρώτη ματιά ο παίχτης μένει με το στόμα ανοιχτό από τη δράση και τα φοβερά γραφικά και δεν μπορεί να σταματήσει να παίζει θέλοντας συνεχώς κι άλλο.

Mass Effect 2 (Xbox 360, PC)
Το Mass Effect 2 δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τα παιχνίδια της χρονιάς μιας και η Bioware έκανε το παιχνίδι τόσο ενδιαφέρον από άποψη σχεδιασμού αλλά και κίνηση έτσι ώστε ο παίχτης να μην το βαρεθεί τόσο εύκολα.
Επίσης άλλος ένα πολύ καλό στοιχείο είναι τα εναλλακτικά φιλάνε που υπάρχουν και σίγουρα θα κάνουν πολλούς παίχτες να το ξαναπαίξουν.

Call Of Duty: Black Ops (PS3, Xbox 360, PC)
Όταν μιλάμε για παιχνίδι της σειράς Call Of Duty μιλάμε για ένα παιχνίδι που ξεχωρίζει για το single player αλλά σίγουρα και για το multiplayer του!
To διαδικτυακό παιχνίδι είναι άκρως εθιστικό μιας και διαθέτει δεκάδες περισσότερες επιλογές από τον προκάτοχό του, όπως αγώνες στοιχήματος, και video replays για να θαυμάζεται ξανά και ξανά τα κατορθώματα σας.

Starcraft II: Wings of Liberty (PC)
Το νέο Starcraft είναι βελτιωμένο σε όλους τους τομείς σε σχέση με τον προκάτοχό του, και κατάφερε να εισάγει νέα στοιχεία στο gameplay, όπως τα resources.
Έτσι ακόμα και αυτοί που δεν παίζουν Strategy games, θα ενθουσιαστούν με το Starcraft II μιας και οι ρυθμοί του είναι πολύ γρήγοροι και το gameplay μοναδικό.
πηγή : newsit

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin