Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Εκπτώσεις Ιανουάριος 2011. Ψωνίζουμε σωστά και έξυπνα!


 Οι γιορτές τελείωσαν και ποδαρικό στην αγορά για το 2011 θα κάνουν οι εκπτώσεις! Πολλοί ήταν αυτοί που αποφάσισαν να συγκρατηθούν ,να παραβλέψουν το εορταστικό κλίμα των καταστημάτων και να περιμένουν καρτερικά τις εκπτώσεις για να κάνουν τις αγορές τους.

Οι εκπτώσεις ξεκινούν επίσημα στις 15 Ιανουαρίου 2011, αν και ήδη σε πολλά καταστήματα έχουν ξεκινήσει προ-εκπτώσεις / προσφορές.

Είναι γεγονός ότι στην περίοδο των εκπτώσεων γίνονται τα περισσότερα ''καταναλωτικά'' λάθη και μερικές φορές ψωνίζουμε με λάθος τρόπο ή λάθος προϊόντα. Γι αυτό το λόγο πριν κάνουμε την μεγάλη έξοδο στην αγορά,καλό θα ήταν να δείξουμε μεγάλη προσοχή στο τρόπο που ψωνίζουμε.
 
Συγκεκριμένα:

Προσέχουμε πάντα να αναγράφεται εμφανώς η τιμή πώλησης, πριν και μετά την έκπτωση!
Το ποσοστό έκπτωσης δεν είναι υποχρεωτικό να αναγράφεται.
Δεν παρασυρόμαστε από τις ειδικές τιμές και δίνουμε μεγάλη προσοχή στην ποιότητα.
Δεν σημαίνει πάντα ότι έξυπνη αγορά είναι όταν κάτι είναι σε πολύ χαμηλή τιμή,ειδικά τα μη επώνυμα ρούχα εκτός από χαμηλής ποιότητας μπορεί να φθαρούν πολύ γρήγορα!
Ενημερωνόμαστε από το κάθε κατάστημα την πολιτική του σχετικά με τις αλλαγές,τα ελαττωματικά προϊόντα και ζητάμε πάντα απόδειξη.
Φτιάχνουμε λίστα με τις βασικές μας ανάγκες πριν ξεχυθούμε στην αγορά! Καλό θα ήταν να αφιερώσουμε μια μέρα χρόνο μελετώντας σωστά την ντουλάπα μας! Έτσι θα ξέρουμε τι μας χρειάζεται και τι όχι!
Προτιμάμε όχι τα πολύ μοδάτα και εξεζητημένα κομμάτια,γιατί πολύ πιθανό του χρόνου να μην είναι στη μόδα! Βασικά ρούχα και αξεσουάρ σε ουδέτερα χρώματα, θα τα φορέσουμε σίγουρα και του χρόνου!
Ακριβώς τα ίδια πρέπει να σκεφτούμε ακόμη κι αν κάνουμε τις αγορές μας στο ίντερνετ! 'Ετσι και όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα θα κινηθούν στη λογική των εκπτώσεων.

Τέλος,η παρακάτω λίστα είναι ηλεκτρονικές σελίδες/ sites που μπορείτε να βρίσκετε εκπτωτικά κουπόνια καταστημάτων, εκπτώσεις και προσφορές κατά την διάρκεια όλου του χρόνου!

nethall.gr (Διαγωνισμοί,προσφορές,εκπτωτικά κουπόνια)
e-offer.gr
couponia.eu
discountmall.gr
kouponia.com
xmall.gr (Καθημερινές προσφορές από πολλά site με deals, μαγαζιά και εταιρίες)
topprosfores.gr (Το site των top προσφορών γάμου βάπτισης) 
 
πηγή : modernastaxtopouta 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin