Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Το παιδί που έκανε εκτός γάμου o Schwarzenegger ποζάρει για πρώτη φορά με τη μητέρα του!

 
 

Λίγες εβδομάδες μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε στην οικογένεια του Arnold Schwarzenegger από τον ίδιο...

Λίγες εβδομάδες μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε στην οικογένεια του Arnold Schwarzenegger από τον ίδιο, το εξώγαμο παιδί του, Joseph Baena φωτογραφήθηκε με την μητέρα του Mildred Baena για το περιοδικό Hello! κι έδωσαν μια εκρηκτική συνέντευξη!

PostHeaderIcon Τι φιλοδώρημα αφήνουμε στις χώρες του κόσμου;

 

Το φιλοδώρημα έχει καθιερωθεί ως μια έμπρακτη ένδειξη ευγνωμοσύνης απέναντι σε κάποιον επαγγελματία που μας εξυπηρέτησε με συνέπεια και σεβασμό. Ποιο είναι όμως το καταλληλότερο ποσό φιλοδωρήματος για κάθε περίσταση;

Πόσες φορές έχετε έρθει σε δύσκολη θέση, όταν πρέπει να δώσετε ένα φιλοδώρημα στον υπάλληλο του ξενοδοχείου που σας μετέφερε τις βαλίτσες στο δωμάτιο ή στο σερβιτόρο που σας έφερε ένα υπέροχο γεύμα μόλις σηκώσατε το τηλέφωνο και δώσατε την παραγγελία σας μέσω room service; Σίγουρα πολλές, θα απαντήσετε και κυρίως αν ταξιδεύετε συχνά, δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα έχετε αναρωτηθεί αν φιλοδώρημα, που μόλις δώσατε είναι πενιχρό ή υπερβολικό.

PostHeaderIcon Everloop το facebook των μικρών παιδιών


ο Everloop, είναι ένα κοινωνικό δίκτυο που απευθύνεται σε παιδιά κάτω των 13 ετών. Η ανάγκη για την ύπαρξη ενός τέτοιου δικτύου αλλά και η διαφαινόμενη άνοδός του ώθησαν πολλούς επενδυτές στο να χρηματοδοτήσουν το Everloop.  
Η vFormation, η Band of Angels, η Richard Chino, η Wayne Goodrich και άλλες εταιρείες επένδυσαν συνολικά το ποσό των $3,1 εκατομμυρίων δολαρίων στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για παιδιά κάτω των 13 ετών.

PostHeaderIcon Θα μοιράσουν δωρεάν... αγκαλιές

<%= CmtFramework.Web.Portal.CurrentArticle.Title %> 

Νεαρά παιδιά του Κιλκίς θα βρίσκονται το Σάββατο, 18 Ιουνίου, σε πολυσύχναστα σημεία της πόλης και κρατώντας ένα χαρτόνι που θα γράφει «Free Hugs» θα περιμένουν να δώσουν και να πάρουν «δωρεάν αγκαλιές».

PostHeaderIcon 12 Πρόσθετα-Συντηρητικά που πρέπει ν΄ αποφεύγουμε

 
 
Το να προσθέτουμε κάτι, μία ουσία, σε κάποιο τρόφιμο δεν είναι πάντα μια καλή ιδέα, ειδικά όσον αφορά την υγεία μας. Παρακάτω λοιπόν, αναφέρονται 12 πρόσθετες ουσίες, που είναι καλό ν΄ αφαιρέσουμε από τη διατροφή μας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα MSN Health and Fitness:


PostHeaderIcon Γιορτάστε το θερινό ηλιοστάσιο «Βιώνοντας το Σέλας»

 

Το θερινό ηλιοστάσιο γιορτάζει την Τρίτη 21 Ιουνίου το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου με μια ιδιαίτερα πρωτότυπη εκδήλωση με τίτλο «Βιώνοντας το Σέλας».

Επίσημος προσκεκλημένος της ημέρας θα είναι ο Terence Murtagh, Γενικός Διευθυντής της Evans and Sutherland, μίας από τις μεγαλύτερες εταιρείες πλανηταρίων στον κόσμο με την οποία συνεργάζεται άμεσα το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο, προκειμένου να προσφέρει στο ελληνικό κοινό την πλέον προηγμένη τεχνολογία στον συγκεκριμένο τομέα. 

PostHeaderIcon Βανδαλισμοί σε αγώνα χόκεϊ

 
 
Οι οπαδοί των Κάνακς προέβησαν σε απίστευτους βανδαλισμούς στο Βανκούβερ επειδή ηττήθηκε η ομάδα τους στον τελικό του Stanley Cup στο χόκεϊ.Χιλιάδες υποστηρικτές των Κάνακς παρακολούθησαν από γιγαντοοθόνες στο Βανκούβερ τον έβδομο τελικό του Stanley Cup με αντιπάλους τους Μπόστον Μπρούινς. 


PostHeaderIcon Η πανούκλα μπορεί να χειροτερέψει με την κλιματική αλλαγή

 
Μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από Νορβηγούς και Κινέζους επιστήμονες δείχνει να υπάρχει ένας έντονος δεσμός μεταξύ των υγρών κλιμάτων και της παρουσίασης πανούκλας, σύμφωνα με το LiveScience. Η έρευνα κατέληξε πως, όταν το κλίμα γίνεται πιο υγρό τότε η διάδοση της πανούκλας είναι πιο εύκολη.


PostHeaderIcon Αφροδισιακή συνταγή...

 
oμελέτα με σπαράγγια και σολομό
 
10 σπαράγγια
1 πράσο ή 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια
150 γραμμάρια καπνιστό σολoμό
6 αυγά
1/3 κούπα γάλα
Λευκό πιπέρι, αλάτι
Μαϊντανός για το γαρνίρισμα

PostHeaderIcon Σε βιβλίο κινουμένων σχεδίων μεταφέρεται η ζωή του Στιβ Τζομπς

Ο Στιβ Τζομπς στο εξώφυλλο του κόμικ
Βιβλίο κινουμένων σχεδίων για τη ζωή και το έργο του Στιβ Τζομπς αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο από τον εκδοτικό οίκο-εταιρεία παραγωγής Bluewater Productions.

Το βιβλίο, 32 σελίδων, θα έχει τίτλο «Στιβ Τζομπς: Ο συνιδρυτής της Apple» και θα πωλείται στα βιβλιοπωλεία, αλλά και μέσω του Διαδικτύου, έναντι 3,99 δολαρίων.


PostHeaderIcon Κόπα Αμέρικα: Live Streaming από το YouTube

Το YouTube εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κόπα Αμέρικα και θα μεταδώσει και τα 26 παιχνίδια της διοργάνωσης, όπως ανακοινώθηκε από τη γνωστή ιστοσελίδα. H εξέλιξη αυτή ήταν στα πλαίσια της επέκτασης της εταιρείας σε έναν αριθμό παροχών καθιστώντας το ακόμα πιο ανταγωνιστικό και δημοφιλή. 

Αναλυτικά:
«Οι οπαδοί θα έχουν πρόσβαση και στα 26 ματς της διοργάνωσης (φάση των ομίλων, προημιτελικά, ημιτελικά και τον τελικό) μέσω live streaming με αποκλεισμό σχολιασμό από το YouTube».



PostHeaderIcon Οι ευεργετικές ιδιότητες του κεφίρ

 

Μοιάζει με το γάλα τόσο στη γεύση όσο και στην εμφάνιση, όμως το κεφίρ, φημίζεται για τις ευεργετικές ιδιότητές του στην ανθρώπινη υγεία. 

 

Το κεφίρ όπως και όλα τα προϊόντα ζύμωσης του γάλακτος όπως το γιαούρτι, το ξυνόγαλα και το αριάνι, είναι ένα φυσικό γαλακτοκομικό προϊόν το οποίο οι γηγενείς λαοί των χωρών του Καυκάσου και της Μέσης Ανατολής καταναλώνουν και απολαμβάνουν τα οφέλη του πολλούς αιώνες τώρα. Είναι άλλωστε συχνό φαινόμενο να ξεπερνούν τα 100 έτη ηλικίας οι κάτοικοι των περιοχών αυτών.

PostHeaderIcon Είστε σίγουροι ότι έχετε ελέγξει τις ρυθμίσεις ασφαλείας του Facebook;

http://gugoo.gr/wp-content/uploads/2011/06/392545620-11060231.jpg 

Για το ότι το Facebook είναι το πιο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν αμφιβάλλει κάνεις. Οι χρήστες του μοιράζονται νέα τους, φωτογραφίες τους, απόψεις από την καθημερινότητά τους και σίγουρα, για να το κάνουν αυτό, νιώθουν ασφαλείς και δεν ανησυχούν για τυχόν παραβιάσεις των δεδομένων αυτών. Τηρούν όμως κάποιους βασικούς κανόνες ασφαλείας στο Facebook;

PostHeaderIcon Κολύμπησε γυμνή με φάλαινες στα παγωμένα νερά

 
Σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν και στα παγωμένα νερά τις Αρκτικής μία θαρραλέα δύτης πέταξε τα ρούχα της για να βρεθεί δίπλα στις φάλαινες.
Το νερό σίγουρα ήταν παγωμένο. Όμως η ίδια δεν δίστασε να κάνει αυτό που ήθελε. Να βρεθεί δίπλα στις υπέροχες φάλαινες beluga. Ο λόγος για την 36χρονη Ρωσίδα δύτη Νατάλια Αβσένκο που έβγαλε τα ρούχα της και βούτηξε στα παγωμένα νερά της Αρκτικής.


PostHeaderIcon Το Facebook φιλικό προς τα άτομα με αναπηρίες

<%= CmtFramework.Web.Portal.CurrentArticle.Title %> 

Τρεις φοιτητές από το τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών έφτιαξαν μία εφαρμογή που «ανοίγει» τις πόρτες για χρήση του Facebook από άτομα με αναπηρίες.

PostHeaderIcon Πλησιάζει την Εστία το σκάφος Dawn



Στην τελική φάση της προσέγγισής του στον αστεροειδή Vesta (Εστία) βρίσκεται το διαστημικό σκάφος Dawn (Αυγή) της NASA. Το σκάφος έχει ήδη αρχίσει να τραβάει κοντινές φωτογραφίες του Vesta και αναμένεται να τεθεί σε τροχιά γύρω από αυτόν στα τέλη Ιουλίου. Το Dawn θα μελετήσει τον Vesta για 12 μήνες και στην συνέχεια το Dawn θα ταξιδέψει στον αστεροειδή CERES (Δήμητρα) που έχει διπλάσιο μέγεθος από τον Vesta. Στόχος της αποστολής είναι η συγκέντρωση στοιχείων που θα βοηθήσουν στην μελέτη της δημιουργίας του ηλιακού μας συστήματος.

PostHeaderIcon Θέλει να καλλιεργήσει αγγούρια στο... Διάστημα

 
Στο Διάστημα σκέφτεται να καλλιεργήσει αγγουράκια ο Ιάπωνας χειρουργός και αστροναύτης, Σατόσι Φουρουκάουα, ο οποίος αναμένεται να αναχωρήσει σήμερα από το Μπαϊκονούρ του Καζακστάν με προορισμό το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, όπου και θα παραμείνει για έξι μήνες.

PostHeaderIcon Γιατί ασπρίζουν τα μαλλιά μας;

http://www.faretra.gr/images/1_b93l1.jpg 

Ο εντοπισμός του μηχανισμού δίνει ελπίδες για το τέλος των λευκών τριχών αλλά και για θεραπεία του μελανώματος
Γιατί ασπρίζουν τα μαλλιά μας; Ή μάλλον καλύτερα, πώς; Για πρώτη φορά οι επιστήμονες εντοπίζουν τον ακριβή μηχανισμό μέσω του οποίου τα μαλλιά μας αρχίζουν να χάνουν το χρώμα τους. Μη βιαστείτε να θεωρήσετε ότι πρόκειται για … τρίχες. Πέρα από την πιθανή κατάργηση κάποιων επισκέψεων στο κομμωτήριο, η ανακάλυψη ενδέχεται να προσφέρει νέες γνώσεις για την αναγέννηση των ιστών και των οργάνων καθώς και για τη θεραπεία του μελανώματος.

PostHeaderIcon Ο Καντάφι... δεν πάει στους Ολυμπιακούς

Σάλο στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή προκάλεσε η αποκάλυψη της "Daily Telegraph" ότι το καθεστώς Καντάφι αγόρασε 1.000 εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου του 2012. Η βρετανική κυβέρνηση ξεκαθάρισε ότι κανένα μέλος της οικογένειας Καντάφι δεν θα μπει στη χώρα


Tο καθεστώς Καντάφι αγόρασε 1.000 εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου του 2012, μέσω του γιου του Λίβυου δικτάτορα, Μοχάμεντ Καντάφι, επικεφαλής της Λιβυκής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων
Tο καθεστώς Καντάφι αγόρασε 1.000 εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου του 2012, μέσω του γιου του Λίβυου δικτάτορα, Μοχάμεντ Καντάφι, επικεφαλής της Λιβυκής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων


PostHeaderIcon Με απεργίες απαντούν και οι Βρετανοί

 

Ηνωμένο Βασίλειο  — Τη συμμετοχή του στις κινητοποιήσεις κατά των μεταρρυθμίσεων στο συνταξιοδοτικό σύστημα, αποφάσισε για τις 30 Ιουνίου το μεγαλύτερο συνδικάτο των δημοσίων υπαλλήλων στη Βρετανία, γεγονός που σημαίνει ότι απεργήσουν 750.000 υπάλληλοι.
Για «ληστεία» κατηγόρησε την κυβέρνηση ο γενικός γραμματέας του συνδικάτου PCS, Μαρκ Σέρβοτκα, με αφορμή τις μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό σύστημα και πρόσθεσε ότι τα μέλη του συνδικάτου έχουν ήδη αναγκαστεί να υπομείνουν μειώσεις θέσεων εργασίας και πάγωμα των μισθών τους.

PostHeaderIcon Ο Ελληνας χειρουργός που σκοτώνει τους όγκους

 
 
Σημαντική επιτυχία σημειώνει μία μέθοδος που χρησιμοποιεί επικεφαλής θωρακοχειρουργός στο Βασιλικό Νοσοκομείο Μπρόμπτον του Τσέλσι, Γιώργος Λαδάς. Πρόκειται για μία συσκευή λέιζερ, η οποία καταστρέφει τελείως καρκινικούς όγκους στους πνεύμονες, μεγάλους όσο σχεδόν ένα γραμματόσημο, «σημαδεύοντάς» τους με ακτίνες φωτός που έχουν ενέργεια ισοδύναμη με 70 φούρνους μικροκυμάτων.

PostHeaderIcon Google: Επενδύει σε φωτοβολταϊκά


Την απόφαση της να προωθήσει την καθαρή ενέργεια ανακοίνωσε η Google χρηματοδοτώντας με συνολικά 280 εκατομμύρια δολάρια την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε σπίτια.

Η Google θα συνεργαστεί με την εταιρία SolarCity, η οποία παρέχει υπηρεσίες φωτοβολταϊκών σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Με το προαναφερθέν ποσό θα δημιουργηθεί ένα ταμείο, μέσω του οποίου η SolarCity θα εγκαθιστά ηλιακούς συλλέκτες σε σπίτια, χωρίς οι ένοικοι να χρειάζεται να πληρώσουν προκαταβολικά. Σε αντάλλαγμα, θα υποχρεούνται να καταβάλλουν ένα συγκεκριμένο ποσό για την ενέργεια που θα παράγεται χάρη στο φωτοβολταϊκό τους σύστημα.

PostHeaderIcon Η εισοδηματική ανισότητα φέρνει δυστυχία

http://www.faretra.gr/images/1_s2uos.jpg 

Πολλοί οικονομολόγοι και ψυχολόγοι διεθνώς έχουν προειδοποιήσει για τους κινδύνους, στην κοινωνική και προσωπική ζωή, από τη διεύρυνση της "ψαλίδας" ανάμεσα στα πλουσιότερα και τα φτωχότερα στρώματα του πληθυσμού.
Μια νέα αμερικανική μελέτη αναδεικνύει την ψυχολογική πτυχή του θέματος, διαπιστώνοντας ότι η διευρυνόμενη εισοδηματική ανισότητα κάνει τους ανθρώπους πιο δυστυχισμένους, συνεπώς, όπως επισημαίνει, πρέπει να λαμβάνονται μέτρα για τη σμίκρυνση του χάσματος.

PostHeaderIcon Γερμανός υφυπουργός : Σεβαστείτε τους Έλληνες

 
 

Ο υφυπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Στέφεν Καμπέτερ μας προκαλεί ευχάριστη έκπληξη με το ύφος και ακόμα περισσότερο με το περιεχόμενο των δηλώσεων του.
 

Ο κύριος Καμπέτερ ζήτησε από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να λάβουν υπόψη "τις ευαισθησίες του ελληνικού λαού".
 

PostHeaderIcon Μέσα σε 4 μήνες, συνελήφθησαν 8.734 λαθρομετανάστες!

Μόλις το πρώτο τετράμηνο του έτους οι αστυνομικές αρχές Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας προχώρησαν σε 8.738 συλλήψεις λαθρομεταναστών. Τα στοιχεία δόθηκαν στη δημοσιότητα από έγγραφο που διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής.

Το συγκεκριμένο κείμενο διαβιβάστηκε με αφορμή την ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Αθανάσιου Νάκου, αναφορικά με σοβαρό επεισόδιο στον Έβρο μεταξύ Τούρκων δουλεμπόρων και Ελλήνων συνοριακών φρουρών πριν από μερικές ημέρες.



PostHeaderIcon «Θεμελιώδες δικαίωμα» η ελεύθερη πρόσβαση στο Ίντερνετ;


Η Ντούνια Μιγιάτοβιτς, εντεταλμένη του ΟΑΣΕ για τα μέσα ενημέρωσης, κάνει μία ριζοσπαστική πρόταση: να αναγνωριστεί ως «θεμελιώδες δικαίωμα» του ανθρώπου η ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

 

PostHeaderIcon Αντιδράσεις για τη φωτογραφία με τους «κουκουλοφόρους»-αστυνομικούς

<%= CmtFramework.Web.Portal.CurrentArticle.Title %> 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ οι αστυνομικοί μπορούν να φορούν και... κουκούλες.

Απο το πρωί κυκλοφορούν στο διάδικτυο πληροφορίες και φωτογραφίες που απεικονίζουν κουκουλοφόρους αστυνομικούς.Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει ότι οι αστυνομικοί προστατεύουν τα πρόσωπα τους απο τα δακρυγόνα. 


PostHeaderIcon Ο Αγανακτισμένος Λουκάνικος


Η μασκότ του κινήματος της πλατείας

Ο Λουκάνικος είναι πιστός φίλος των Αγανακτισμένων και όποιος κατεβαίνει αυτές τις μέρες στην πλατεία Συντάγματος θα τον δει να τριγυρίζει εκεί. Είναι ο...διάδοχος του Κανέλλου, του σκύλου που ο φωτογραφικός φακός «έπιανε» σε κάθε πορεία!

PostHeaderIcon Ιστορικό ρεκόρ ανεργίας το α’ τρίμηνο του έτους

 

 Στο 15,9% διαμορφώθηκε το εθνικό ποσοστό ανεργίας κατά το διάστημα Ιανουαρίου – Μαρτίου 2011. Πρόκειται για το υψηλότερο καταγεγραμμένο τριμηνιαίο ποσοστό στις χρονοσειρές που διατηρεί η ΕΛΣΤΑΤ από το 1998 και ιστορικό υψηλό από το 1983 με βάση τα παλιότερα διαθέσιμα στοιχεία του ΟΟΣΑ. 


PostHeaderIcon «Δροσερό» καπέλο αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την αϋπνία

 
 Ένα καπέλο το οποίο δροσίζει τον εγκέφαλο θα μπορούσε να βοηθήσει άτομα με αϋπνία να αντικαταστήσουν τις «λευκές» νύχτες με ξεκούραστες νύχτες απολαυστικού ύπνου, εκτιμά τώρα νέα αμερικανική μελέτη.

Οι ειδικοί του Προγράμματος Νευροαπεικονιστικής Έρευνας Ύπνου της Ιατρικής Σχολής, στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπεργκ, πραγματοποίησαν δοκιμές σε ασθενείς με αϋπνία.


PostHeaderIcon Κέρδη από χρυσάφι λόγω ανασφάλειας - Πως μπορεί κανείς να επενδύσει στο χρυσό

 

Απλόχερα κέρδη σε όσους  έχουν «ποντάρει» στην άνοδο του χαρίζει το τελευταίο διάστημα ο χρυσός, καθώς οι τιμές του έχουν εκτιναχθεί πάνω από τα 1.500 δολάρια ανά ουγγιά.
Ο φόβος και η ανασφάλεια που επικρατεί ως προς τις εξελίξεις στην Ευρωζώνη –με την Ελλάδα να βρίσκεται στο επίκεντρο των γεγονότων-οδηγεί σε σταθερά υψηλά επίπεδα τις τιμές του πολύτιμου μετάλλου- πριμοδοτόντας με υψηλά κέρδη όσους είχαν τοποθετηθεί σε αυτό.


PostHeaderIcon «Αόρατα» τα αεροπλάνα του μέλλοντος

 
Το αεροπλάνο του μέλλοντος θα είναι... "αόρατο", όπως υποστηρίζει η airbus, η οποία παρουσίασε την Τρίτη στο Λονδίνο το "φουτουριστικό" της σχέδιο για τα αεροσκάφη νέας γενιάς. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της εταιρείας, τα νέα αυτά μοντέλα θα αντικαταστήσουν τα σημερινά αεροπλάνα έως το 2050.


PostHeaderIcon ΣΟΚ: Κόζα Νόστρα & Κινεζικές Τριάδες 'επενδύουν' στην Ελλάδα!

IRA_Terrorism-321x259.jpg
Σε συνέδριο για το οργανωμένο έγκλημα του Ιδρύματος Χάινριχ Μπελ στο Βερολίνο οι συμμετέχοντες εμπειρογνώμονες υποστηρίζουν ότι η ελληνική κρίση προσφέρεται για επενδύσεις και πλύσιμο βρώμικου χρήματος της μαφίας. Ο Γερμανός ειδικός Jürgen Roth έχει γράψει πάνω από 20 βιβλία για το υπερεθνικά οργανωμένο έγκλημα. Όχι μόνο για το πως δραστηριοποιείται στη Γερμανία, αλλά και στη Ρωσία, στην Ιταλία, στα Βαλκάνια.Μια από τις πτυχές της έρευνάς του αφορά τις προσπάθειες που καταβάλει το οργανωμένο έγκλημα για να νομιμοποιήσει τα έσοδα από παράνομες δραστηριότητες.

PostHeaderIcon «Βουτιά» θανάτου για έφηβο στις Άλπεις

 
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας έφηβος από τη Σκωτία ο οποίος έπεσε από ύψος 397 μέτρων στις Γαλλικές Άλπεις ενώ στην περιοχή έπνεε ισχυρή χιονοθύελλα, ανακοίνωσε η τοπική Αστυνομία. Ο 19χρονος Robbie Cammack ήταν φοιτητής στο Πανεπιστήμιου του Εδιμβούργου και η ορειβασία ήταν το πάθος του, ανέφεραν οι γονείς του.

PostHeaderIcon Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις - Υπογραφές για τη σύγκληση της Κ.Ο.

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις - Υπογραφές για τη σύγκληση της Κ.Ο. 

Μετά το Φλωρίδη, παραιτείται και ο Ε. Νασιώκας - Τη σύγκληση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ ζητάει η Βάσω Παπανδρέου - Άτυπο Υπουργικό Συμβούλιο ζητά η Α. Διαμαντοπούλου - Ομάδα κυβερνητικών βουλευτών στρέφεται εναντίον του Πρωθυπουργού


PostHeaderIcon Το Tumblr ξεπέρασε το WordPress στον αριθμό blogs που φιλοξενούν


Σύμφωνα με τα στατιστικά που βρίσκονται στις ιστοσελίδες τους, η πλατφόρμα του Tumblr έχει πλέον περισσότερα blogs στις βάσεις δεδομένων της σε σχέση με το WordPress.com.
Αυτή τη στιγμή, στο Tumbr στεγάζονται 20,898,808 blogs, ενώ στο WordPress 20,796,933, δηλαδή σχεδόν 100.000 λιγότερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Tumblr ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από 4 χρόνια, και σήμερα είναι σαφώς νεότερο από το 8χρονο WordPress.

PostHeaderIcon Η επιστολή - γροθιά του Φλωρίδη

Η επιστολή - γροθιά του Φλωρίδη 
 
Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ο Γιώργος Φλωρίδης, προσερχόμενος σήμερα το πρωί στη Βουλή ενώ παράλληλα απέστειλε σχετική επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής κ. Φίλιππο Πετσάλνικο. Με δεδομένο ότι ο κ. Φλωρίδης παραιτείται από τη βουλευτική του ιδιότητα, τη θέση του αναλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών στην εκλογική περιφέρεια όπου εκλέγεται και τη θέση του στο Κοινοβούλιο καταλαμβάνει ο βουλευτής Γιάννης Φραγκίδης με την έδρα να παραμένει στο ΠΑΣΟΚ..

PostHeaderIcon Τι είναι οπτικές ίνες και πως λειτουργούν

 
Τεχνολογία αιχμής στις επικοινωνίες: οπτικές ίνες. Όλες τις πληροφορίες για το τι είναι, πως λειτουργούν και τι τύποι οπτικών ινών υπάρχουν.
Οι οπτικές ίνες άρχισαν να μπαίνουν για τα καλά στη ζωή μας. Χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο σήμερα στις επικοινωνίες και σε διαφόρων τύπων δίκτυα. 

PostHeaderIcon Θεσσαλονίκη: έρχεται το απορριμματοφόρο που καίει τηγανέλαιο


Απορριμματοφόρο που θα καίει βιοντίζελ από τηγανέλαιο θα κάνει την εμφάνισή του στους δρόμους της Θεσσαλονίκης το επόμενο καλοκαίρι.
Όπως δήλωσε η  ερευνήτρια του Εθνικού Κέντρου Ερευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), Στέλλα Μπεζεργιάννη, το συγκεκριμένο απορριμματοφόρο αγοράστηκε τον περασμένο Νοέμβριο από δήμο της Θεσσαλονίκης και θα «καίει» το βιοντίζελ δεύτερης γενιάς που παράγεται στο ΕΚΕΤΑ, στο πλαίσιο της πρώτης παγκοσμίως εφαρμογής καταλυτικής υδρογονοκατεργασίας σε 100% τηγανέλαιο από νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

PostHeaderIcon Δολοφόνος η...τηλεόραση

Δολοφόνος η...τηλεόραση 
Η παρακολούθηση τηλεόρασης έχει συνδεθεί με διάφορες παθήσεις αλλά μέχρι σήμερα όλες οι σχετικές έρευνες αναφέρονταν σε πολύωρη παρακολούθηση. Μια νέα μελέτη προκαλεί ανησυχία αφού αναφέρει ότι ακόμη και η ολιγόωρη παρακολούθηση τηλεόρασης ημερησίως μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρο θάνατο. Συγκεκριμένα ερευνητές της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ υποστηρίζουν ότι ακόμη και δύο ώρες τηλεθέασης την ημέρα αυξάνουν κατά 13% τις πιθανότητες θανάτου πριν την ηλικία των 65 ετών.


PostHeaderIcon Προσοχή στο συμπλήρωμα ARPFARM Body Slim & Control

 
 
Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τo κινεζικής προέλευσης προϊόν ARPFARM Body Slim & Control, το οποίο διακινείται ως συμπλήρωμα διατροφής για απώλεια βάρους, περιέχει τις ουσίες σιβουτραμίνη και φαινολοφθαλεΐνη χωρίς σχετική αναφορά στην επισήμανσή του, όπως προέκυψε από ενημέρωση των αρμόδιων αρχών της Ουγγαρίας.
Η σιβουτραμίνη αποσύρθηκε πρόσφατα από τις ευρωπαϊκές χώρες λόγω αρνητικού προφίλ ασφάλειας.


PostHeaderIcon Moody's: Υποβάθμιση ΟΤΕ στο B1 από Ba1

 

Ο οίκος Moody's υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα του ΟΤΕ στη βαθμίδα B1 από τη βαθμίδα Ba1, αναφέροντας ως βασικούς λόγους την περαιτέρω μακροοικονομική επιδείνωση στην Ελλάδα και την εκτίμησή του για ασθενέστερα λειτουργικά αποτελέσματα του Οργανισμού.

«Αναμένουμε ότι τα λειτουργικά αποτελέσματα του ΟΤΕ θα συνεχίσουν να επηρεάζονται έντονα από τις δυσμενείς μακροοικονομικές συνθήκες, τον έντονο ανταγωνισμό σε όλους τους κλάδους και τους σε εξέλιξη ρυθμιστικούς περιορισμούς», αναφέρεται στην ανακοίνωση του οίκου.


Κατά την άποψη του Moody's, ο ΟΤΕ θα αντιμετωπίσει μεγαλύτερη πίεση να λάβει μέτρα μείωσης του κόστους λειτουργίας του, προκειμένου να περιορίσει το αποτέλεσμα στα έσοδα και τις ταμειακές ροές του από τις ακόμη πιο δυσμενείς μακροοικονομικές ή ανταγωνιστικές συνθήκες, σε ένα ανελαστικό περιβάλλον κόστους εργασίας.


Ο οίκος θεωρεί ότι το ρυθμιστικό πλαίσιο δεν υποστηρίζει την ανάγκη του ΟΤΕ να αντιδράσει στον ανταγωνισμό που αντιμετωπίζει με την καθιέρωση χαμηλότερων τιμολογίων.


 

PostHeaderIcon Μακάβρια «οικογενειακή επιχείρηση»!

 

Στην Ινδία, η μακάβρια «οικογενειακή επιχείρηση» των Κουμάρ εξακολουθεί να κατέχει τα πρωτεία στο, διόλου συμπαθές, επάγγελμα της: οι περισσότεροι άντρες της φαμίλιας εργάζονται, εδώ και πολλές γενιές, ως δήμιοι σε εκτελέσεις δια απαγχονισμού.

PostHeaderIcon Έκτακτη συνεδρίαση της Κ.Ο της Νέας Δημοκρατίας

 
Έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ συγκάλεσε για τις 7 το απόγευμα της Πέμπτης ο Αντώνης Σαμαράς, μετά τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις του τελευταίου 24ωρου.
Την Τετάρτη, μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε για πρώτη φορά εκλογές, κατηγορώντας τον Γ.Παπανδρέου ότι παραμένει «γαντζωμένος» στην καρέκλα.

PostHeaderIcon Εγκλωβίστηκαν επί μια ώρα 100αδες επιβάτες στον Ηλεκτρικό

hsap_510_355
Έπαθε μηχανική βλάβη το τρένο, λένε οι πρώτες πληροφορίες. Όπως και να 'χει οι επιβάτες έμειναν επί μία ώρα 10αδες μέτρα κάτω απ' την επιφάνεια μεταξύ των σταθμών Βικτορίας και Ομόνοιας

χωρίς να ξέρουν τι έχει συμβεί και τι θα γίνει. Παράλληλα, άλλοι χιλιάδες μάταια περίμεναν να πάνε στη δουλειά τους αφού είχε μπλοκάρει η γραμμή.
Ευτυχώς δεν υπήρξε πανικός, ούτε κάποιος τραυματισμός. Μετά από μια ώρα οι τεχνικοί κατάφεραν να αποκαταστήσουν τη βλάβη και λίγο μετά τις 8 το τρένο ξεκίνησε και πάλι και μαζί και τα υπόλοιπα δρομολόγια.



PostHeaderIcon Χωριό στα ελληνοτουρκικά σύνορα με κρούσματα ασθένειας του άνθρακα

 
Χωριό στην Αδριανούπολη τέθηκε σε καραντίνα λόγω κρουσμάτων άνθρακα σε ζώα…
έχοντας προκαλέσει πανικό στις γύρω περιοχές, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Νέτγκαζέτε.
Το χωριό Γενίκαντίν της Αδριανούπολης κοντά στα σύνορα με Βουλγαρία και Ελλάδα, μετά τον θάνατο 4 μεγάλων ζώων από άνθρακα τέθηκε σε καραντίνα. Ρίχτηκε φάρμακο στις πηγές του χωριού και στους κοινόχρηστους χώρους, ενώ αναφέρθηκε πως η καραντίνα θα διαρκέσει 30 μέρες.


PostHeaderIcon Κρέμασε το κουτάβι του με μανταλάκια για να στεγνώσει και ανέβασε τη φωτογραφία στο facebook!

 
 
O βασανιστής του άτυχου ζώου φωτογράφισε το... κατόρθωμά του και το έβαλε στο facebook!

Για την ακρίβεια το κρέμασε χρησιμοποιώντας μανταλάκια, απαθανάτισε μάλιστα το κατόρθωμά του και το ανέβασε στο Facebook.



PostHeaderIcon Παραιτούνται τώρα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Ε. Νασιώκας και Κ. Σπηλιώπουλος

 

Παραιτούνται τώρα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Ε. Νασιώκας και Κ. Σπηλιώπουλος

PostHeaderIcon Ιταλία: Στα 65 έτη η συνταξιοδότηση των γυναικών (La Repubblica)

(Dow Jones) – Το ιταλικό υπουργείο Οικονομικών εξετάζει την πιθανότητα να αυξήσει το συνταξιοδοτικό όριο για τις γυναίκες στον ιδιωτικό κλάδο, στα 65 έτη, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής La Repubblica, χωρίς να επικαλείται πηγές.

Η Ιταλία έχει υποσχεθεί να ισοσκελίσει τον προϋπολογισμό της μέχρι το 2014 και η κυβέρνηση έχει θέσει στόχο για το έλλειμμα του προϋπολογισμού κάτω του 4% του ΑΕΠ το 2011, αφού το έφερε κάτω του 5% το 2010.

PostHeaderIcon Στο «σφυρί» τις επόμενες ημέρες ξεχασμένη ταινία του Τσάρλι Τσάπλιν

 

Λονδίνο: Μία ξεχασμένη ταινία μικρού μήκους που περιέχει σκηνές με τον Τσάρλι Τσάπλιν δημοπρατείται τις επόμενες ημέρες από τον οίκο Bonham's. To «Zepped» θεωρείται ότι φτιάχτηκε στην Βρετανία στη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου και αναμένεται να πουληθεί για περισσότερα από 165.000 δολάρια. Νούμερο εντυπωσιακό, αν σκεφτεί κανείς ότι αγοράστηκε από τον Μόρας Παρκ στο Εbay για λίγο παραπάνω από 3,5 ευρώ!

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin